سلام بر اعضای محفل خیلی وقته دنبال یک رایحه میگردم ممنون میشم با تجربیاتتون راهنمایی کنید
دختر یا خانم جوانی رو تصور کنید که دکلته کوتاه صورتی رنگ تنش کرده با پاهای ظریف و نسبتا بلند و دستان نازک لطیفی که با هر حرکتش رایحه محو کرمی که روش زده رو در فضا پراکنده میکنه
به همراهش پوستی که با لوسیون کاور شده و موهایی که رایحه شامپوی لطیف لوکس و گرون قیمت میده که فقط از یه تیزی خیلیی کمی استفاده شده برای پخش بهترش
و هوس میکنی که بینیت رو بچسبونی به پوستش و عمیق رایحه ملایم کرمی لوکس و نازشو ساعت ها استشمام کنی یا وقتی درآغوش میکشیش رایحه ماسک مو و پودر صورتش باهم ترکیب شده و یه زمینه کاملا عروسکی ناز و لوکسی رو برات رقم بزنه
سخت دنبال پیدا کردن چنین رایحه ای هستم
چه باتل هایی بیشتر چنین فضایی رو برای شما تداعی میکنن؟
ماسک مو پودر صورت لوسیون 👌🏻 من این سه تا رو با عطرای زیر تجربه کردم ( ۳ تا عطر اول مشابه همن)
#باربری باربری وومن Burberry Women
جسیکا سیمپسون فنسی سفید
#الیزابت آردن فیفت اونو استایل 5th Avenue Style ( هر سه بوی لوشنی بهشتی دارن ک مشابه همن)
این عطر لاپرلا خیلی پودری لطیف و ظریفه
#لاپرلا لا میا پرلا La Mia Perla
سلام
دیور میس دیور ابسولوتلی بلومینگ
میس دیور ادو پرفیوم
برای اون حسِ پوست نرم و گرونقیمت که انگار تازه کرم زده، Narciso Poudrée واقعاً عالیه. برای اون وایب صورتی و دخترونه و لطیف، Good Girl Blush Elixir خیلی میخوره به چیزی که گفتی
با این توصیفات منم مشتاق شدم اون عطرو پیدا کنم !
#تروساردی دونا 2011 Donna Trussardi 2011
خیلی عطر زنانه تست نکردم اما این یکی از بهترین هایی بوده که تست کردم ، قیمتش هم به نسبت عطرهای دیگه مناسبه
سلام نازنین جان
بااین تفاسیر بیشترین عطرهایی که بافضا مطابقت دارن از نظر من:
اگه سن خانم تا ۲۵ سال هست ویوا لا جویسی، گرن بالو, valentina pink, پرادا کندی گلاس
اگه سن خانم بیشتر از ۲۵ سال هست فلاورمارکت, باربری هر، ولنتینو born in roma,
وقت به خیر من چیزی جز
#نارسیسو رودریگز پیور ماسک فور هر Pure Musc For Her به خاطرم نمیاد چون خیلی بوی کرمی پودری و لوسیونی داره و حس زنونگی بالایی داره