درود
عطرهای گرون قیمت از برندهای معتبر و با کیفیت که ناامیدتون کردن،و عطرهای ارزونی که با عملکرد خوب غافلگیرتون کردن؟..
پرفورمنسشون خیلی ناامیدم کرد
#جیونچی آنجئو دمون له سکرت ادو تویلت Ange Ou Demon Le Secret EDT
#کلینیک کوکوا اند کشمیر Cocoa & Cashmere
#گرلن مون گرلن ادو پرفیوم Mon Guerlain
#جیونچی آنجئو دمون ادو پرفیوم (جیوانچی آنژو اترنج پارفوم) Ange Ou Demon (Etrange) EDP
عطرهای ارزونی ک تا الان شگفت زدم کردن هم بابت رایحه و هم عملکرد
#پارفومز دو چاتو ورسای پرومناد ای ورسای پور اله Promenade a Versailles Pour Elle
#پلیس فوربیدن زنانه Forbidden for Woman
#پلیس دارک وومن Police Dark Women
#آکوالینا پینک شوگر Pink Sugar
تقریبا هر عطری از کیلیان بو کردم حالمو بهم زده متاسفانه 🥲نت مشروب به نظرم اصلا جذاب نیست و حس عرق آدم الکلی میده و بقیه عطراشونم عجیبه. ولی یه سری عطر خیلی خوبا مثل لاو دونت بی شای و رولینگ این لاو و پرنسس و اینا رو هنوز متاسفانه تجربه نکردم.
Stellar times از لویی ویتون روی پوست من هیچ شیرینی نداشت و اصلا کهربا رو درک نمیکردم. بیشتر بوی یه اسپری که خانومای تام بوی هم میتونن استفاده کنند رو ازش برداشت میکردم. بد بو نبود به هیچ عنوان ولی رایحه گرونی نبود به نظرم. خیلی عجیب بود برام. L'immensite از اونم بدتر بود و کاملا بوی کف ریش می داد در نظر من و اصلا به قیمتش نمیخوره.
Chloe Nomad هم از نظرم کاملا شبیه عطر مردونه بود و برای بانوان هیچ جذابیتی نداشت و نفهمیدم چرا اینقدر یوتیوبرا قربون صدقش میرن.
هیچ وقت طرفدار پر و پا قرص نت تنباکو نبودم به خاطر همین عجیب نیست که رد توباکو از مانسرا هم متنفرم.
در عوض بین ارزونا عطرای لالیک به نظرم هممممشون فوق العاده هستن و خیلی نسبت به قیمتشون عالین. هم عطرای پیچیده و عجیب دارن (انکر نوار عزیزم) هم عطرای همه پسند و پر بازخورد مثل لالیک لامور.
همچنین اخیرا به خاطر فشار مالی دارم کپی کارای ایرانی رو امتحان میکنم و عطر های عطرسرا عالی بودن. ماندگاریشون از عطرای اصلی هم بیشتره خیلی اوقات و بهترین چیز اینه که سمپل میدن. من فول باتل میس دیور بلومینگ بوکه رو ازشون خریدم چون پرفورمنسش از عطر اصلی هم بهتر بود به مراتب و دقیقا همون رایحه اصلی بود، حتی یه ذره شیرین تر ولی خیلی کم و دلنشین تر.
ببخشید دلم حسابی پر بود و میدونم قراره حسابی همه رو عصبانی کنم. درباره ی خیلی از عطرایی که گفتم هنوز نظر توی صفحشون ننوشتم چون به اندازه ی کافی بهشون فرصت ندادم. شاید نظرمو عوض کنن.
پرفورمنسشون خیلی ناامیدم کرد
#جیونچی آنجئو دمون له سکرت ادو تویلت Ange Ou Demon Le Secret EDT
#کلینیک کوکوا اند کشمیر Cocoa & Cashmere
#گرلن مون گرلن ادو پرفیوم Mon Guerlain
#جیونچی آنجئو دمون ادو پرفیوم (جیوانچی آنژو اترنج پارفوم) Ange Ou Demon (Etrange) EDP
عطرهای ارزونی ک تا الان شگفت زدم کردن هم بابت رایحه و هم عملکرد
#پارفومز دو چاتو ورسای پرومناد ای ورسای پور اله Promenade a Versailles Pour Elle
#پلیس فوربیدن زنانه Forbidden for Woman
#پلیس دارک وومن Police Dark Women
#آکوالینا پینک شوگر Pink Sugar
گرلن مون گرلن؟فکر میکردم پرفورمنس خوبی داشته باشه .
ریویوتو رو راجب فوربیدن دیدم،گفته بودی بوی شامپو خرسی بچگیامونو میده،خیلی برای تستش راغب شدم .چوکو مسک رو هم که دارم و اما پینک شوگر رو تست نداشتم ولی کاری که میگن مشابهشه از الرحاب رو دارم..سافت اسمشه
تقریبا هر عطری از کیلیان بو کردم حالمو بهم زده متاسفانه 🥲نت مشروب به نظرم اصلا جذاب نیست و حس عرق آدم الکلی میده و بقیه عطراشونم عجیبه. ولی یه سری عطر خیلی خوبا مثل لاو دونت بی شای و رولینگ این لاو و پرنسس و اینا رو هنوز متاسفانه تجربه نکردم.
Stellar times از لویی ویتون روی پوست من هیچ شیرینی نداشت و اصلا کهربا رو درک نمیکردم. بیشتر بوی یه اسپری که خانومای تام بوی هم میتونن استفاده کنند رو ازش برداشت میکردم. بد بو نبود به هیچ عنوان ولی رایحه گرونی نبود به نظرم. خیلی عجیب بود برام. L'immensite از اونم بدتر بود و کاملا بوی کف ریش می داد در نظر من و اصلا به قیمتش نمیخوره.
Chloe Nomad هم از نظرم کاملا شبیه عطر مردونه بود و برای بانوان هیچ جذابیتی نداشت و نفهمیدم چرا اینقدر یوتیوبرا قربون صدقش میرن.
هیچ وقت طرفدار پر و پا قرص نت تنباکو نبودم به خاطر همین عجیب نیست که رد توباکو از مانسرا هم متنفرم.
در عوض بین ارزونا عطرای لالیک به نظرم هممممشون فوق العاده هستن و خیلی نسبت به قیمتشون عالین. هم عطرای پیچیده و عجیب دارن (انکر نوار عزیزم) هم عطرای همه پسند و پر بازخورد مثل لالیک لامور.
همچنین اخیرا به خاطر فشار مالی دارم کپی کارای ایرانی رو امتحان میکنم و عطر های عطرسرا عالی بودن. ماندگاریشون از عطرای اصلی هم بیشتره خیلی اوقات و بهترین چیز اینه که سمپل میدن. من فول باتل میس دیور بلومینگ بوکه رو ازشون خریدم چون پرفورمنسش از عطر اصلی هم بهتر بود به مراتب و دقیقا همون رایحه اصلی بود، حتی یه ذره شیرین تر ولی خیلی کم و دلنشین تر.
ببخشید دلم حسابی پر بود و میدونم قراره حسابی همه رو عصبانی کنم. درباره ی خیلی از عطرایی که گفتم هنوز نظر توی صفحشون ننوشتم چون به اندازه ی کافی بهشون فرصت ندادم. شاید نظرمو عوض کنن.
عطر سرا؟ من تعریف عطر یانی رو هم شنیده بودم .ممنون بابت معرفی .
غزال عزیز سلیقه بویاییت و شامه متفاوتی که داری نباید کسی رو عصبانی کنه چون اینم نظر توئه من خودم عطرهای کیلیان رو دوست دارم اما نظرت قرار نیست باعث عصبانیت بشه
گرلن مون گرلن؟فکر میکردم پرفورمنس خوبی داشته باشه .
ریویوتو رو راجب فوربیدن دیدم،گفته بودی بوی شامپو خرسی بچگیامونو میده،خیلی برای تستش راغب شدم .چوکو مسک رو هم که دارم و اما پینک شوگر رو تست نداشتم ولی کاری که میگن مشابهشه از الرحاب رو دارم..سافت اسمشه
اره هرچقدر اسپریش میکنم روی پوستم نمیمونه🙅🏻♀️
سافتو تست کردم اون ساید پلاستیکی و لیکوریشی پینک شوگرو نداره شروعش پیشتر سیتروسیه ولی جمعا ۸۰ درصد شبیهن.
سلام🌟
ناامیدکنندهی بزرگ فقط ایشون! به یک ساعت نکشیده باروبندیلش رو جمع کرد و گریخت. حیف این بوی ناز:
#میس دیور بلومینگ بوکت (کریستین دیور میس دیور بلومینگ بوکه) Miss Dior Blooming Bouquet
و رایحه و عملکرد این دوتا هم فراتر از انتظارم بود:
با سلام
اونتوس ۲۰۱۶ واقعا از لحاظ پرفورمنس مشکل عظیمیداره و پشیمانی بعد اون
سریپراید لطافه واقعا فوق العده ان مخصوصا vintage radio که بستیر شبیه اینیشیو پاراگون مناسب عطر امضا مخصوصا خانم ها که بسیار بسیار بازخورد خوبی داره
و فشینیبلی لندن از زارا مشابه عالی برای مارلی دلینا با پرفورمنس و کیفیت عالی
نا امیدی مثل وقتی بود که نسخه سال آخر تام فورد امبرلدر رو خونه دوستم امتحان کردم و عملکردش واقعا نا امید کننده بود، اصل بود چون جای معتبر تو خارج خریداری شده بود
سورپرایز برای من یه سری کارهای فرنچ اونیو بود که بسیار با کیفیت بودن