سلام و درود های گرم بر شما جناب سخی عزیزم
خدارو شکر میکنم که شما هم پس از یک دوره غیبت نسبتا طولانی با حضور دوباره و همیشه موثرتان گرما و صمیمیت مضاعف رو با خودتان به عطرافشان بازگرداندید.
بله همانطور که فرمودید با دیدن اسم و اواتار رهای عزیزمان به صفحه پرسش و پاسخ شما سر زدم و دل نوشته زیبایش را دوباره خواندم. بسی لذت بردم از ذهن توانا و قلم شیوایش. بازگشت دوستان عزیزمان یکی از بهترین اتفاقات این دوران تلخ است. چندروز پیش هم جناب حسن خان افشار دوباره شروع به نوشتن کردند، بازگشت ایشان هم بسیار مسرت بخش بود مخصوصا که دایره تست و دانششان هم بسیار وسیع است، همینطور اقا محسن عزیزمان که چند وقت کم حضور داشتند دوباره با عکس های هنری اشان بر زیبایی های عطرافشان افزودند. همچنین حضور دوباره مونا خانوم گرامی و دوستان دیگرمان که حضور معطرشان حال جمعیمان را جا آورد. می دانم که امروز روز تولدتان هست. آرزو میکنم که روزهای باقی مانده برایتان سراسر شادی، آرامش و پر از سلامتی و حضور گرم و پر دانشتان برای عطرافشانیان همیشگی و مستدام باشد.
سپاس بیکران از جناب آقای رنجبر عزیز
استاد گرانقدر
جناب آقای سخی مهربان
زادروزتان خجسته باد
برایتان سلامتی، سعادت و سرافرازی بیپایان آرزومندیم
سایهتان مستدام
عرض سلام و ادب 🌸
تولد نور و روشنایی این محفل مبارک باشه
عمرشون پر برکت و طولانی و توام با سلامتی و اتفاقات خوب 🤍
احسنت امیر جان👏
تولد فاتح قلب های عطرافشانیا هم مبارکمون باشه❤
جناب آقای سخی عزیز،
زادروزتان خجسته. در این مدت کوتاهی که افتخار آشنایی با شما استاد گرانقدر را داشتم، لطف و انرژی مثبتتان بسیار دلنشین بود و به من ارادتی عمیق بخشید.✨💗
برای شما در سال پیش رو، آرزوی سلامتیِ روزافزون، آرامشی عمیق، دلخوشیهای بیشمار، و برآورده شدنِ تمامِ آرزوهای نیک و دعاهای خیرتان را از خداوند منان خواستارم.✨
همواره سلامت و پیروز باشید✨🌹😃
درود و شادی هاتون رویین جناب رنجبر
لطف شما است. از بی قیمت ترین دارایی تون گذاشتید برای خوندن. از آفتابی های این زندان زمین همین کافی که کسی رو داشته باشی تا انقطاع هات رو بخونه. با گران بهاترین لحظاتش.
خوشبختی یک نفرین هولناکه. چیزی یا کسی رو داری که حالا اگر نباشه جهان های تو هم فرو می ریزه. پس بمونید. چون با کمترین مهری به مردمان براشون جهانی می سازید که بسا تا دیروز نداشتند..
لطف شما است به همگی عزیزان منجمله من و سپاس بی مرز..
به واسطه پیام شما متوجه تولد ایشون شدم.
تولد سخی عزیز به ثروت و سلامت و صلابت.
متولد ماه پرتو ایزد، به سامان گر ِ راستی و نظم گنبد هستی.
🎉🥳Happy birthday uncle sakhi
زیو سخی ، جنتلمن و خوش پوش و خوش بو
زادروزت شادباش، بسیار فرد مهربان و با شخصیت و خوش برخکرد هستین مانا و پایا باشین
جناب سخی بزرگوار
زادروزتون پرتکرار
براتون عمری طولانی و زیبا ، پر از اتفاقات قشنگ و شور انگیز آرزومندم🌺🌺🌺🌺
به بههههه
عمو سخیِ اردیبهشتی :)
مبارک ها باشه. عموجان اگه این متنو میبینی میدونستین منم اردیبهشتی ام؟ :)
هم خیلی تعجب کردم و هم خوشحال شدم که شخصی چون شما در این ماه متولد شده. فکرشو نمیکردم. البته باید از جمع آوری دکانت و سمپل ها حدس میزدم با یه اردیبهشتی واقعی طرفیم :دی
صد سال به این سال ها
میلادت ای دوست مبارک باشد
پیوسته دلت شاد سعادت باشد
هر سبزۀ سبز رنگ بهارت باشد
راهـت سپید راه عــدالـت باشد
چـــشـــم شــادی نگارت باشد
ایــــــزد پـشـت و پـناهت باشد
میلادت ای دوست مبارک باشد
دلـشاد ازین اهل جماعت باشد
🎂