شیک ترین عطرایی که خریدین یا تستش کردین یا بقیه استفاده کردن و استشمامش کردین چیا بوده؟
برا خودم لیبر اینتنس✨️
برای یه عاشق ادکلن ، شیک ترین ادکلن همونیه که هنوز بو نکرده 😂 این داستان ته نداره، ای کاش می داشت
سلام دوست عزیز
بهترین عطری که تاحالا به مشامم خورده که اتفاقا اگر تستش میکردم یا داشتمش، بدون شک عطر پین شده ی من در رتبه اول میبود.
اما متاسفانه اسمشو نمیدونم و خیلی جالبه که وقتی اون بو میاد کسی نیست که ازش بپرسم... خیلی هم دنبالش گشتم اما به مورد دقیقی نرسیدم (توی یکی از پرسش هام راجبش گفتم).
شرمنده زیاده گویی کردم اما بهترین عطری که تاحالا داشتم و تست کردم: دیور ساواج الکسیر
از نظر خودم پروفومو
از نظر خانوما استرانگر ویت یو ابسلوتلی
این عزیز دیسکانت شده
#ایو سن لورن سوپرم بوکت Supreme Bouquet
از اون عطراست که وقتی مهمونی رو ترک میکنید هم بوی عطرتون توی فضای خونه میمونه
#تام فورد سانتال بلاش Santal Blush
به قول مصاحبه گر مقابل تیلور سویفت، بوی چوب گرون. خیلی دارک اکدمیا و خانومانه و دوست داشتنی با پخش بوی بالا.
#ایو سن لورن سوپرم بوکت Supreme Bouquet
از اون عطراست که وقتی مهمونی رو ترک میکنید هم بوی عطرتون توی فضای خونه میمونه
#تام فورد سانتال بلاش Santal Blush
به قول مصاحبه گر مقابل تیلور سویفت، بوی چوب گرون. خیلی دارک اکدمیا و خانومانه و دوست داشتنی با پخش بوی بالا.
واووو👀✨️
برای یه عاشق ادکلن ، شیک ترین ادکلن همونیه که هنوز بو نکرده 😂 این داستان ته نداره، ای کاش می داشت
جالب و قابل تامل بود مرسی😂
سلام دوست عزیز
بهترین عطری که تاحالا به مشامم خورده که اتفاقا اگر تستش میکردم یا داشتمش، بدون شک عطر پین شده ی من در رتبه اول میبود.
اما متاسفانه اسمشو نمیدونم و خیلی جالبه که وقتی اون بو میاد کسی نیست که ازش بپرسم... خیلی هم دنبالش گشتم اما به مورد دقیقی نرسیدم (توی یکی از پرسش هام راجبش گفتم).
شرمنده زیاده گویی کردم اما بهترین عطری که تاحالا داشتم و تست کردم: دیور ساواج الکسیر
عه
جوینده یابنده است ایشالا پیداش میکنی
شیک ترینو هیچ وقت نمیگم 😂