سلام و درود های گرم بر شما جناب سخی عزیزم
خدارو شکر میکنم که شما هم پس از یک دوره غیبت نسبتا طولانی با حضور دوباره و همیشه موثرتان گرما و صمیمیت مضاعف رو با خودتان به عطرافشان بازگرداندید.
بله همانطور که فرمودید با دیدن اسم و اواتار رهای عزیزمان به صفحه پرسش و پاسخ شما سر زدم و دل نوشته زیبایش را دوباره خواندم. بسی لذت بردم از ذهن توانا و قلم شیوایش. بازگشت دوستان عزیزمان یکی از بهترین اتفاقات این دوران تلخ است. چندروز پیش هم جناب حسن خان افشار دوباره شروع به نوشتن کردند، بازگشت ایشان هم بسیار مسرت بخش بود مخصوصا که دایره تست و دانششان هم بسیار وسیع است، همینطور اقا محسن عزیزمان که چند وقت کم حضور داشتند دوباره با عکس های هنری اشان بر زیبایی های عطرافشان افزودند. همچنین حضور دوباره مونا خانوم گرامی و دوستان دیگرمان که حضور معطرشان حال جمعیمان را جا آورد. می دانم که امروز روز تولدتان هست. آرزو میکنم که روزهای باقی مانده برایتان سراسر شادی، آرامش و پر از سلامتی و حضور گرم و پر دانشتان برای عطرافشانیان همیشگی و مستدام باشد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.
هرگونه استفاده از مطالب این سایت بدون اجازه مدیران آن غیر مجاز بوده و تبعات آن بسته به نوع تخلف، متوجه افراد خاطی خواهد بود.