عجیب در پی یافتنشم

سلام بر اعضای محفل خیلی وقته دنبال یک رایحه میگردم ممنون میشم با تجربیاتتون راهنمایی کنید 

دختر یا خانم جوانی رو تصور کنید که دکلته کوتاه صورتی رنگ تنش کرده با پاهای ظریف و نسبتا بلند و دستان نازک لطیفی که با هر حرکتش رایحه محو کرمی که روش زده رو در فضا پراکنده میکنه

به همراهش پوستی که با لوسیون کاور شده و موهایی که رایحه شامپوی لطیف لوکس و گرون قیمت میده که فقط از یه تیزی خیلیی کمی استفاده شده برای پخش بهترش 

و هوس میکنی که بینیت رو بچسبونی به پوستش و عمیق رایحه ملایم کرمی لوکس و نازشو ساعت ها استشمام کنی یا وقتی درآغوش میکشیش رایحه ماسک مو و پودر صورتش باهم ترکیب شده و یه زمینه کاملا عروسکی ناز و لوکسی رو برات رقم بزنه 

سخت دنبال پیدا کردن چنین رایحه ای هستم 

چه باتل هایی بیشتر چنین فضایی رو برای شما تداعی میکنن؟

[EDITED] 1405/02/30 23:46
         nazanin nazanin
1405/02/30

سلام عزیزم،

Mon Guerlain #گرلن مون گرلن ادو پرفیوم Mon Guerlain 

بوی یک پری :) جادوییِ جادویی🧚‍♀️

ماسک مو پودر صورت لوسیون 👌🏻 من این سه تا رو با عطرای زیر تجربه کردم ( ۳ تا عطر اول مشابه همن)

Burberry Women #باربری باربری وومن Burberry Women 

جسیکا سیمپسون فنسی سفید

5th Avenue Style #الیزابت آردن فیفت اونو استایل 5th Avenue Style  ( هر سه بوی لوشنی بهشتی دارن ک مشابه همن)

این عطر لاپرلا خیلی پودری لطیف و ظریفه La Mia Perla #لاپرلا لا میا پرلا La Mia Perla 

سلام

دیور میس دیور ابسولوتلی بلومینگ

میس دیور ادو پرفیوم

Eric Revo Eric Revo
1405/02/30

برای اون حسِ پوست نرم و گرون‌قیمت که انگار تازه کرم زده، Narciso Poudrée واقعاً عالیه. برای اون وایب صورتی و دخترونه و لطیف، Good Girl Blush Elixir خیلی می‌خوره به چیزی که گفتی 

نَرشا نَرشا
1405/02/30

با این توصیفات منم مشتاق شدم اون عطرو پیدا کنم !

کاوه کاوه
1405/02/30

Donna Trussardi 2011 #تروساردی دونا 2011 Donna Trussardi 2011 

خیلی عطر زنانه تست نکردم اما این یکی از بهترین هایی بوده که تست کردم ، قیمتش هم به نسبت عطرهای دیگه مناسبه

Raaz Raaz
1405/02/30

سلام نازنین جان

بااین تفاسیر بیشترین عطرهایی که بافضا مطابقت دارن از نظر من:

اگه سن خانم تا ۲۵ سال هست ویوا لا جویسی، گرن بالو, valentina pink, پرادا کندی گلاس

اگه سن خانم بیشتر از ۲۵ سال هست فلاورمارکت, باربری هر، ولنتینو born in roma, 

Eric Revo Eric Revo
1405/02/30

وقت به خیر من چیزی جز Pure Musc For Her #نارسیسو رودریگز پیور ماسک فور هر Pure Musc For Her  به خاطرم نمیاد چون خیلی بوی کرمی پودری و لوسیونی داره و حس زنونگی بالایی داره

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟