‌
10
1405/02/15

معرفی عطر به من پسرم ۱۶ سالمه 

سلام به همگی من تازه امروز داخل عطرافشان ثبت نام کردم 

میخواستم ۱۰ تا عطر بهم معرفی کنید 

پسرم ۱۶ سالمه 

ممنون 

لطافه حیاتی

ناتیکا وویاژ

افنان 9pm

آرماف کلاب د نویت 

استرانگر ویت یو

ایو سن لورن وای

ورساچه اروس

پاکو رابان وان میلیون لاکی

لطافه شاهین نقره ای

خدلج آیلند

ماهی سیاه( از برند ایرانی یانی) چهار فصل با حال و هوای دیور ساواج

تابستون و بهار:

کلینیک هپی

Nautica Voyage

Davidoff Cool Water

Montblanc Legend Spirit

پاییز و زمستون:

Versace Dylan Blue

Rasasi Hawas

Afnan 9AM Dive

Eric Revo Eric Revo
1405/02/15

من از تجربه خودم با مواجه شدن با پسر های هم سن و سالت تو اروپا میگم حالا بر اساس این کارهای دنبال کارهای اقتصادیش بگرد.

اولا تو شش ماهه اول سال خیلی Hawas Ice for Him #رساسی هوس ایس فور هیم Hawas Ice for Him  و  Hawas for Him #رساسی هوس فور هیم مردانه Hawas for Him  باب هست که بوشون شبیه اینوکتوس آکوا ۲۰۱۴ هست اگه اشتباه نکنم خیلی بوی سرزنده و شادی داره. می تونی از ادکلن لطافه حیاتی به شرط تهیه از منابع معتبر استفاده کنی.

Ultra Male #ژان پل گوتیر (گوتیه) اولترا میل Ultra Male  که مشابه اش میشه لطافه رمز سیلور بویی هست برای تینجرهای اروپایی. 

تو باید از بوهای خیلی پیرپاتال دوری کنی کارهایی برای امثال ما 🤣 بوهای عودی دودی چوبی سنگین تنباکویی تو رو شبیه یه بوومر می کنه، پس کارهای باحال باید استفاده کنی.

کار Eros Parfum #ورساچه اروس پرفیوم Eros Parfum  خیلی بوی خنک و شیکی داره که اونم به تو میاد الحمبرا یه مشابه داره ازش که البته به قدرت اصلی نیست ولی خوبه. اینم بوی خنکی داره.

Emporio Armani Stronger With You Intensely #جورجیو آرمانی امپریو آرمانی استرانگر ویت یو اینتنسلی Emporio Armani Stronger With You Intensely 

و استرانگر ویت یو های معمولی - امبر برات مناسب هستن که مناسب پاییز و زمستونن البته استرانگر ویت یو خالی چهار فصله اس از کارهای فرگرنس ورد براش می تونی استفاده کنی که باید البته اگه زمستون می خوای استفاده کنی از الان باید بگسری باز کنی چند پاف بزنس بذاری کنار که ادکلنش جا بیافته.

فعلا نباید زیاد هزینه کنی ، راحت این دنیا رو کشف کن

به به خیلی خوش اومدی مرد جوان،چه خوب که سالها وقت داری تو این دنیای عجیب و جذاب عطر و روایح سیر و سفر کنی و لذت ببری و از اون بهتر چه خوب که این کار رو از این سن ۱۶سالگی آغاز کردی❤👏

واسه شروع اینارو یه تستی بکن بد نیستن

Le Male Le Parfum #ژان پل گوتیه له میل له پرفیوم Le Male Le Parfum 

Y Eau de Parfum #ایو سن لورن وای ادو پرفیوم Y Eau de Parfum 

Babycat #ایو سن لورن بیب کت Babycat 

به به خیلی خوش اومدی مرد جوان،چه خوب که سالها وقت داری تو این دنیای عجیب و جذاب عطر و روایح سیر و سفر کنی و لذت ببری و از اون بهتر چه خوب که این کار رو از این سن ۱۶سالگی آغاز کردی❤👏

واسه شروع اینارو یه تستی بکن بد نیستن

Le Male Le Parfum #ژان پل گوتیه له میل له پرفیوم Le Male Le Parfum 

Y Eau de Parfum #ایو سن لورن وای ادو پرفیوم Y Eau de Parfum 

Babycat #ایو سن لورن بیب کت Babycat 

TT TT
1405/02/16

Khamrah Qahwa #لطافه خمره قهوه Khamrah Qahwa 

اینو تست کن برای فصل سرده هم مناسب سنته هم میشه گفت اقتصادیه

برای تابستون هم

Eros Eau De Parfum #ورساچه اروس ادوپرفیوم Eros Eau De Parfum  

و

Mefisto #زرجوف مفیستو Mefisto 

مجتبی مجتبی
1405/02/16

سلام داداش گلم 

عطر های ساده استفاده کن یهو میبینی همون ساده از یه ادکلن ۱۰۰ ملیونی بیشتر برات بازخورد میاره و همین باعث میشه روحیه بگیری

مثلا این موارد 

Eau Fraiche #ورساچه او فرش (ورساچی او فرچ) Eau Fraiche 

Nautica Voyage #نوتیکا وویاژ (ناتیکا وویاج) Nautica Voyage 

Eros Eau De Parfum #ورساچه اروس ادوپرفیوم Eros Eau De Parfum 

Versace Pour Homme #ورساچه پورهوم Versace Pour Homme 

Chrome #آزارو کروم Chrome 

Polo Blue EDP #رالف لورن پولو بلو پرفیوم Polo Blue EDP 

Sedley #پارفومز د مارلی سدلی Sedley 

مطمعن باش پشیمون نمیشی

همینارو بزن

کاتی کاتی
1405/02/16

Erba Pura 

CH for Men 

L.12.12. Blanc 

Essential Sport 

Lacoste Pour Homme 

اینا مناسب شماست♡

مجتبی مجتبی
1405/02/16
در پاسخ به Eric Revo :

من از تجربه خودم با مواجه شدن با پسر های هم سن و سالت تو اروپا میگم حالا بر اساس این کارهای دنبال کارهای اقتصادیش بگرد.

اولا تو شش ماهه اول سال خیلی Hawas Ice for Him #رساسی هوس ایس فور هیم Hawas Ice for Him  و  Hawas for Him #رساسی هوس فور هیم مردانه Hawas for Him  باب هست که بوشون شبیه اینوکتوس آکوا ۲۰۱۴ هست اگه اشتباه نکنم خیلی بوی سرزنده و شادی داره. می تونی از ادکلن لطافه حیاتی به شرط تهیه از منابع معتبر استفاده کنی.

Ultra Male #ژان پل گوتیر (گوتیه) اولترا میل Ultra Male  که مشابه اش میشه لطافه رمز سیلور بویی هست برای تینجرهای اروپایی. 

تو باید از بوهای خیلی پیرپاتال دوری کنی کارهایی برای امثال ما 🤣 بوهای عودی دودی چوبی سنگین تنباکویی تو رو شبیه یه بوومر می کنه، پس کارهای باحال باید استفاده کنی.

کار Eros Parfum #ورساچه اروس پرفیوم Eros Parfum  خیلی بوی خنک و شیکی داره که اونم به تو میاد الحمبرا یه مشابه داره ازش که البته به قدرت اصلی نیست ولی خوبه. اینم بوی خنکی داره.

Emporio Armani Stronger With You Intensely #جورجیو آرمانی امپریو آرمانی استرانگر ویت یو اینتنسلی Emporio Armani Stronger With You Intensely 

و استرانگر ویت یو های معمولی - امبر برات مناسب هستن که مناسب پاییز و زمستونن البته استرانگر ویت یو خالی چهار فصله اس از کارهای فرگرنس ورد براش می تونی استفاده کنی که باید البته اگه زمستون می خوای استفاده کنی از الان باید بگسری باز کنی چند پاف بزنس بذاری کنار که ادکلنش جا بیافته.

فعلا نباید زیاد هزینه کنی ، راحت این دنیا رو کشف کن

اریک جان سلام 

عاشق ورساچه اروسی اصلا تو

روانی اروس هستی😅😑

الان طوری شده که هر موقع باتلو دستم میگیرم تو میای توذهنم😊🙏

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟