سلام به دوستان عزیز این خونه معطر✨
عزیزان کنجکاوم بدونم شما به جز عطر چه آیتمی رو انقدر دوس دارید که مجموعه ش کنید و کلی پول خرجش میکنید؟😁
خودم که بیشتر کتونی بازم تا عطر باز🗿💔
سلام آنیتا خانم
من به جز عطر در مورد چاقو اینجوری هستم یک کلکسیون کوچیک از چاقو های مختلف دارم اینکه البته اصالتا زنجانی هستم هم تو این علاقه بی تاثیر نبوده
من عمرم رو صرف جمع کردن لنزهای دوربین کردم اولش کنون بعدش تغییر سیستم دادم به سونی و دوباره از صفر شروع جدید، اصلا همین ترمز شد که زودتر سمت ادکلن نرم و عقب بیافتم فکر کن مثل خنگا وقتی یورو بود ۲۸۰۰، هشت تومن خرج لنز جی مستر سونی کردم درحالی که ادکلن های خوب و نه عالی اون زمان چهارصد تومن بود هعی وای من🤦🏻♂️🤦🏻♂️ 😂البته لنزهام ده تاست ولی خب عکاسا و فیلم سازا می دونن ده تا لنز به درد بخور خیلیه!کفش هم دوست دارم ولی هشت ، نه تا داشتن دیگه اسمش مجموعه داشتن نیست. داییمم یه مجموعه از تمبرهای مختلف داره که دادش بهم منم چیزی بهش اضاف نکردم هنوز گذاشتم میانسال شدم منم بهش اضاف کنم بدم به خواهرزاده ام 😂
سلام دوست عزیز
من بعد از عطر به ساعت علاقه دارم
و بعد از اون چون خودم توی زمینه موسیقی فعالیت میکنم، دوس دارم که ساز های مخلف رو بخرم صرفا برای سرگرمی برم سراغشون
سلام آنیتا خانم
من به جز عطر در مورد چاقو اینجوری هستم یک کلکسیون کوچیک از چاقو های مختلف دارم اینکه البته اصالتا زنجانی هستم هم تو این علاقه بی تاثیر نبوده
بسیار عالی آقا سورنای عزیز👀😃
من خودم وقتایی که گذرم به زنجان میوفته از ویترین مغازه های چاقو فروشی و سماور فروشی هاشون عکس میگیرم واقعا خیلی نمونه های قشنگی دارن و کلکسیون کردنشون حقیقتا ارزشمنده🤌🏻🫠
سلام
کتاب وسوسهم می کنه. خوبی کتاب اینه که خیلی جاها میشه تستش کرد. کتابخونه وجود داره. با مصرف مکرر تموم نمیشه. حتی میشه امانت گرفت😅.
فکر میکنم شباهت عطر و کتاب اینه که آدم و از زمان و مکان فعلی جدا میکنه و بی صدا و در خلوت آدمو غرق می کنه.
بهغیر از عطر، به ساعت مچی عقربهای و قابهای مختلف عینک خیلی علاقه دارم. فندک هم دوست دارم جمع کنم؛ بیشتر فندکهایی که تا الان استفاده کردم رو نگه داشتم.
من ساعت مچی
البته اپل واچ و دیجیتال نه
کلاسیک دوس دارم
من عطرای چرمی رو خیلی دوست دارم و باعث شد کنارش پوشاک چرمی مثل دستکش و بوت و چنتا کت چرم تو نمونه های مختلف هم بخرم
برندهای با کیفیتی مثل بهشتیان و چرم مشهد دقیقا همون رایحه لذت بخشی رو دارن که اکورد عطرهای چرمی با کیفیت مثل تام فورد و ممو داره
دقت کردید هر آدمی با جمع آوری یه چیزایی خودشو سرگرم میکنه 😅 واسه من به جز دکانت ، ساعت مچی قطعا.
سلام بر شما زیبا :)
من عاشق دو چیز ام. اولیش عینک هست. در مدلها و شیپهای گوناگون.
دومیاش هم که وسع ام بهش نمیرسه :) ماشین کلاسیک هست.
بعد از اینها، تقریبا همه چیز دوست دارم😊😁. فقط علاقه به یک چیز ندارم اون هم کیف هست. شاید خیلی عجیب باشه به عنوان یه خانم.. یعنی کاملا اجباری دستم میگیرم :)