Armita Armita
22
1405/02/11

عطر من

حالا که بحثش داغه ممنون میشم بگید به نظرتون چه عطری به من میاد 🫠

Eric Revo Eric Revo
1405/02/11
در پاسخ به Armita :

سلام خیلی ممنونم 

من شخصیتم جوریه که از دور خیلی سرد و خجالتی به نظر میرسم ولی از دورن خیلی آدم خون گرم و خوش مشربی هستم 

تقریبا ISTP مثلا،در کنار آندرومدا ، Fleur Narcotique #ای ایکس نیهیلو فلور نارکوتیک Fleur Narcotique  رو هم امتحان بکن. نه خیلی مثل والایا کسل کننده اس و نه مثل کارهای مای وی و اینا برای تینیجر. 

Armita Armita
1405/02/11

خیلی ممنونمم

Armita Armita
1405/02/11

سلام نازنین جان 

چه جالب اتفاقا با این استایلم نسخه مادرو پوشیده بودم :)

Armita Armita
1405/02/11
در پاسخ به Eric Revo :

تقریبا ISTP مثلا،در کنار آندرومدا ، Fleur Narcotique #ای ایکس نیهیلو فلور نارکوتیک Fleur Narcotique  رو هم امتحان بکن. نه خیلی مثل والایا کسل کننده اس و نه مثل کارهای مای وی و اینا برای تینیجر. 

ممنونم اتفاقا والایا رو خیلی دوست داشتم و میگفتن به فلور نارکوتیک نزدیکه

حتما امتحانش میکنم .

nazanin nazanin
1405/02/11
در پاسخ به Armita :

سلام نازنین جان 

چه جالب اتفاقا با این استایلم نسخه مادرو پوشیده بودم :)

چقدر جالب :) من می‌خواستم اول نسخه مادرو بنویسم ولی گفتم یه تاچِ گلدار لازم شما میشه ؛)

فلورال شاک رو هم گمونم خوشتون بیاد.

اگر دوست دارید دودی، وانیلی، و شیرین تر باشه نسخه له پرفیوم و اگر کاکائوی پررنگ تری میخواین و شیرینی کمتر فلنکر اکستریم اش رو تست کنید.

این هم در همون حال و هوای بلک اوپیوم هست. دودی/چوبی وانیلی با شیرینی کنترل شده و رایحه غالب قهوه. یکم هم شروعش تند و تیز هست. تو نمونه های مشابه مثل فرگرنس و الحمبرا و.. بالانس‌ترین دوپ بلک اوپیوم می‌تونم بگم همینه. حدود ۲۵ یورو.

Fleur Noir #کالین فلور نویر Fleur Noir 

Armita Armita
1405/02/11
در پاسخ به nazanin :

چقدر جالب :) من می‌خواستم اول نسخه مادرو بنویسم ولی گفتم یه تاچِ گلدار لازم شما میشه ؛)

فلورال شاک رو هم گمونم خوشتون بیاد.

اگر دوست دارید دودی، وانیلی، و شیرین تر باشه نسخه له پرفیوم و اگر کاکائوی پررنگ تری میخواین و شیرینی کمتر فلنکر اکستریم اش رو تست کنید.

این هم در همون حال و هوای بلک اوپیوم هست. دودی/چوبی وانیلی با شیرینی کنترل شده و رایحه غالب قهوه. یکم هم شروعش تند و تیز هست. تو نمونه های مشابه مثل فرگرنس و الحمبرا و.. بالانس‌ترین دوپ بلک اوپیوم می‌تونم بگم همینه. حدود ۲۵ یورو.

Fleur Noir #کالین فلور نویر Fleur Noir 

شما خیلی به من لطف دارید :))

بلک اوپبوم له پرفیوم تو لیست خریدم هست اتفاقا حالا که گفتید واجب شد اکستریمش هم تست کنم پس.

خیلییی ممنونم🤍

Armita Armita
1405/02/11

مچکرم اتفاقا یکی از موردعلاقه هامه.

Armita Armita
1405/02/11

خیلی مچکرمم

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی