FREDERIC MALLE - French Lover

فردریک مال فرنچ لاور

مردانه
کد کالا : ATR-33787
نوع عطر : نا معلوم
check icon ضمانت اصالت کالا
مشخصات رایحه
گروه بویایی : چوبی معطر
طبع : معتدل
مشخصات تولید
نام برند : فردریک مال
کشور مبدأ : فرانسه
سال عرضه : 2007
کد کالا : ATR-33787
check icon ضمانت اصالت کالا
تعداد بن این کالا : 0
بن های فعلی شما : 0
می‌توانید مصرف کنید : 0
قیمت پس از مصرف بن ها
0 تومان
رای کاربران
  • عاشقشم
    33
  • نمی پسندم
    4
  • - 25 سال
    1
  • + 25 سال
    18
  • + 45 سال
    2
  • روزانه
    7
  • رسمی
    11
تعداد رای های ثبت شده : 117
ترکیبات اعلام شده
توضیحات

«فرنچ لاور» را می‌توان جلوه‌ای از مردانگی ناب و بی‌نقص خواند. این عطر مخصوص مردانی است که همیشه عطر استفاده نمی‌کنند، جذابیت ذاتی باور دارند و نیروی ساده اما اغواگر نهفته در ظاهر زمخت و مردانه خودشان را جدی می‌گیرند.

طراوت ادویه‌ای فلفل قرمز شیرین، سنبل ختایی و گل‌های سرو کوهی در این عطر با دریایی از نت‌های چوبی سدر، نعناع هندی و خس‌خس آمیخته شده‌اند. صمغ گالبانیوم و صمغ کندر نیز جاذبه‌های طبیعی مردانه شما را به‌طرز اسرارآمیزی قوی‌تر می‌کنند.

«فرنچ لاور» همچون سازه‌ای مغناطیسی اما در سکوت دیگران را به‌سوی شما می‌کشاند.

برند فردریک مال
عطار پیر بوردن
طبع معتدل
سال عرضه 2007
گروه بویایی چوبی معطر
کشور مبدأ فرانسه
مناسب برای آقایان
اسانس اولیه صمغ گالبانیوم، ادویه جات معطر
اسانس میانی سدر ، روایح دودی، سنبل ختایی
اسانس پایه مشک ، خزه درخت بلوط ، خس خس
نمره کاربران
French Lover-فردریک مال فرنچ لاور
رایحه
8.1
23 رای
ماندگاری
7.7
23 رای
پخش بو
7.2
23 رای
طراحی شیشه
7.5
23 رای
این عطر برای من یاد آور ...
محصولات دیگری از برند فردریک مال
عطرگرام
نظرات کاربران (16 نظر)
راهنمایی مطالعه نظرات :
* نظرات اصلی که بدون خط آبی هستند نظرات مرتبط با محصول می باشند. نظرات پاسخ که با خط آبی هستند ممکن است از بحث در مورد این ادکلن فراتر رفته باشند.
** برای مطالعه نظراتی که صرفا مرتبط با این محصول هستند نظرات اصلی را مطالعه نمایید.
این بخشی از رویوی ایکاروس بود که روی صفحه شخصیش قرارش داده بود.


مقاله ای برای یک کارگاه با موضوعیت "فلسفه در عطر" نوشته بودم که قبلا قسمتیش رو با سام در عطرافشان به اشتراک گذاشتم. بد نیست برای نمایش ابعادی که یک عطر میتونه داشته باشه بخشیش رو اینجا قرار بدم‌. .
کریستین شولتز در مقاله ای که به تبیین دیدگاه و تفکر‌هایدگر بر خاطره شناسی جمعی و جهان شناسی میپردازه از قول هایدگر‌میگه:
- زبان با نامیدن پدیده ها برای اول بار، از نو آنها را به ساحت واژه آورد و ظاهر کرد.
بوردون (عطار فرنچ لاور) انسان بسیار متفکریه و تماما تم کارهاش از نوع پدیدار شناسی مرسوم در اثار هایدگر هست. او هم همانند هایدگر تنها چیزی رو تفکر میدونه که هستی رو بازتاب بده تا در خدمت پاسداری از حقیقتِ اون چیز هدایتش کنه‌. شما وقتی اسم یک عطر رو میگذارید " عاشق فرانسوی" در واقع با این نامگذاری منظورتون این نخواهد بود که یک عاشق فرانسوی این بو رو میده. (این مضحک ترین شیوه نامگذاری برای این سطح از عطرسازی هست).فی الواقع دارید غیبت عاشق فرانسوی تا به امروز رو گوشزد میکنید. (برگردیم به جمله شولتز. ما با نام گذاری یک چیز گاه به غیبت اون چیز اشاره میکنیم و یا از نو میخوایم تعریفش کنیم) میدونید که هایدگر‌ بیشتر از اینکه به فلسفه المان‌تاثیر خودش رو تزریق کنه به فلسفه فرانسوی نفوذ داشت. آنچه که هایدگر در رساله "اومانیسم" انجام داد بوردون در‌ فرنچ لاور انجام میده. ارایه نگرشی متفاوت در رابطه با انسان. اینبار انسانی از نوع عاشق فرانسوی! مساحت یک انسان جسم او نیست بلکه اندیشه های او هستن. هر چقدر اندیشه های یک انسان قطر بیشتری داشته باشه محیط اطراف او وسیع تر میشه. بوردون در این اثر به قطر و مساحت و محیط یک عاشق فرانسوی اشاره میکنه و سعی میکنه قطر بیکرانی رو برای او ایجاد کنه تا محیط وسیع تری رو در بر بگیره. واضحا برای اینکار سراغ اینسنس میره که خاص فلات قاره هست و به فرانسه ارتباطی نداره. و سراغ کندری که خاص مناطقی نظیر عمان و عربستان هست. و سراغ آنجلیکا که در آمریکای جنوبی هست. چرا بوردون بایستی همچین کاری بکنه؟ پس اون پاسداری از حقیقتی که اول صحبت هام عرض کردم کجا رخ میده؟ آیا همگی اونها اشاره به این نمیکنه که بوردون از قضا کاملا یقین داره چیزی به اسم عاشق فرانسوی تاکنون وجود نداشته و این عطر صرفا در رد اون هست؟ آیا این خودش نقدی بر تفکر رومانسی که فرانسوی ها در ادبیات شون بازتاب میدن نیست؟ بوردون برای مرد فرانسوی خاطراتش رو یادآوری میکنه.‌خاطراتی از بخور در فلات قاره و کندر در خاورمیانه و انجلیکا در امریکای جنوبی.او عشق رو عصاره ای از جهان میدونه و به او هدیه ش میکنه.

.

.
این دلیلی هست که ما ایکاروس رو دوست داریم. یک انسانی فرهیخته با تسلط و نگاه و بینش عمیق که عطر رو با جان و عقلش درک کرده و دوست داره و دو سال تمام دشمنی و کینه ورزی دید.
28 مهر 1396 پاسخ تشکر
35 تشکر شده توسط : شاپور اتش اشکان ش.
مهرداد رئیسیان عزیز سلام
دستت درد نکنه با قرار دادن این رویو ایکاروس عزیز در جای خودش.
راستش من با تکنولوژی میانه ی خوبی ندارم و بلد نبودم این کار رو بکنم.
خیلی ممنون و یا حق
29 مهر 1396 پاسخ تشکر
1 تشکر شده توسط : فاطمه فیضی
جناب کبیری عزیز . میبینین که حتی حین تیکه انداختن از گفتن اسمشم میترسن. صد نفر آدم از ایکاروس حمایت کردن بعد از اون قضایا. باشه هر صد تا خود ایکاروسه. اصا همه ماها ایکاروسیم. شماها همه جمع بشید یه رویو مثلش بنویسید. روو که نیست به خدا. کسایی که برندای درجه چهاری رو عطر میدونن افاضات میفرمایند و نقد میکنن و ژست میگیرن.
29 مهر 1396 پاسخ تشکر
3 تشکر شده توسط : Mehran سالار كلوچه
تازه من جزو فن های درجه دوم و سوم ایشونم. فن های دو آتیشش رو ندیدین که اینجا رو بخاطر این بی حرمتی ها و بدگویی ها اونهم وقتی خودش حضور نداره رو سرتون خراب کنن تا بدونید به کسی که با شما مجادله ای نداشته و تا حالا به شما توهینی نکرده چطور حرف بزنید. من یادم نمیاد ایکاروس حتی یکبار به شما حرف بدی زده باشه. ایکاروس فقط از اینکه یکی به اسم واقعیش اکانت ساخت عصبانی شد که ماها هیچکدوم نمیدونیم چه داستانایی پشتش بوده. کاری با شماها نداشت. شما همین الانش یکی یه نظر منتقدانه بهتون میده آشفته میشید. من یه جمله نقد کردم شیش صفحه توهین کردین. اون که جلوی چشم همه به پدر مرحومش انگ دزدی زده بودن هیچی نگفت. بماند پشت پرده چقد بهش فحاشی میکردین. ایکاروس قله و پدر و پرچم دار عطربازای ایرانه. اینو حتی بدترین دشمناشم تایید میکنن. حالا شما هر کی از ایکاروس حمایت میکنه رو بکوبید یا نه در صحت این جمله خللی وارد نمیکنه. کسی که بواسطه اون اینهمه عطر شاهکار معرفی و وارد ایران شد. الان اون شیش ماه نمینویسه. بفرمایید بگید کدوم عطر به عطربازا معرفی شده. ایکاروس کسی بود روزی سه تا عطر جدید که اسمشم نشنیده بودیم معرفی میکرد. واسه اینه همه ماها جری و عصبی هستیم. و واسه اینه یه خط در میون اسشمو میاریم.
29 مهر 1396 پاسخ تشکر
6 تشکر شده توسط : Rezvani نازی جاوید
ای قدر قدرت! ای مظهر ابهت! ای حضرت سلطان سلیمان خان!
این سایت صاحب داره و کسی نمیتونه اینجارو رو سر دیگری خراب کنه! البته یادمه موفقیت عطر افشان رو میخواستید به خودتون نسبت بدید که وقتی نشد مثل همیشه شروع به پا کوبیدن و گریه و آه و ناله کردید!
قله! پدر! پرچمدار!
تعریف از خود که ... نیست! تو خودتم شاهکاری!
حالا در مدحت بزار بگم:
خود اصلی، شاهرگ، استاد، اسطوره، آهن
سنگین ولی لاغر، خرزور، خاور!
29 مهر 1396 پاسخ تشکر
سلام دوستان گرامی
همیشه اینو بدون جناب رئیسیان بدترین تخریب در دفاع کردنه بد اتفاق می افته شما هر شخصیتی پشت این نام باشی بیشترین صدمه را به ایکاروس زدی هرچند مطمئنا اون کاربر سابق با عنوان جعلی بین ماست دوست عزیز من ایشونو نمیشناسم و براش عین سایر بچه ها احترام قائلم و افتخارم اینه به هیچ شخصی بی احترامی نکردم ولی دفاع شما خیلی بچگانه و سطحی هست در حدی که همه متوجه شدن کجا چه خبره در مورد معرفی عطر من بارها در این سایت دیدم بچه ها عطر معرفی میکنن و حتی 4 مدل از برند هیستوریز به درخواست حقیر به سایت اضافه شد اگر بخوایم همه عطرهارو معرفی کنیم کار و زندگیمون چی میشه؟مگه ما پول داریم همشونو بخریم؟اصلا چقدر از اونا ارزش تست دارن؟معرفی عطری که چند میلیون ارزش داره عاقلانه نیست چون هیشکی نمیخره و همه میدونن و درک میکنن اون عطر چند میلیونی چی باید باشه این حرکت صحیح نیست دوسته شما برندی خاص و نابرند خطاب میکنن به همه اونا نمره 1 میدن و حتی همه اونارو دیسلایک میکنن با این فضایی که شما در سایت به وجود اوردید جایی برای معرفی و صحبتهای حرفه ای و تخصصی هم میمونه؟باز هم میگم سنگینترین تخریب در دفاعه بد کردن اتفاق می افته به امید دیدار دوستان در فضایی منطقی و خارج از پروفایلهای جعلی روزتون خوش یا علی مدد
29 مهر 1396 پاسخ تشکر
3 تشکر شده توسط : Hani Fatimah
هر كي ادعا داره بياد يه روويو مثل استادبنويسه،. با كلي استعاره و مفهوم هنر نه صرفاً تشخيص نتها، اين گوي و اين ميدان،. ٤ تا عطر خوب هم معرفي كنه !!
30 مهر 1396 پاسخ تشکر
3 تشکر شده توسط : فاطمه فیضی ‌آرش
دمش گرم مارلي رو پس زد تا ما tndre est lanoit و montcristo و ١٠٠ تا عطر ديگرو بشناسيم و لذت ببريم
30 مهر 1396 پاسخ تشکر
3 تشکر شده توسط : فاطمه فیضی Puppet

جین اوستین
این چیه؟این کیه؟
خوشم نیومد،
رایحه ای دو وجهی..
صابونی دارویی
گیاهی ادویه ای
این چیه؟

نیم ساعت گذشته ،،خب داره خودش رو سر و سامان میده،یکساعت گذشته،
خوشبو داره میشه
رقیب زیاد داره
یعنی از گرلن هوم بهتره با اینکه متفاوتن؟

دکتر ایکاروس کجایی ...تنهامون گذاشتی...نمیبینی چه خبره؟حرفی بزن...از دل عطر بگو...ناسلامتی پزشک هستی برای ما...هوا گرفته...امید نا امیده...عطری پیدا کن برامون که قلبهامون رو اروم کنه.

میگفت کم کم بهش دل میبیندیم..واقعن درسته...فرنچ لاور در واقع یک موجودیه که خوشت نمیاد ولی چون یک جنتلمنه بی ادعاس بعد از نیم ساعت میبینی داری باهاش هم قصه میشید.
یاد غرور و تعصب افتادم ،پشت اون غرور ،محبت و عشق پنهان بود،،،حالاس که میفهمم چرا اسمش فرنچ لاور هس.

فرنچ لاور عطریس عجیب و در عین حال دارای کاراکتر،بدت میاد،دلت رو میزنه و بعد میخواینش....اون لحظات اول رایحه گیاهی چنان با بینیه من لج کرد گفتم نکنه اشتباهه.

برای سال 2022 این عطر داره قدیمی میشه،با مقیاس دیا امواج عطریس که نمره پاینتر میگیره و اگر کسی بخواد بخردش گرلن هوم مردانه رو پیشنهاد میدم.
برای 30 به بالا
ماندگاری بالا
پخش خوب
کیفیت خیلی خوب

بدون تست نخرید.
05 آبان 1401 پاسخ تشکر
30 تشکر شده توسط : منوچهر مشتی

فرنچ لاور و کرید اسپایس اند وود از لحاظ رایحه خیلی شبیه هستند فقط اسپایس اند وود میوه ای تره و از روایح مرکباتی تو شروع کارش استفاده شده ولی فرنچ لاور کلا روایح چوبی استفاده شده بخصوص حضور انجلیکا در فرنچ لاور تلخی بینظیری به کار میده در کل هر دو کار از غولهای مطرح بازار عطر هستند
10 مرداد 1401 پاسخ تشکر
17 تشکر شده توسط : Saeed Faramarzi منوچهر
درود

اگر آنجلیکا همون سنبل ختایی باشه ، طبعی گرم و طعمی شیرین و گزنده داره و گل هاش رایحه ای شبیه به عسل داره ، این نت در اسپایس اند وود نیز حضور داره و به نطر میاد نمیشه جزو روایح چوبی به حساب آورد .
اگر نت های ذکر شده در اینجا صحیح باشند ، تلخی فضای این کار میتونه از صمغ گالبانیوم باشه که حسی جذاب و مردانه به عطر میده و همینطور از خزه بلوط که حسی جوهری و تلخ و جنگلی به عطر میده

[EDITED] 1401/05/11 23:37
11 مرداد 1401 پاسخ تشکر
16 تشکر شده توسط : Rohaam منوچهر
درود بر شما
امیدوارم سلامت باشید
آنجلیکا در واقع همون گلپر هست،با نام علمی
"Angelica archangelica"
هم ازش یاد میشه، سنبل ختایی را با نام‌های باغ سنبل، روح القدس، سنبل نروژی و حشیشه الملک هم می‌شناسد.
مزاج آن گرم و خشک است.
مشخصاتِ گیاهی معطر بلند از خانواده جعفری، با برگهای بزرگ و گلهای سبز مایل به زرد و راسته: کرفس‌سانان-
بومی اوراسیا و آمریکای شمالی است و در طب گیاهی صنایع غذایی و آرایشی و بهداشتی از این گیاه استفاده می شود.

امّا در عطر سازی و از بابت رایحه ای بوی مشک چوبی و ریشه ای شیرین رو ایجاد میکنه که در فرنچ لاور رایحه ی آغازین عطر هست.
نتها طبق اعلام سایت رسمی برند عبارت هستند از:
*نت های ابتدایی گالبانوم و ادویه جات هستند.
*نت‌های میانی گلپر(آنجلیکا)، سدر و اینسنس(بوخور) هستند.
*نت های پایه عبارتند از وتیور، خزه بلوط و مشک سفید.
که در سایت هم دقیق و بدرستی ذکر شده است.
و دقیقاً طبق فرموده ی شما فضای عطر رو شیرین میکنه نه تلخ!
سپاس از توضیحاتتون
ارادتمند
پایدار باشید🥀🥀

11 مرداد 1401 پاسخ تشکر
25 تشکر شده توسط : عرفان يعقوب زاده محمدرضا سعیدی

چه قدر جالب است که از برخی نت ها می توان به دو صورت در عطر استفاده کرد .نمونه آن نت انجلیکا است که در فرنچ لاور وجه لطیف، ظریف و آرامش بخش اون نمایان است و در اپوس هفت امواج وجه سنگین و تاریک و لاکچری انجلیکا.هر دو عطر بسیار فاخرند و با کلاس. البته با دو کاربرد کاملا متفاوت.هر کدام ساخته شدن برای یک مکان و شرایط خاص خودش.رایحه هایی که در استشمام گران قیمت جلوه می کنند و صرف نظر از داشتن یا نداشتن بازخوردمثبت ( که قطعااگر در جای درست استفاده شوند دارند چون هردوشون رو دارم وبه خصوص فرنچ لاور را بسیار بسیار دوست دارم) جلب توجه می کنند.
06 آذر 1399 پاسخ تشکر
17 تشکر شده توسط : محسن محمد جواد رضوانی

7
رایحه
7
ماندگاری
7
پخش بو
8
طراحی شیشه
فرنچ لاور.
یه عطر گیاهی_ خاکی_ چوبی و روستیک.
خوب ما این بخش از اون متن معروف رو یادمونه که ....و جهنم جاییست که عاشقانش مردان فرانسوی باشند..که در واقع اشاره به بی وفایی مردان فرانسوی بود.
جناب ایکاروس اعظم ذیل این عطر اشاره کردن که این عطر با نت هایی از گیاهانی که از شرق تا غرب گسترده شده سعی میکنه پهنه جغرافیایی گسترش عاشق فرانسوی رو به پهنای جهان گسترش بده.
ولی من برداشت شخصیم اینه که تم روستیک و کهنه این عطر در واقع نگاهی حسرت زده به عشقای دوران ویکتوریایی داره که مردان فرانسوی هم عاشق میشدن و با عشقشون قدم به بوته زارها میذاشتن و..دقیقا چیزی شبیه نقاشی های رنسانسی عاشقانه.
بگذریم اپنینگ این کار یه رایحه خاکی_ گیاهی_ ادویه ای داره که کاملا برای ما اشناست و احتمالا ترکیب نت های گالبانوم( باریج) و وتیورو ادویه هست.
کمی که میگذره رایحه خاکی _ادویه ای کمرنگ میشه و یه رایحه گیاهی شبیه به بوی ساقه کاهو که احتمالا گلپر هست غالب میشه که شباهت به نت انجلیک هم داره ولی خوب تو نت ها انجلیک ذکر نشده.
و بالاخره تو درای داون ترکیب وتیور و خزه بلوط بامشک تمی کاملا کلاسیک و روستیک به کار میده.
در واقع فضایی که این کار تداعی میکنه مثل اینه که شما رو به یه دشت پراز گلوی وحشی دعوت میکنه و از کنار بوته ها و خارها میگذرید و به خاک بارون خورده میرسید و..
البته ایرادی که به ذهن من میرسه اینه که تو این سفر خبری از بوی معشوقه نیست.
تغییر نت ها بسیار جالب انجام میگیره و رایحه به شدت طبیعیه اما پرفورمنس کار متوسطه.
به هیچ وجه کار همه پسندی نیست و عطری هم نیست که برای بازخورد ساخته شده باشه ویونی هم نیست به نظرم.
03 آذر 1399 پاسخ تشکر
16 تشکر شده توسط : احمد شجاعی سیدمصطفی موسوی

8
رایحه
8
ماندگاری
7
پخش بو
7
طراحی شیشه
درود دوستان ، به محض زدن اولین پاف برای من رایحه ساقه گیاه گلپر که معمولا خیس خورده هم هست تداعی میشه و غالبترین نت تا آخر هم همین نت هست ، نت بعدی که برای من قابل تشخیص تر هستش بوی جنگله که فکر میکنم به خاطر نت خزه بلوط باشه که تو این عطر هست ، کلا کسانی که روایح چوبی ، گیاهی و جنگلی با نتهای واقعی دوست دارن عاشق اینکار میشن چون پرفورمنس و کیفیت این کار بسیار بالاست ، ماندگاری و پخش بوی نسبتا خوب ولی نه عالی داره ، با اینکه کار باکیفیتیه ولی قیمتش به نظر من خیلی بالاست .
05 دی 1402 پاسخ تشکر
12 تشکر شده توسط : احمد شجاعی nazanin

فضای کلی فرنچ لاور ذهن من رو میبره به دشتهای غرب شیراز که درختی به وفور تو اون دشتها و کوههاش وجود داره درختی به نام بنه یا پسته وحشی، وقتی کمی ساقه این درخت خراش داده بشه صمغی از اون بیرون میاد که بوی جالبی داره این درخت میوه های سبز رنگ کوچیکی داره که بسیار چرب هستن و اگر حوصله مغز کردن اونها رو داشته باشید بسیار لذیذ هستن حالا اگر میوه و صمغ این درخت به همراه برگهاش له بشن رایحه ای آزاد میکنه که به نظر من شروع فرنچ لاور اون بو رو داره حتی اگر هیچ یک از ترکیباتش به چیزی که گفتم ربط نداشته باشه برای من چنینه.
بوی پارادوکسیکال که در عین آشنایی نا آشناست و این تناقض در بقیه ابعاد فرنچ لاور هم وجود داره، اعیانیه در عین حال عوامانه، کلاسیکه در عین حال مدرن و همین ویژگی تجلی هنر پیر بوردن تو این عطره و اون رو تبدیل میکنه به عطری جذاب.
21 دی 1402 پاسخ تشکر
11 تشکر شده توسط : احمد شجاعی پارسا نیا

9
رایحه
8
ماندگاری
7
پخش بو
8
طراحی شیشه
توصیفات کامل بخصوص راجع به روایح گیاهی رو اساتید داشته اند راجع به این عطر بی بدیل..
من به طرز عجیب و شاید بی ربطی رایحه لنوین اکسیژن هم حس کردم، یعنی بوی درمنه شاید.. در حالیکه در ساختار این عطر درمنه ذکر نشده.. ترکیب روایح گیاهی پیچیده و شبیه هم هستند و شامه من آماتور قادر به تفکیک نیست احتمالا..
(پی نوشت: چندی پیش دمنوشی گیاهی از شهر خوانسار تهیه کردم به اسم زرین گیاه، دوگانگی عجیبی دارد، از طرفی بوی خوشی شبیه "به لیمو" دارد و از طرفی بوی آغل میدهد! روایح گیاهی عجیبند و البته خوشبو و خاص)
19 فروردین 1403 پاسخ تشکر
9 تشکر شده توسط : مهربد فاطمه فیضی

اولش بوش شبیه اسپایس اند وود کریده یه کوچولو هم شبیه اپنینگ رویال عود
من دوسش داشتم جزو معدود عطرایی هم بود که اطرافیانم هم دوسش داشتن بینهایت هم وسوسه شدم واسه خریدش منتهی با توجه به اینکه بینهایت عطر وجود داره که تستشون نکردم و با توجه به تجربه که هر وقت عطری خریدم چند وقت بعد عطر بهتری رو تست کردم و پشیمون که چرا عجله کردم تو خرید فعلا هیچ عطری نمیخرم
بذارید چند تا ویژگی مثبت قائل بشم واسش که شاید کمتر عطری شاملش بشه یک اینکه خیلی راحت پوشه شما با هر تیپی میتونید بزنیدش دوم اینکه بازه ای از سال هم که میتونید ازش استفاده کنید خیلی بزرگه و از همه مهمتر اینکه خیلی عطرا هستن که مناسب زمستون پاییز یا بهارن خیلی از این عطرا به نظرم تو کشور ما جواب نمیده حتی اگه تو زمستون استفاده بشن به نظرم علتش اینه که آفتاب توی کشور ما داغه خیلی حتی تو زمستون حتی وقتی که دما تقریبا صفره توی آمریکای شمالی و اروپا تو پاییز و زمستون معمولا هوا ابری و گرفته است حداقل تو اصفهان هوا معمولا آفتابیه و خیلی از عطرا روزا جواب نمیدن اما فرنچ لاور خیلی خوب از پس کار بر اومد به نظرم (مشخصه که این توضیح برای روزه و در شب همچین مشکلی وجود نداره)
29 آذر 1400 پاسخ تشکر
9 تشکر شده توسط : Jamal nazemi mohsen

فردریک مال فرنچ لاور
با اولین تست از این کار یاد چند کار افتادم. ولی جالبه شباهت خاصی به اون کارها نداره ولی داستان اونا رو در برمیگیره. رویال عود کرید و بویس ماروکین تامفورد و نوتردام 15.4.
توقع خیلی زیادی داشتم از این کار راستش و اونجور که باید منو ذوق زده نکرد ولی این بدین معنی نیست که کار خوبی نیست . بوی اشنایی داره . تم چوبی خاکستری خاکی گیاهی و ادویه ای رو احساس کردم از این کار .
تغییر نت ها با کیفیت بالا و وضوح خوبی انجام میشه . نت ها و ساختار عطر بدون نقص هستند ولی من دلیل نامگذاری عطر رو نمیفهمم چون حس و حال فرانسوی ها و عشقشون رو خیلی قبول دارم ولی از این رایحه تا حدودی جدیی عشق و عاشقی خاصی رو دریافت نمیکنم. شاید به یاد عشق قدیم و عشق دست نیافته باشه و اگر میخواست عشق حال رو توصیف کنه بهتر بود کمی مرکبات در بک گراند میاورد تا دلنشین ترش کنه و به فضای عاشقی نزدیکش کنه.
موارد منفی عطر رو گفتم و نباید از حق بگذریم و بهتره نکات مثبتشم رو در نظر بگیریم. کیفیت رایحه ، تغییر نت ها ، رسمی بودن کار .
همچنین این کار نیش باز ها رو تا حدودی راضی میکنه . بدرد بازخورد نمیخوره . قیمت کار هم بسیار بالاست و با این قیمت نظر شخصیم اینه ارزش خرید بالایی نداره مگر جنبه کلکسیون. در ضمن رایحه اش چندان بولد نیست که سر و صدا کنه.خوب بود ولی عالی نه! ( البته فعلا ، باید بیشتر تستش کنم تا ارتباط بگیرم) راجب پرفورمنس و بازخورد به زودی بهتر راجبش میگم
04 آذر 1399 پاسخ تشکر
7 تشکر شده توسط : ابوالحسن رضا قهرمانی

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟