حالا که بحثش داغه ممنون میشم بگید به نظرتون چه عطری به من میاد 🫠
سلام خیلی ممنونم
من شخصیتم جوریه که از دور خیلی سرد و خجالتی به نظر میرسم ولی از دورن خیلی آدم خون گرم و خوش مشربی هستم
تقریبا ISTP مثلا،در کنار آندرومدا ،
#ای ایکس نیهیلو فلور نارکوتیک Fleur Narcotique رو هم امتحان بکن. نه خیلی مثل والایا کسل کننده اس و نه مثل کارهای مای وی و اینا برای تینیجر.
خیلی ممنونمم
سلام نازنین جان
چه جالب اتفاقا با این استایلم نسخه مادرو پوشیده بودم :)
تقریبا ISTP مثلا،در کنار آندرومدا ،
#ای ایکس نیهیلو فلور نارکوتیک Fleur Narcotique رو هم امتحان بکن. نه خیلی مثل والایا کسل کننده اس و نه مثل کارهای مای وی و اینا برای تینیجر.
ممنونم اتفاقا والایا رو خیلی دوست داشتم و میگفتن به فلور نارکوتیک نزدیکه
حتما امتحانش میکنم .
سلام نازنین جان
چه جالب اتفاقا با این استایلم نسخه مادرو پوشیده بودم :)
چقدر جالب :) من میخواستم اول نسخه مادرو بنویسم ولی گفتم یه تاچِ گلدار لازم شما میشه ؛)
فلورال شاک رو هم گمونم خوشتون بیاد.
اگر دوست دارید دودی، وانیلی، و شیرین تر باشه نسخه له پرفیوم و اگر کاکائوی پررنگ تری میخواین و شیرینی کمتر فلنکر اکستریم اش رو تست کنید.
این هم در همون حال و هوای بلک اوپیوم هست. دودی/چوبی وانیلی با شیرینی کنترل شده و رایحه غالب قهوه. یکم هم شروعش تند و تیز هست. تو نمونه های مشابه مثل فرگرنس و الحمبرا و.. بالانسترین دوپ بلک اوپیوم میتونم بگم همینه. حدود ۲۵ یورو.
چقدر جالب :) من میخواستم اول نسخه مادرو بنویسم ولی گفتم یه تاچِ گلدار لازم شما میشه ؛)
فلورال شاک رو هم گمونم خوشتون بیاد.
اگر دوست دارید دودی، وانیلی، و شیرین تر باشه نسخه له پرفیوم و اگر کاکائوی پررنگ تری میخواین و شیرینی کمتر فلنکر اکستریم اش رو تست کنید.
این هم در همون حال و هوای بلک اوپیوم هست. دودی/چوبی وانیلی با شیرینی کنترل شده و رایحه غالب قهوه. یکم هم شروعش تند و تیز هست. تو نمونه های مشابه مثل فرگرنس و الحمبرا و.. بالانسترین دوپ بلک اوپیوم میتونم بگم همینه. حدود ۲۵ یورو.
شما خیلی به من لطف دارید :))
بلک اوپبوم له پرفیوم تو لیست خریدم هست اتفاقا حالا که گفتید واجب شد اکستریمش هم تست کنم پس.
خیلییی ممنونم🤍
مچکرم اتفاقا یکی از موردعلاقه هامه.
خیلی مچکرمم