Darkistof Darkistof
9
1405/03/04

شیشه عطر

اولین چیزی که منو ممکنه جلوتر از رایحه جذب کنه شیشه عطره

حتی خیلی از انتخاب های بلایند بای ای که داشتم بر اساس شیشه بوده 

مثل Spicebomb #ویکتور اند رولف اسپایس بمب Spicebomb 

Wanted #آزارو وانتد Wanted 

و The Tragedy of Lord George #پنهالیگونز تراژدی آف لرد جورج The Tragedy of Lord George 

شما هم چند تا عطر با شیشه جذاب منشن کنید فیض ببریم

Twilight Twilight
1405/03/04

سلام 

عطرهای «دِ هاوس آو عود» و «فیلیپو سورچینلی» که متاسفانه نتونستم هیچکدوم رو تا ب حال تست داشته باشم.

مثلا:

Royal Stone #د هاوس آف عود رویال استون Royal Stone 

Quando rapita in estasi #فیلیپو سورچینلّی اونوم کواندو راپیتا این استازی Quando rapita in estasi 

Amirreza Amirreza
1405/03/04

درود

تصویر واضحشو داخل نت سرچ کنید و لذت ببرید

Imperial Peacock #الکساندر جی امپریال پیکوک Imperial Peacock 

9 Alchemist #پریما متریا الکمیست 9 9 Alchemist 

کلا محصولات پریکا ماتریا باتل جذابی دارند

La Rosée La Rosée
1405/03/04

درود بر شما

من هم اول جذب شیشه میشم. یعنی بهترین عطر هم باشه اگه شیشه قشنگ نباشه سراغش نمیرم!!!! البته عطرهای خیلی خوب اصولا شیشه زشت ندارن. میدونم خیلی سطحی به نظر میرسه ولی خب چه کنم برام مهمه دیگه😁

جالب اینجاست که هر بار صرفا از روی شیشه بدون تست خرید کردم هم موفق بوده. انگار شیشه به تنهایی میتونه حس عطر رو بهم برسونه. 

از جذاب‌ترینها برام هرمس هست. هر بار صرفا به خاطر شیشه جذبش شدم و عطرش هم خوب بوده مثلا اودومغوه یا توییلی. چند تایی هم تو لیست دارم که اگه بشه روزی روزگاری تست کنم و بخرم مثلا Jour d'Hermes #هرمس ژور دهرمس Jour d'Hermes 

یک علاقه عجیبی هم به شیشه‌های ساده پنهالیگونز (اونا که حیوانات‌ دارند نه اونایی که یه گوی شیشه‌ای رو درشه) دارم و هیچ‌وقت هم از نزدیک ندیدم اما احتمالا میتونم چشم‌بسته هر کدوم رو بخرم و میدونم خوشم میاد. 

شیشه‌های کلایو کریستین هم به شدت برام جذابند مخصوصا قرمز‌رنگ‌هاش مثل Town & Country #کلایو کریستین تاون اند کانتری Town & Country و سبزش Timeless #کلایو کریستین تایملس Timeless 

بایردو هم طراحی مینیمالش رو دوست دارم و جز انتخاب‌های چشم‌بسته موفق بوده (بال دافریک). 

مثلا دیپتیک فیلاسیکاس رو صرفا از روی توصیفات یه بلاگر و با وجود اینکه از شیشه‌ش خوشم نمی‌اومد چشم‌بسته خریدم چون بوی انجیر دوست دارم اما وقتی به دستم رسید بوش رو دوست نداشتم.

عاشق رنگ شیشه گایدنس ۴۶ و البته بوش هستم ولی اصلا تحمل رایحه‌ش رو اصلا ندارم اما دلم میخواد داشته باشمش چون خوشگله🫤

عود زریان کرید یا کرید کارمینا هم احتمالا برام جذاب خواهند بود از بس عاشق شیشه‌شون هستم. 

Carmina #کرید کارمینا Carmina Oud Zarian # کرید عود زاریان Oud Zarian 

پیشاپیش بابت این همه توجه به ظواهر از عطربازان عزیز معذرت‌خواهی می‌کنم مبادا عاشقان حقیقی روایح ناراحت بشن😁😁

پ‌ن: این علاقه به شیشه و چشم‌بسته خریدن صرف زیبایی شیشه با توجه به قیمتهای الان یه جوری عجیب به نظر میاد که انگار دارم از هزار سال قبل حرف میزنم!!!

Telecaster Telecaster
1405/03/04

درود

کرید اسپایس اند وود...

رانس ۱۷۹۵ هروییک...

امواج سرچ...

تام فورد فاک.ینگ فابیولس...

حسین T حسین T
1405/03/04

شیشه عطر هم خیلی برامن حائز اهمیته چون روایح مدرن پسندمه به راحتی از شیشه عطر میفهمم مدرنه یا کلاسیک و قدیمی

nazanin nazanin
1405/03/04

سلام و احترام،

من در وهله اول باید رایحه جذبم کنه و اگر بر من نشینه یا من رو پس بزنه هرچقدر هم باتل زیبایی داشته باشه بهش توجهی نخواهم کرد، و برعکس؛ بهترین رایحه رو می‌تونم تو یه کیسه هم نگهداری کنم و مشکلی ندارم باهاش. :) البته اینجا یخورده غُلُو شد واقعا؛ کیسه هم نه خدایی :))

اما باتل‌های این خانه هارو بسی دوست دارم:

Penhaligon's

Map of the Heart

MDCI

Filippo Sorcinelli

Clive Christian (صرف نظر از افشانه نه چندان خوبش:/)

Xerjoff 

Roja Dove 

Imaginary Authors

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟