علی علی
19
1405/02/22

قدرت جاذبه و دافعه یک عطر

مخلص همگی🖐🏾

از آقایان و خانمهای سایت سوالی داشتم. میخواستم بدونم تا حالا براتون اتفاق افتاده که فقط با بوی عطر کسی ، جذب اون فرد بشید؟ و یا ازش فراری بشید و ازش بدتون بیاد؟ فرقی هم نمیکنه طرف هم جنس شما بوده یا نه.

مثلا یک دوست ساده یا یک فامیل یا یک همکلاسی و یا حتی یک رهگذر.   اگر جذب شدید یا فراری شدید  چه عطری بوده و کجا؟

در پاسخ به سورنا مقدم :

من متاسفانه اطرافم خیلی آدمای عطرباز کلا وجود نداشتند حتی کسی که چندین سال پیش عاشقش شدم هم عطرباز نبود گهگاهی میزد 

فقط یادمه بخاطر جدایی و شکست عشقی که خورده بودم غرق افسردگی بودم و دوست مشترک ما منو دعوت کرد به محل کارش که یکم باهام حرف بزنه آرومم کنه شال کسی که عاشقش بودم اونجا جا مونده بود و بوی عطر خیلی خوبی میداد از رفیقمون خواستم که این شال رو یواشکی به قولی بده به من و این موضوع هم بین خودمون بمونه اون خانم رفیق هم قبول کرد 

من شال رو آوردم خونه و چند روزی این بو روش مونده بود ولی نمی‌دونستم چه عطری چون اون زمان عطرباز نبودم (سال هم به عنوان یادگاری ازش آوردم)

ده سال بعد لا به لای دکانت های زیادی که خریده بودم یهو اون رایحه خورد به مشامم خیلی صحنه ی عجیبی بود واقعا

چی بود حالا ؟

مونت بلنک لجند (سلیقه اش رو توروخدا ) خاک بر سر من 😂🤦

خلاصه اینم داستان ما البته بعداً انقدر رذایل اخلاقی از این آدم دیدم که خداروشکر کردم جدا شدیم فقط اون سه سال افسردگی که داشتم بابتش سوزوند منو 

خلاصه از مونت بلک اصلا خوشم نمیاد!!

😄😄  خیلی خوب تعریف کردی سورنا جان.😄😄

در پاسخ به nazanin :

😆

آخ آخ مونا جانم هنوزم از این مدل پسر ها وجود دارن شاید باورتون نشه. چند تاش هم تو کلاس ما هستن، یکیش واقعا نوبره :) زمانی که حضوری می‌رفتیم سر کلاس و من ایشون رو میدیدم ناخودآگاه تمام اجزای صورتم کج میشد😆 بعد اصلا سن‌اش کم نیست ها :) بینظیره😁 یه عطر تلخ هم عموما میزد اما نمی‌دونستم چه عطریه.

چه دعای خوبی کردید واقعا. ان‌شالله این حرکاتو کنار خانم محترم انجام ندن واقعا😆😆

وای نازنین😂😂 نازنین😄😁  پس تو هم تجربه این مدلی داشتی🤗

بعد دقت کردی چقدرررررر    سیریش و لج دربیارن این جور افراد؟  اتفاقا خصوصیاتی که آقای علی هم در موردشون گفتن صحت داره. مورد من که قدکوتاه بود و از اسطوره های  اعتماد به نفس.   یادش بخیر.  امیدوارم خدا منو ببخشه .چقدر حالشو میگرفتم بنده خدا رو🙆🏼‍♀️  البته تقصیر خودش بود با اون عطرش🤨

بعضی سوالات اینجا خیلی خوبه. هم چیزی یاد میگیریم هم خاطره بازی میکنیم. من که واسم از قسمت سوالات و پاسخ ها  نوتیفیکشن نمیاد ، فقط میام جواب و خاطرات بقیه رو بخونم  اتفاقی پیامت رو دیدم عزیزم.

علی علی
1405/02/22
در پاسخ به سورنا مقدم :

من متاسفانه اطرافم خیلی آدمای عطرباز کلا وجود نداشتند حتی کسی که چندین سال پیش عاشقش شدم هم عطرباز نبود گهگاهی میزد 

فقط یادمه بخاطر جدایی و شکست عشقی که خورده بودم غرق افسردگی بودم و دوست مشترک ما منو دعوت کرد به محل کارش که یکم باهام حرف بزنه آرومم کنه شال کسی که عاشقش بودم اونجا جا مونده بود و بوی عطر خیلی خوبی میداد از رفیقمون خواستم که این شال رو یواشکی به قولی بده به من و این موضوع هم بین خودمون بمونه اون خانم رفیق هم قبول کرد 

من شال رو آوردم خونه و چند روزی این بو روش مونده بود ولی نمی‌دونستم چه عطری چون اون زمان عطرباز نبودم (سال هم به عنوان یادگاری ازش آوردم)

ده سال بعد لا به لای دکانت های زیادی که خریده بودم یهو اون رایحه خورد به مشامم خیلی صحنه ی عجیبی بود واقعا

چی بود حالا ؟

مونت بلنک لجند (سلیقه اش رو توروخدا ) خاک بر سر من 😂🤦

خلاصه اینم داستان ما البته بعداً انقدر رذایل اخلاقی از این آدم دیدم که خداروشکر کردم جدا شدیم فقط اون سه سال افسردگی که داشتم بابتش سوزوند منو 

خلاصه از مونت بلک اصلا خوشم نمیاد!!

منم اصلا عطر مردونه و حتی بعضی یونیسک...سا رو برای خانما نمیپسندم.دافعه ایجاد میکنه برام. عطر خانما باید ظرافت داشته باشه مثل خودشون 

علی علی
1405/02/22
در پاسخ به nazanin :

درود بر شما،

حقیقتا برام خیلی پیش نیومده با عطرِ شخصی جذب اون بشم، یا برام حس تنفر ایجاد کنه (جز بوی نامطبوع عرق😬). اما خیلی اوقات پیش اومده که عطری بسیار بهم آرامش منتقل کرده و عموما هم عطرهای مردانه با طبع خنک یا معتدل که دارای نوت سرو هستند برام این حس رو ایجاد میکنن. یه جورایی خوابم میگیره :)

مثلا در یک حراجی بدون بی‌هوشی که شدیدا استرس داشتم تنها عطر انکر نوار دکترم بود که تونست برام تسکین دهنده باشه. ایشون حتی دستاشون هم یه رد خفیفی از این رایحه رو به خودشون گرفته بودن.

چند سال پیش هم عطر آقایی که اونتوس بود و البته استایل مناسب با این عطر رو داشتن باعث شد از بدو بدو ها و اضطرابی که اون روز داشتم به طرز قابل توجهی کاسته بشه.

آفرین. عطر دکتر معالج خیلی تو حال آدم تاثیر داره. همینطور عطر معلم .سپاس برای گفتن تجربتون🙏🏾

علی علی
1405/02/22
در پاسخ به نَرشا :

یکبار توی مدرسه Erba Pura #زرجوف اربا پورا Erba Pura  زده بودم و علاوه بر کلی بازخورد،باعث شد دو نفر باهام دوست بشن

چه جالب.  دوستی که با بوی خوش آغاز بشه دلچسبه. 

در پاسخ به 🄼🄾🄽🄰 :

😄😄  خیلی خوب تعریف کردی سورنا جان.😄😄

قربونت مونا جان لطف داری 

منم داستان شما رو خوندم انشاالله کیس مناسب قسمت هردومون 😂🥲🤲📿

سلام و درود 

نه عطر فقط برام یه تیکه از استایل محسوب میشه ، حتی اصلا عطر نزده باشه هم مهم نیست ، نظافت شخصی رو ابتدا رعایت کنه قبوله ، حالا نمیگم فلانی باید فول استایل باشه گاهی خودم هم تو مجالس نشده فول باشم احساس میکنم خیلی نازک نارنجی میشه آدم 😂 ، همیشه یه یا چند مورد از  استایل باید ناقص باشه تا راحت‌تر باشم ، گاهی حتی تو استفاده از بعضی از اجزا به اشتباه دست میبرم تا کمی تابو شکن به نظر بیاید ، حالا ولی شده کسی که از عطری که خوشم نمیاد استفاده کرده باشه و بخاطر سلیقه اش ازش بدم آمده. 

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟