جناب سخی عزیز و گرامی با رهنمود مدیر گرامیمان پاسخ من به جای بخش نظرات در بخش گفتگو پابلیش می شود ) :

سلام و درود های گرم بر شما جناب سخی عزیزم
خدارو شکر میکنم که شما هم پس از یک دوره غیبت نسبتا طولانی با حضور دوباره و همیشه موثرتان گرما و صمیمیت مضاعف رو با خودتان به عطرافشان بازگرداندید.
بله همانطور که فرمودید با دیدن اسم و اواتار رهای عزیزمان به صفحه پرسش و پاسخ شما سر زدم و دل نوشته زیبایش را دوباره خواندم. بسی لذت بردم از ذهن توانا و قلم شیوایش. بازگشت دوستان عزیزمان یکی از بهترین اتفاقات این دوران تلخ است. چندروز پیش هم جناب حسن خان افشار دوباره شروع به نوشتن کردند، بازگشت ایشان هم بسیار مسرت بخش بود مخصوصا که دایره تست و دانششان هم بسیار وسیع است، همینطور اقا محسن عزیزمان که چند وقت کم حضور داشتند دوباره با عکس های هنری اشان بر زیبایی های عطرافشان افزودند. همچنین حضور دوباره مونا خانوم گرامی و دوستان دیگرمان که حضور معطرشان حال جمعیمان را جا آورد. می دانم که امروز روز تولدتان هست. آرزو میکنم که روزهای باقی مانده برایتان سراسر شادی، آرامش و پر از سلامتی و حضور گرم و پر دانشتان برای عطرافشانیان همیشگی و مستدام باشد.

Behrad Behrad
1405/02/15

سلام‌ها و درودها بر استاد عزیز جناب سخی بزرگوار🌹

قلمی گیرا،دست‌نوشته‌هایی زیبا♥️

زادروزتان بسیار بسیار مبارک استاد گرانقدر✨

nazanin nazanin
1405/02/15

سلام و درود بر شما، جناب رنجبر عزیز.

سپاس بابت باز کردن این تاپیک.

واقعا بودن و قلم زدن و رقم زدن توسط شما عزیزان، در گوشه و کنار این سایت وزین و محترم، باعث دلگرمی بنده و صد البته همگی ماست. امیدوارم بمانید همیشه.. با مهر و به مهر بنویسید و بسرایید.

تولد آقای سخی حقیقتا همیشه تو خاطرم می‌مونه؛ چرا که من و ایشون در یک روز به دنیا اومدیم. البته من مقداری عجول بودم؛ دقیقا یکماه زودتر به دنیا اومدم.

تولدشون مبارک همگی ما. پدر عزیز این خانه ان🤍💫

کاتی کاتی
1405/02/16

استاد سخی تولدتون مبارک☆

سلام و ارادت .

در ابتدا  تشکر میکنم از این تاپیک حال خوب کن و انرژی مثبت💗

واقعا مرسی و مرسی که حواستون بود و این روز رو یادآوری کردید.

من هم تولد آقا کامبیز عزیز و دوست داشتنیِ محفل عطرآگین و عطرافشانمون رو تبریک میگم🎉 و از اعماق قلبم براشون سلامتی و شادکامی آرزو میکنم. سایشون مستدام و مهرشون جاوید💐

واااو !

خدااای من !

سپاس بسیار ، امیر رنجبر عزیزم و ای همه ی دوستان نازنینم !

کار خدا را میبینی ؟؟

امروز پیام تبریک سرکار خانم سالمی را دیدم در عطرگرام ام ذیل یکی از تصاویر ، نوشته بودند ببخشید اینجا پیام میگذارم ، دنج تر است ، بی خبر بودم لیک در بخش پرسش و پاسخ یکی از دوستان اشاره کرده بودند !

با خود گفتم : پرسش و پاسخ ؟ اشاره به چه ؟ به روز تولد من ؟؟

من معمولا آنجا نمیروم لیک دو سه روز پیش برحسب اتفاق سری زدم و بانوانی زیبا را آنجا دیدم و پاسخی دادم و هرچه میخواستم خارج شوم نمیشد ، بانویی زیباتر میدیدم و چون پروانه دوباره دور میزدم و مینشستم بر صفحه ای دیگر به تماشای گلهای زیبای خدا🙂 یک از یک زیباتر🙂

آمدم هرچه گشتم چیزی ندیدم ، گفتم شاید سالهای پیش را گفته ست خانم سالمی ، خواستم خارج شوم پیام آمد برو پانزدهم بگرد ! چشم ،گشتم یافتم🙂

سپاس های بسیار ای دوستان عزیز مهیرم🙂

انشاله پاسخ یک به یک شما عزیزان را خواهم داد و به پاس این الطاف ، خاطراتی بر شما خواهم گفت از تولدم که نگفته ام و سپس درس های آن را ، که اصلا باین دلیل خواهم گفت انشاله اگر زنده بودم !

پارسال به برخی گفتم : سال ۱۴۰۵ متفاوت خواهد بود ! گفتند چطور ؟ گفتم چون من ۵۲ سال را تمام میکنم و وارد ۵۳ میشوم ! گفتند : خب ، که چه ؟ گفتم متولد ۵۳ و ۵۳ سال ، اخباری دارم از آنسو 🙂 گفتند برای خودت ؟ گفتم خیر ، برای همه انشاله ، که دو بار خوابش را هم دیده ام دقیق و نشانه هایش هویدا شده و میشود !

امسال گفتند : ما را که بیچاره کردی با این خواب و اخبارت ، فقیر و نابود شدیم که😄 گفتم ایرانیهای عجول ! صبور باشید آقاجان ، عمرمان به فقر و گرفتاری گذشت حال میخواهید یک شبه معجزه شود ؟؟ حتی خدا هم نمیتواند این کار کند مگر به آرامی و طبق قوانین مصوب خود !

ضمنا خوشبختی بها دارد که از پیش دریافت شود و در حال پرداختیم همگی ! خود نیز موکد فرموده : با و پس از بدبختی ها ، خوشبختی ست ضمنا قانون اوج و حضیض نیز مصوب است !

و اما امیر عزیزم ، بله ، من نیز خوشحالم از بازگشت دوستان عزیزمان و انشاله که همگی برگردند نزد ما 🙂

اما ، اگر چیزی که در ذهن دارم ، شد ، آنوقت خواهی دید چه برنامه ای بر عطرافشان دارم ! کاری کنم که همگی شگفت زده شوید و جناب مدیر نیز مجبور شود تمام سیستم سخت افزاری را تعویض کند😄

عادت و علاقه به حرفِ پیش ندارم ، فقط همین گویم که این پیرمرد ۵۲ سال تمام کرده (!) و پیشینه اش را دست کم نگیرید😄

اگر شد ، خواهید شنید و دید ، منتها دیگر خودم نمیتوانم مثل الان در خدمت باشم و شاید هفته ای یکبار مشرف شوم به عرض سلامی و حضور کوتاهی و بروم🙂

در عوض آنقدر سرتان شلوغ شود که سخی لابلای این شلوغی ها گم شود😄

تا خدا چه خواهد !

و اما رهای عزیزمان ، دیشب که بعد خواهم نوشت چه شبی بود ، در مجلسی که از دو هفته پیش هماهنگ شده بود ( نه برای تولد من ، که در آن مجلس کسی خبر نداشت لیک آنقدر تلفنم زنگ خورد حدود بیش از ۳۰ بار و هی رفتم و آمدم ، که همه فهمیدند :) و خدا برایم جشن تولد گرفت ( نشانه ای دیگر ! ) ساعت ۴ صبح ، در حالیکه دو نفر از دوستان مهم و عزیز من در ماشین بودند و رساندمشان و چیزی در راه گفتم و شعری تفسیر کردم برایشان و موسیقی اش را پخش کردم و هر سه دورها زدیم و باریدیم از عشق او ، برگشتم خانه با چشمهای سرخ چون خون ، و سپس دوش گرفتم و رفتم به همان صفحه و خواندم و خلسه در خلسه در خلسه و بیهوش شدم😄

چه پروازی بود دیشب ، آن دو بیچاره را هم با چشمان پف آلود و سرخبار فرستادم خانه😄

البته تقصیر خودشان بود ، هی گفتند یک دورِ دیگر ، یک دورِ دیگر😄

رفقای هم عقیده و هم مسلک و هم بارش ، نازنین اند ، هرچند که گرفتاریها امان ندهد ، دم درب خانه شان میگفتند ما باز هم چنین شب هایی میخواهیم ها🙂 من نیز میگفتم از او بخواهید نه من که خود گدای همین ام !

خلاصه که قدر رفقای خوب بدانید !

ارادت های زیاد خدمت همه شما معطران اهالی سرزمین مهرهای خدایین

Tina Tina
1405/02/16

سلام و درود

جناب سخی گرامی

زادروزتون مبارک و پرتکرار. با آرزوی سلامتی و شادکامی برای شما.

خیلی خوشحال شدم چون من هم اردیبهشتی ام. همیشه نظرات عالی و کارشناسانه شما رو دنبال میکنم و بسیار ازتون می‌آموزم.

شاد و سرزنده باشید 🌸🌱

سلام خدمت همه شما دوستان گلم و تشکر از شما دوست نازنین ...

عرض تبریک و شادباش به استاد عشق فشانِ عطرافشان جناب آقای " کامبیز سخی " ... روز میلادتون مبارک 💐

بهترین ها رو برای شما و تمام شما دوستان خوبم از خداوند خواستارم ...♡

پاینده باشید و برقرار در پناه حق ...♡

امیر خان عزیز 

ممنون برای ایجاد این تاپیک ، و تبریک به جناب سخی بزرگوار و بیشتر تبریک به خودمان ، اما این انصاف نیست ایده مردم و از راه دور سرقت کنی دوست عزیز ، خواستم صبر کنم تا خود ۱۵ اُم که بعد دیدیم که بعله : در کار خیر حاجت هیچ .... به هر حال هم شما و هم جناب سخی تندرست و دلشاد باشید سال ها و سال ها .

در پاسخ به 𝒜𝓎𝓁𝒾 :

سپاس بی‌کران از جناب آقای رنجبر عزیز

استاد گرانقدر

جناب آقای سخی مهربان

زادروزتان خجسته باد

برایتان سلامتی، سعادت و سرافرازی بی‌پایان آرزومندیم

سایه‌تان مستدام

سرکار خانم آیلی زیبا رو ، زیبا خو و زیبا قو 🙂

ارادت ها تقدیم به شما

بابت آرزوهای زیباترین تان در حق این حقیر ، سپاس ها میگذارم و همین زیبایان را برای خود شما که لایق ترین اید آرزو دارم .

من ذیل سایه لطف شماها نشسته ام به اخذ لذت ، که سایه شما نیز همچون شخص و شخصیت خودتان ، معطر است 🙂

در پاسخ به mahdis :

عرض سلام و ادب 🌸

تولد نور و روشنایی این محفل مبارک باشه

عمرشون پر برکت و طولانی و توام با سلامتی و اتفاقات خوب 🤍

سلام ای دختر زیبا ، پزشک جوان و جان ما

ارادت ها🙂

آری ، من چون ماه ام ! نورانی ام ؟ آری

لیک تنها هوشیاران دانند که من تاریک ام ، هرچه نور دارم از خورشید وجود شماهاست ، به انعکاس نور و عطر شما🙂

ببینم روزگار شادی و رقص شما فرشتگان خدا را از شادمانی انشاله ، که تماشای انوارِ رقصانِ خدا ، لذتبخش ترین است🙂

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟