امیر امیر
7
1405/02/09

عطر جذاب واسه دیت

درود دوستان

من دنبال یک عطر جذاب و پر بازخورد برای دیت نایت هستم  که یک حس اعتماد به نفس و اغواگری بده

پیشنهاد شما چیه؟ 

Mahyar Mahyar
1405/02/09

سلام به شما اقا امیر عزیز

پیشنهاد من به همه آقایان اینه که بمروز شخصیت جذاب و پربازخوردی بسازید که شب(و یا روز) احساس درونی اعتماد به نفس تون  باعث جذب افراد خوب به زندگی بشه.

خیلی خلاصه بگم با عطر نمیشه. اون چیزی که دنبالشید باید بسازیدش.

موفق باشی عزیزجان

علی علی
1405/02/09

درود امیر جان

با احترام من هم با مهیار عزیز همنظرم

حالا در ادامه به عنوان تکمیل کار میشه روی عطر هم حساب باز کرد که این موارد میتونن اثرگذار باشن (هرچند که سلیقه ها متفاوته) لطفا تست کن:

The One for Men EDP #دولچه گابانا دوان مردانه ادو پرفیوم (دولچی گبانا د وان پارفوم) The One for Men EDP 

Bleu de Chanel EDP #شنل بلو ادو پرفیوم Bleu de Chanel EDP 

Y Eau de Parfum #ایو سن لورن وای ادو پرفیوم Y Eau de Parfum

Eric Revo Eric Revo
1405/02/09

آقا مهیار درست می گه بعد اینکه شخصیت اون فرد قابل تحمل شد و تونستن بشینن روی میز، عطرهای گورماند استفاده کن

Wanted by Night #آزارو وانتد بای نایت Wanted by Night 

Emporio Armani Stronger With You Amber #جورجیو آرمانی استرانگر ویت یو امبر Emporio Armani Stronger With You Amber 

Stronger with You Absolutely #جورجیو آرمانی استرانگر ویت یو ابسولوتلی Stronger with You Absolutely 

Angels' Share #بای کیلیان آنجلز شیر Angels' Share 

بعضی زن ها برعکس گروه اول عطرهای مردونه دوست دارن.

Ombre Leather 2018 #تام فورد آمبر لیدر 2018 (امبر لدر 2018) Ombre Leather 2018 

Godolphin #پارفومز د مارلی گودولفین Godolphin 

Herod #پارفومز د مارلی هرود Herod 

تو تابستون روز هم یه بوی عاری خنک بده کافیه.

امیدوارم حالت خوب باشه امیر جان،

خداوند متعال تمام امیر ها را .......

در کنار شخصیت و اعتماد به نفس اینارو استفاده کنی کارو جمع کردی به امید حق علیه باطل،

Althaïr #پارفومز د مارلی الثیر (التیر) Althaïr 

Emporio Armani Stronger With You Intensely #جورجیو آرمانی امپریو آرمانی استرانگر ویت یو اینتنسلی Emporio Armani Stronger With You Intensely 

Mr x Mr x
1405/02/09

عطر دیت چندم 😂 رو حساب اینکه سنتون زیر 30 سال باشه:

به نظرم این گزینه همه خوبیارو با هم داره

Althaïr #پارفومز د مارلی الثیر (التیر) Althaïr

صمیمی ، خونگرم ، جالب، خودنما از فاصله یه میزی. یه انتخاب عالی برای مرحله جذب و آشنایی زمانی که قراره بهش خوش بگذره.

زمانی که فاصله ها کمتر شدن میتونی از مهمات/برگ های قوی تر ولی بی سرو صدا تر استفاده کنی

Valentino Uomo Intense #والنتینو یومو اینتنس Valentino Uomo Intense ​​​​​​

Gentleman Eau de Parfum Reserve Privée #جیونچی جنتلمن ادو پرفیوم ریزرو پرایو Gentleman Eau de Parfum Reserve Privée ​​​​​​

Le Male Le Parfum #ژان پل گوتیه له میل له پرفیوم Le Male Le Parfum

یکمی پیچیدش کردم بعضی مردم با یه اسپری صد تومنی هم کارو در اوردن ولی اگه این پارامتر براتون مهمه که حرفه ای رعایتش کنید، اینطور میشه.

[EDITED] 1405/02/09 18:45
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟