سلام به همگی من تازه امروز داخل عطرافشان ثبت نام کردم
میخواستم ۱۰ تا عطر بهم معرفی کنید
پسرم ۱۶ سالمه
ممنون
لطافه حیاتی
ناتیکا وویاژ
افنان 9pm
آرماف کلاب د نویت
استرانگر ویت یو
ایو سن لورن وای
ورساچه اروس
پاکو رابان وان میلیون لاکی
لطافه شاهین نقره ای
خدلج آیلند
ماهی سیاه( از برند ایرانی یانی) چهار فصل با حال و هوای دیور ساواج
تابستون و بهار:
کلینیک هپی
Nautica Voyage
Davidoff Cool Water
Montblanc Legend Spirit
پاییز و زمستون:
Versace Dylan Blue
Rasasi Hawas
Afnan 9AM Dive
من از تجربه خودم با مواجه شدن با پسر های هم سن و سالت تو اروپا میگم حالا بر اساس این کارهای دنبال کارهای اقتصادیش بگرد.
اولا تو شش ماهه اول سال خیلی
#رساسی هوس ایس فور هیم Hawas Ice for Him و
#رساسی هوس فور هیم مردانه Hawas for Him باب هست که بوشون شبیه اینوکتوس آکوا ۲۰۱۴ هست اگه اشتباه نکنم خیلی بوی سرزنده و شادی داره. می تونی از ادکلن لطافه حیاتی به شرط تهیه از منابع معتبر استفاده کنی.
#ژان پل گوتیر (گوتیه) اولترا میل Ultra Male که مشابه اش میشه لطافه رمز سیلور بویی هست برای تینجرهای اروپایی.
تو باید از بوهای خیلی پیرپاتال دوری کنی کارهایی برای امثال ما 🤣 بوهای عودی دودی چوبی سنگین تنباکویی تو رو شبیه یه بوومر می کنه، پس کارهای باحال باید استفاده کنی.
کار
#ورساچه اروس پرفیوم Eros Parfum خیلی بوی خنک و شیکی داره که اونم به تو میاد الحمبرا یه مشابه داره ازش که البته به قدرت اصلی نیست ولی خوبه. اینم بوی خنکی داره.
#جورجیو آرمانی امپریو آرمانی استرانگر ویت یو اینتنسلی Emporio Armani Stronger With You Intensely
و استرانگر ویت یو های معمولی - امبر برات مناسب هستن که مناسب پاییز و زمستونن البته استرانگر ویت یو خالی چهار فصله اس از کارهای فرگرنس ورد براش می تونی استفاده کنی که باید البته اگه زمستون می خوای استفاده کنی از الان باید بگسری باز کنی چند پاف بزنس بذاری کنار که ادکلنش جا بیافته.
فعلا نباید زیاد هزینه کنی ، راحت این دنیا رو کشف کن
به به خیلی خوش اومدی مرد جوان،چه خوب که سالها وقت داری تو این دنیای عجیب و جذاب عطر و روایح سیر و سفر کنی و لذت ببری و از اون بهتر چه خوب که این کار رو از این سن ۱۶سالگی آغاز کردی❤👏
واسه شروع اینارو یه تستی بکن بد نیستن
#ژان پل گوتیه له میل له پرفیوم Le Male Le Parfum
به به خیلی خوش اومدی مرد جوان،چه خوب که سالها وقت داری تو این دنیای عجیب و جذاب عطر و روایح سیر و سفر کنی و لذت ببری و از اون بهتر چه خوب که این کار رو از این سن ۱۶سالگی آغاز کردی❤👏
واسه شروع اینارو یه تستی بکن بد نیستن
#ژان پل گوتیه له میل له پرفیوم Le Male Le Parfum
#لطافه خمره قهوه Khamrah Qahwa
اینو تست کن برای فصل سرده هم مناسب سنته هم میشه گفت اقتصادیه
برای تابستون هم
#ورساچه اروس ادوپرفیوم Eros Eau De Parfum
و
سلام داداش گلم
عطر های ساده استفاده کن یهو میبینی همون ساده از یه ادکلن ۱۰۰ ملیونی بیشتر برات بازخورد میاره و همین باعث میشه روحیه بگیری
مثلا این موارد
#ورساچه او فرش (ورساچی او فرچ) Eau Fraiche
#نوتیکا وویاژ (ناتیکا وویاج) Nautica Voyage
#ورساچه اروس ادوپرفیوم Eros Eau De Parfum
#ورساچه پورهوم Versace Pour Homme
#رالف لورن پولو بلو پرفیوم Polo Blue EDP
مطمعن باش پشیمون نمیشی
همینارو بزن
من از تجربه خودم با مواجه شدن با پسر های هم سن و سالت تو اروپا میگم حالا بر اساس این کارهای دنبال کارهای اقتصادیش بگرد.
اولا تو شش ماهه اول سال خیلی
#رساسی هوس ایس فور هیم Hawas Ice for Him و
#رساسی هوس فور هیم مردانه Hawas for Him باب هست که بوشون شبیه اینوکتوس آکوا ۲۰۱۴ هست اگه اشتباه نکنم خیلی بوی سرزنده و شادی داره. می تونی از ادکلن لطافه حیاتی به شرط تهیه از منابع معتبر استفاده کنی.
#ژان پل گوتیر (گوتیه) اولترا میل Ultra Male که مشابه اش میشه لطافه رمز سیلور بویی هست برای تینجرهای اروپایی.
تو باید از بوهای خیلی پیرپاتال دوری کنی کارهایی برای امثال ما 🤣 بوهای عودی دودی چوبی سنگین تنباکویی تو رو شبیه یه بوومر می کنه، پس کارهای باحال باید استفاده کنی.
کار
#ورساچه اروس پرفیوم Eros Parfum خیلی بوی خنک و شیکی داره که اونم به تو میاد الحمبرا یه مشابه داره ازش که البته به قدرت اصلی نیست ولی خوبه. اینم بوی خنکی داره.
#جورجیو آرمانی امپریو آرمانی استرانگر ویت یو اینتنسلی Emporio Armani Stronger With You Intensely
و استرانگر ویت یو های معمولی - امبر برات مناسب هستن که مناسب پاییز و زمستونن البته استرانگر ویت یو خالی چهار فصله اس از کارهای فرگرنس ورد براش می تونی استفاده کنی که باید البته اگه زمستون می خوای استفاده کنی از الان باید بگسری باز کنی چند پاف بزنس بذاری کنار که ادکلنش جا بیافته.
فعلا نباید زیاد هزینه کنی ، راحت این دنیا رو کشف کن
اریک جان سلام
عاشق ورساچه اروسی اصلا تو
روانی اروس هستی😅😑
الان طوری شده که هر موقع باتلو دستم میگیرم تو میای توذهنم😊🙏