11 روز پیش 0

فرمولِ طراحی اکورد شکلات شیری 👇

اگه خاطرتان باشد قبلا ذیل عطر بلک افگانو گفته بودم که در عطرسازی طیف گسترده ای از روایح سینتتیک هستند ( کرید و زرجف و تاور ندارد ، سنتز با عطرسازی گره خورده )  ، چون یه سری عناصر طبیعی مانند اغلب میوه ها ، گلهای سفید و... بصورت طبیعی قابل اسانس گیری نیستند ، دلیل دیگه ممنوعیت های ایفرا ، قیمت فوق نجومی برخی عناصر و... .
اما تک نت های سینتتیک ساختشان به این راحتی نیست و چندین ماده ترکیب میشن تا یک رایحه بازطراحی بشه ، مثلا برای ساخت اسانس شکلات بیش از ۱۰ عنصر را در لابراتوار ترکیب میکنند تا اون بوی شکلات نوتلا طور در قالب اسنشیال اویل تولید بشه .

فرمولِ ساختِ اسانسِ نوعی شکلات شیرین و شیری در عطرسازی : 👇👇👇

اتیل مالتول ۰۲٪
متیل سیکلوپنتنولون ۰۴٪
دی استیل ۰۸٪
ایزوالرالدهید ۰۸٪
دی متیل پیرازین ۰۸٪
تری متیل پیرازین ۱٪
هیدروکسی اتیل متیل تیازول ۷٪
متیل لایتون ۱۰٪
وانیلین ۱۱٪
بوتیل بوتیریل لاکتات ۳۰٪
تری اتیل سیترات ۳۸٪ .


[EDITED] 1401/06/30 21:42
اولین نظر را شما ثبت کنید
برای ثبت نظر لازم است وارد سایت شوید و یا در سایت ثبت نام کنید
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟