توو ماشین من و رفیقم از سر بیکاری نشسته بودیم بحث عطر کردیم
رفیقم ی دکانت دیور هوم در اوورد گفت انصافا الکی نیست بهترین عطر تاریخه
از قضا منم ی دکانت توسکان لدر داشتم گفتم انصافا هیچ عطری بوی اینو نمیده
رفیقم گفت دیور همه جایزه هارو گرفته
منم گفتم این جایزه ها ک صرفا ملاک نیست
گفتم ی نطرسنجی اینجا بزارم ببینم خانوم ها و آقایون نظرشون چیه
درود
چه قیاسی! :))
توسکان لدر اگر فردی جدی و رسمی و شاید حتی اندکی خشک و درونگرا باشه، دیور اوم انسانی رومانتیک و خوشمشربه که هم استایل های رسمی رو دوست داره و هم کژوال کلاسیک. کاراکتر های نسبتا دوری دارن از هم و دلیل چالش میان شما و دوستتون احتمالا از همین میاد.
و الا به لحاظ کیفیت رایحه هر دو عالی و از ماندگارترین های دنیای عطر هستن.
سلام حسین جان
حقیقتا از هیچ کدومشون خوشم نمیاد ولی با دیور هوم اصلا نمیتونم ارتباط برقرار کنم کلا هر ادکلنی زیادی شیرین و پودری باشه منو پس میزنه پس اگر مجبور به انتخاب بین این دو باشم توسکان رو انتخاب میکنم
درود
چه قیاسی! :))
توسکان لدر اگر فردی جدی و رسمی و شاید حتی اندکی خشک و درونگرا باشه، دیور اوم انسانی رومانتیک و خوشمشربه که هم استایل های رسمی رو دوست داره و هم کژوال کلاسیک. کاراکتر های نسبتا دوری دارن از هم و دلیل چالش میان شما و دوستتون احتمالا از همین میاد.
و الا به لحاظ کیفیت رایحه هر دو عالی و از ماندگارترین های دنیای عطر هستن.
دقیقا درست گفتید
منی کم خشک و زمختم
رفیقم سهل گیر و راحت
ولی خب تفاوت ذائقه ادم ها برام جالبه
ولی من هم شکی در این ندارم ک دیورهوم یک عطر جاودانست
عطرهای تام فورد یه غم ابدی توشون هست آدمهای هپی الکی خوش نمیتونن سر از کاراش دربیارن
به عنوان یک خانوم باید بگم که امان از دیوم اوم 😄 هوش از سر من یکی میبره هر بار ..
اول اینکه اونی برنده اس که دکانت از ادکلن اصلی باشه.
ولی به فرض اینکه به طور کاملا اتفاقی دو فرد در یه ماشین دو دکانت اصلی از دو ادکلن را همراه داشته باشن و بخواهیم بگیم صرفا کدوم بهترن،جواب اینه: هیچ کدوم ، چون ادکلن ها بر اساس بهتر بودن رایحه تقسیم نمی شن شاید بشه از لحاظ عملکرد گفت کدوم بهتره اما رایحه خیر، سلیقه ایه. مثل اینه بگیم کدوم رنگ بهتره. شاید بتونیم بگیم کی و کجا چه رنگی بهتره برای اون موقعیت و برای چه کاربردی اما مقایسه رنگا کار احمقانه ایه.
من دیور هوم اینتنس رو انتخاب میکنم البته نسخه های قدیمی
توسکان لدر عطر خاصیه و همه پسند نیست و به قول معروف انگاری عصا قورت داده
البته خاطره خوبی هم از توسکان لدر ندارم . بدترین ری اکشن تموم عمرم رو از این عطر گرفتم
دوستم بهم گفت بوی گاوداری میدی😓
عطرهای تام فورد یه غم ابدی توشون هست آدمهای هپی الکی خوش نمیتونن سر از کاراش دربیارن
حتی تام فورد نویر اکستریم ؟؟
البته خاطره خوبی هم از توسکان لدر ندارم . بدترین ری اکشن تموم عمرم رو از این عطر گرفتم
اتفاقن همین خوبه دیگه عطر چرمی وقتی میزنی همه باید فرار کنند هر چقدر دافعه داشته باشی بهتره که عطرهای چرمی ممو خوبه؟ همه برایش کیس میفرستن پشت چشم نازک میکنند؟ گوچی د ویس آف د اسنیک بو کن عطر چرمی یعنی اون بوی گوسفند چرکلو میده و آغولش میده
اتفاقن همین خوبه دیگه عطر چرمی وقتی میزنی همه باید فرار کنند هر چقدر دافعه داشته باشی بهتره که عطرهای چرمی ممو خوبه؟ همه برایش کیس میفرستن پشت چشم نازک میکنند؟ گوچی د ویس آف د اسنیک بو کن عطر چرمی یعنی اون بوی گوسفند چرکلو میده و آغولش میده