Zahra rahimi Zahra rahimi
13
1405/02/09

شیک ترین عطر زندگیتون

شیک ترین عطرایی که خریدین یا تستش کردین یا بقیه استفاده کردن  و استشمامش کردین چیا بوده؟

برا خودم لیبر اینتنس✨️

Eric Revo Eric Revo
1405/02/09

برای یه عاشق ادکلن ، شیک ترین ادکلن همونیه که هنوز بو نکرده 😂 این داستان ته نداره، ای کاش می داشت

Ali Asghar Ali Asghar
1405/02/09

سلام دوست عزیز
بهترین عطری که تاحالا به مشامم خورده که اتفاقا اگر تستش میکردم یا داشتمش، بدون شک عطر پین شده ی من در رتبه اول میبود.
اما متاسفانه اسمشو نمیدونم و خیلی جالبه که وقتی اون بو میاد کسی نیست که ازش بپرسم... خیلی هم دنبالش گشتم اما به مورد دقیقی نرسیدم (توی یکی از پرسش هام راجبش گفتم).
شرمنده زیاده گویی کردم اما بهترین عطری که تاحالا داشتم و تست کردم: دیور ساواج الکسیر

از نظر خودم پروفومو 

از نظر خانوما استرانگر ویت یو ابسلوتلی 

غزال غزال
1405/02/09

Supreme Bouquet #ایو سن لورن سوپرم بوکت Supreme Bouquet 

از اون عطراست که وقتی مهمونی رو ترک میکنید هم بوی عطرتون توی فضای خونه میمونه 

Santal Blush #تام فورد سانتال بلاش Santal Blush 

به قول مصاحبه گر مقابل تیلور سویفت، بوی چوب گرون. خیلی دارک اکدمیا و خانومانه و دوست داشتنی با پخش بوی بالا. 

1405/02/09
در پاسخ به غزال :

Supreme Bouquet #ایو سن لورن سوپرم بوکت Supreme Bouquet 

از اون عطراست که وقتی مهمونی رو ترک میکنید هم بوی عطرتون توی فضای خونه میمونه 

Santal Blush #تام فورد سانتال بلاش Santal Blush 

به قول مصاحبه گر مقابل تیلور سویفت، بوی چوب گرون. خیلی دارک اکدمیا و خانومانه و دوست داشتنی با پخش بوی بالا. 

واووو👀✨️

1405/02/09
در پاسخ به Eric Revo :

برای یه عاشق ادکلن ، شیک ترین ادکلن همونیه که هنوز بو نکرده 😂 این داستان ته نداره، ای کاش می داشت

جالب و قابل تامل بود مرسی😂

1405/02/09
در پاسخ به Ali Asghar :

سلام دوست عزیز
بهترین عطری که تاحالا به مشامم خورده که اتفاقا اگر تستش میکردم یا داشتمش، بدون شک عطر پین شده ی من در رتبه اول میبود.
اما متاسفانه اسمشو نمیدونم و خیلی جالبه که وقتی اون بو میاد کسی نیست که ازش بپرسم... خیلی هم دنبالش گشتم اما به مورد دقیقی نرسیدم (توی یکی از پرسش هام راجبش گفتم).
شرمنده زیاده گویی کردم اما بهترین عطری که تاحالا داشتم و تست کردم: دیور ساواج الکسیر

عه 

جوینده یابنده است ایشالا پیداش میکنی 

Fred_S Fred_S
1405/02/10

شیک ترینو هیچ وقت نمیگم 😂

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟