مخلص همگی🖐🏾
از آقایان و خانمهای سایت سوالی داشتم. میخواستم بدونم تا حالا براتون اتفاق افتاده که فقط با بوی عطر کسی ، جذب اون فرد بشید؟ و یا ازش فراری بشید و ازش بدتون بیاد؟ فرقی هم نمیکنه طرف هم جنس شما بوده یا نه.
مثلا یک دوست ساده یا یک فامیل یا یک همکلاسی و یا حتی یک رهگذر. اگر جذب شدید یا فراری شدید چه عطری بوده و کجا؟
قطعا
#جیونچی جنتلمن ادو پرفیوم ریزرو پرایو Gentleman Eau de Parfum Reserve Privée که استادم می زد لامروت آدم دلش می خواست کل کلاس بشینه و به مهملات سرد اقتصادش گوش کنه و تهشم بره باز بره ازش بپرسه.
راجع به دافعه هم که والا ما یه رفیقی داشتیم عطر امضاش بلک افگانو بود بعدش ایشون کمی کم لطفی کرد بهمون (کم که چه عرض کنم...) عیضا اون ادکلنه هم مثل خودش از چشممون افتاد. البته خدا رو شکر که همون زمانم جزو رایحه های مورد علاقه ام نبود.
سلام.روزتون خوش.
سوال جالبی پرسیدید. بله برای من اتفاق افتاده.
چندین سال پیش زمان دانشگاه، با یک دختر خانمی چند واحد مشترک داشتم که همیشه یک عطر نمره ۷ بیک( صورتی) توی کیفش بود. از این نُقلی ها. گاهی سر کلاس تمدید میکرد و من مدلش رو دیده بودم . رایحه اش رو یکمی شبیه به ورساچه صورتی که امضای اون سالهای من بود احساس میکردم و ازش خوشم میامد. اون رایحه ی عطر بیک فسقلی باعث شد باهم دوست بشیم. و تا این لحظه هم این دوستی پایداره و یکی از عزیزترینها و نزدیکترین دوستهای منه. از اون طرف هم یه همکلاسی آقا داشتیم که سوژه ی همه بود.یه عطری از برند آزاررو میزد. وای یادش بخیر😂 چقدر ازش بدم میامد😂. از این پسرای به اصطلاح آویزون بود. خدا میدونه چقدر بهم آمار میداد... چقدر دور وبرم میچرخید. وای خدا 😄 اصلا یادم میفته هنوز چِندشم میشه . حالا بوی عطرش به کنار. به خاطر رفتارش و مدل حرف زدنش که با ناز و کِش دار حرف میزد، خیلی رو مُخم بود. مثلا میخواست بگه خیلی رمانتیکه ولی نمیدونست اینجوری که حرف میزد میخواستم خفه اش کنم و کیفم رو بکنم تو حلقش که صداش درنیاد😂اصلا اون تحکم مردانه رو نداشت و من بر عکس ،عاشق فردی بودم که عجیب صلابت مردانه داشت. همین رفتارش و مدل حرف زدنش باعث شد من از بوی عطرش هم بدم بیاد و بیشتر فراری بشم.
امیدوارم هرجا هست خوشبخت باشه و اگر ازدواج کرده با خانمش اون مدلی حرف نزنه🤣
این دومورد خیلی واسم بولد بود.
اگر کسی کنارم باشه و عطر زده باشه خیلی لذت میبرم، اما نه اینکه صرفا بهخاطر رایحه جذبش بشم.
اما برعکسش تا دلت بخواد رخ داده برام! یعنی خیلی پیش اومده از یه نفر بهخاطر بوی بدی که میده کلا بیزار بشم.
قطعا
#جیونچی جنتلمن ادو پرفیوم ریزرو پرایو Gentleman Eau de Parfum Reserve Privée که استادم می زد لامروت آدم دلش می خواست کل کلاس بشینه و به مهملات سرد اقتصادش گوش کنه و تهشم بره باز بره ازش بپرسه.
راجع به دافعه هم که والا ما یه رفیقی داشتیم عطر امضاش بلک افگانو بود بعدش ایشون کمی کم لطفی کرد بهمون (کم که چه عرض کنم...) عیضا اون ادکلنه هم مثل خودش از چشممون افتاد. البته خدا رو شکر که همون زمانم جزو رایحه های مورد علاقه ام نبود.
خدایی انگار عطرها رو تن بعضی آدما خیلی قشنگتر میشینن. و باعث میشن طرفو بیشتر دوست داشته باشی. حالا اگر همون عطرو یک نفر دیگه بزنه ممکنه اصلا خوشت نیاد.خاطره جالبی بود داداش گلم.مخلصیم.