علی علی
12
1405/02/22

قدرت جاذبه و دافعه یک عطر

مخلص همگی🖐🏾

از آقایان و خانمهای سایت سوالی داشتم. میخواستم بدونم تا حالا براتون اتفاق افتاده که فقط با بوی عطر کسی ، جذب اون فرد بشید؟ و یا ازش فراری بشید و ازش بدتون بیاد؟ فرقی هم نمیکنه طرف هم جنس شما بوده یا نه.

مثلا یک دوست ساده یا یک فامیل یا یک همکلاسی و یا حتی یک رهگذر.   اگر جذب شدید یا فراری شدید  چه عطری بوده و کجا؟

Eric Revo Eric Revo
1405/02/22

قطعا Gentleman Eau de Parfum Reserve Privée #جیونچی جنتلمن ادو پرفیوم ریزرو پرایو Gentleman Eau de Parfum Reserve Privée  که استادم می زد لامروت آدم دلش می خواست کل کلاس بشینه و به مهملات سرد اقتصادش گوش کنه و تهشم بره باز بره ازش بپرسه.

راجع به دافعه هم که والا ما یه رفیقی داشتیم عطر امضاش بلک افگانو بود بعدش ایشون کمی کم لطفی کرد بهمون (کم که چه عرض کنم...) عیضا اون ادکلنه هم مثل خودش از چشممون افتاد. البته خدا رو شکر که همون زمانم جزو رایحه های مورد علاقه ام نبود.

سلام.روزتون خوش.

سوال جالبی پرسیدید. بله برای من اتفاق افتاده.

چندین سال پیش زمان دانشگاه،  با یک دختر خانمی چند واحد مشترک داشتم که همیشه یک عطر نمره ۷ بیک( صورتی) توی کیفش بود. از این نُقلی ها.  گاهی سر کلاس تمدید میکرد و من مدلش رو دیده بودم . رایحه اش رو یکمی شبیه به ورساچه صورتی که امضای اون سالهای من بود احساس میکردم و ازش خوشم میامد. اون رایحه ی عطر بیک فسقلی باعث شد باهم دوست بشیم. و تا این لحظه هم این دوستی پایداره و یکی از عزیزترینها و نزدیکترین دوستهای منه. از اون طرف هم یه همکلاسی آقا داشتیم که سوژه ی همه بود.یه عطری از برند آزاررو میزد. وای یادش بخیر😂  چقدر ازش بدم میامد😂. از این پسرای به اصطلاح آویزون بود. خدا میدونه چقدر بهم آمار میداد... چقدر دور وبرم میچرخید. وای خدا 😄  اصلا یادم میفته هنوز چِندشم میشه . حالا بوی عطرش به کنار. به خاطر رفتارش و مدل حرف زدنش که با ناز و کِش دار حرف میزد، خیلی رو مُخم بود. مثلا میخواست بگه خیلی رمانتیکه ولی نمیدونست اینجوری که حرف میزد میخواستم خفه اش کنم و کیفم رو بکنم تو حلقش که صداش درنیاد😂اصلا اون تحکم مردانه رو نداشت و من بر عکس ،عاشق فردی بودم که عجیب صلابت مردانه داشت. همین رفتارش و مدل حرف زدنش باعث شد من از بوی عطرش هم بدم بیاد و بیشتر فراری بشم.

امیدوارم هرجا هست خوشبخت باشه و اگر ازدواج کرده با خانمش اون مدلی حرف نزنه🤣

این دومورد خیلی واسم بولد بود.

Sadeq Sadeq
1405/02/22

اگر کسی کنارم باشه و عطر زده باشه خیلی لذت می‌برم، اما نه اینکه صرفا به‌خاطر رایحه جذبش بشم‌. 

اما برعکسش تا دلت بخواد رخ داده برام! یعنی خیلی پیش اومده از یه نفر به‌خاطر بوی بدی که می‌ده کلا بیزار بشم.

علی علی
1405/02/22
در پاسخ به Eric Revo :

قطعا Gentleman Eau de Parfum Reserve Privée #جیونچی جنتلمن ادو پرفیوم ریزرو پرایو Gentleman Eau de Parfum Reserve Privée  که استادم می زد لامروت آدم دلش می خواست کل کلاس بشینه و به مهملات سرد اقتصادش گوش کنه و تهشم بره باز بره ازش بپرسه.

راجع به دافعه هم که والا ما یه رفیقی داشتیم عطر امضاش بلک افگانو بود بعدش ایشون کمی کم لطفی کرد بهمون (کم که چه عرض کنم...) عیضا اون ادکلنه هم مثل خودش از چشممون افتاد. البته خدا رو شکر که همون زمانم جزو رایحه های مورد علاقه ام نبود.

خدایی انگار عطرها  رو تن بعضی آدما خیلی قشنگتر میشینن. و باعث میشن طرفو بیشتر دوست داشته باشی.  حالا اگر همون عطرو یک نفر دیگه بزنه ممکنه اصلا خوشت نیاد.خاطره جالبی بود داداش گلم.مخلصیم.

علی علی
1405/02/22
در پاسخ به 🄼🄾🄽🄰 :

سلام.روزتون خوش.

چندین سال پیش زمان دانشگاه،  با یک دختر خانمی چند واحد مشترک داشتم که همیشه یک عطر نمره ۷ بیک( صورتی) توی کیفش بود. از این نُقلی ها.  گاهی سر کلاس تمدید میکرد و من مدلش رو دیده بودم . رایحه اش رو یکمی شبیه به ورساچه صورتی که امضای اون سالهای من بود احساس میکردم و ازش خوشم میامد. اون رایحه ی عطر بیک فسقلی باعث شد باهم دوست بشیم. و تا این لحظه هم این دوستی پایداره و یکی از عزیزترینها و نزدیکترین دوستهای منه. از اون طرف هم یه همکلاسی آقا داشتیم که سوژه ی همه بود.یه عطری از برند آزاررو میزد. وای یادش بخیر😂  چقدر ازش بدم میامد😂. از این پسرای به اصطلاح آویزون بود. خدا میدونه چقدر بهم آمار میداد... چقدر دور وبرم میچرخید. وای خدا 😄  اصلا یادم میفته هنوز چِندشم میشه . حالا بوی عطرش به کنار. به خاطر رفتارش و مدل حرف زدنش که با ناز و کِش دار حرف میزد، خیلی رو مُخم بود. مثلا میخواست بگه خیلی رمانتیکه ولی نمیدونست اینجوری که حرف میزد میخواستم خفه اش کنم و کیفم رو بکنم تو حلقش که صداش درنیاد😂اصلا اون تحکم مردانه رو نداشت و من بر عکس ،عاشق فردی بودم که عجیب صلابت مردانه داشت. همین رفتارش و مدل حرف زدنش باعث شد من از بوی عطرش هم بدم بیاد و بیشتر فراری بشم.

ارادت🙏🏾

خاطره بامزه ای بود😀 در رابطه با مورد دوم باید بگم نه تنها خانمها از اینجور مردها بدشون میاد بلکه ما خودمون( مردها) هم از این مدل شخصیتها  بی زاریم.  اگر دقت کرده باشید این جور مردها اکثرا استخوان بندی ریزی دارند یا خیلی لاغرند یا قدشون کوتاهتر از معمول مردهای دیگه است و خیلی هم پرحرفن.  اعتماد به نفسشون هم که خیلی خیلی بالاست و اعتماد به سقفن😄 حالا که فکر میکنم میبینم جدی هیچ عطری هم بهشون نمیشینه.    سپاس از پاسختون🙏🏾 

علی علی
1405/02/22
در پاسخ به Sadeq :

اگر کسی کنارم باشه و عطر زده باشه خیلی لذت می‌برم، اما نه اینکه صرفا به‌خاطر رایحه جذبش بشم‌. 

اما برعکسش تا دلت بخواد رخ داده برام! یعنی خیلی پیش اومده از یه نفر به‌خاطر بوی بدی که می‌ده کلا بیزار بشم.

آره  منم همینطورم.  مخصوصا اگر از طرف هم خوشم نیاد  دیگه عطرش بیشتر  مغزمو به هم میریزه.  یا اگر غریبه باشه و عطرش اعصابمو خورد کنه میره رو مخم. دم شما گرم دادش گلم🤝🏿

من متاسفانه اطرافم خیلی آدمای عطرباز کلا وجود نداشتند حتی کسی که چندین سال پیش عاشقش شدم هم عطرباز نبود گهگاهی میزد 

فقط یادمه بخاطر جدایی و شکست عشقی که خورده بودم غرق افسردگی بودم و دوست مشترک ما منو دعوت کرد به محل کارش که یکم باهام حرف بزنه آرومم کنه شال کسی که عاشقش بودم اونجا جا مونده بود و بوی عطر خیلی خوبی میداد از رفیقمون خواستم که این شال رو یواشکی به قولی بده به من و این موضوع هم بین خودمون بمونه اون خانم رفیق هم قبول کرد 

من شال رو آوردم خونه و چند روزی این بو روش مونده بود ولی نمی‌دونستم چه عطری چون اون زمان عطرباز نبودم (سال هم به عنوان یادگاری ازش آوردم)

ده سال بعد لا به لای دکانت های زیادی که خریده بودم یهو اون رایحه خورد به مشامم خیلی صحنه ی عجیبی بود واقعا

چی بود حالا ؟

مونت بلنک لجند (سلیقه اش رو توروخدا ) خاک بر سر من 😂🤦

خلاصه اینم داستان ما البته بعداً انقدر رذایل اخلاقی از این آدم دیدم که خداروشکر کردم جدا شدیم فقط اون سه سال افسردگی که داشتم بابتش سوزوند منو 

خلاصه از مونت بلک اصلا خوشم نمیاد!!

nazanin nazanin
1405/02/22
در پاسخ به 🄼🄾🄽🄰 :

سلام.روزتون خوش.

😆

آخ آخ مونا جانم هنوزم از این مدل پسر ها وجود دارن شاید باورتون نشه. چند تاش هم تو کلاس ما هستن، یکیش واقعا نوبره :) زمانی که حضوری می‌رفتیم سر کلاس و من ایشون رو میدیدم ناخودآگاه تمام اجزای صورتم کج میشد😆 بعد اصلا سن‌اش کم نیست ها :) بینظیره😁 یه عطر تلخ هم عموما میزد اما نمی‌دونستم چه عطریه.

چه دعای خوبی کردید واقعا. ان‌شالله این حرکاتو کنار خانم محترم انجام ندن واقعا😆😆

nazanin nazanin
1405/02/22

درود بر شما،

حقیقتا برام خیلی پیش نیومده با عطرِ شخصی جذب اون بشم، یا برام حس تنفر ایجاد کنه (جز بوی نامطبوع عرق😬). اما خیلی اوقات پیش اومده که عطری بسیار بهم آرامش منتقل کرده و عموما هم عطرهای مردانه با طبع خنک یا معتدل که دارای نوت سرو هستند برام این حس رو ایجاد میکنن. یه جورایی خوابم میگیره :)

مثلا در یک حراجی بدون بی‌هوشی که شدیدا استرس داشتم تنها عطر انکر نوار دکترم بود که تونست برام تسکین دهنده باشه. ایشون حتی دستاشون هم یه رد خفیفی از این رایحه رو به خودشون گرفته بودن.

چند سال پیش هم عطر آقایی که اونتوس بود و البته استایل مناسب با این عطر رو داشتن باعث شد از بدو بدو ها و اضطرابی که اون روز داشتم به طرز قابل توجهی کاسته بشه.

نَرشا نَرشا
1405/02/22

یکبار توی مدرسه Erba Pura #زرجوف اربا پورا Erba Pura  زده بودم و علاوه بر کلی بازخورد،باعث شد دو نفر باهام دوست بشن

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟