موضوع جالب و صدالبته قابل ايدهپردازي در اوقات مفرحِ انزوا :)
به هنگام ميانه روز يا نهايت شب ، آنجا ك با حقيقت رنج و شعفت ، با نهايت بودنت تنها ماندهاي و ميتواني ساعتها لم بدهي روي فلان پاتوق هميشگيات در هرجا ..
آيا رايحهاي وجود دارد ك ساعت و روز در "اكنون" بودنتان را در هم بپيچد و ببرد به سالها قبل/بعد و آرامشی چه خالص و چه توأم با اضطراب تقدیمتان کند !؟ 🌸
سلام
شاید عجیب باشه ، برای من اگنر کارا میا این نقش و ایفا میکنه ، هر وقت که تنهام و موسیقی باب میلی پیدا میکنم ، برق ها رو خاموش میکنم و توی تاریکی در کنار رایحه زنبق فوق العاده ش از تنهایی و لحظه م لذت میبرم .
سلام بر خانم مهدیس عزیز
خوبین؟
جواب سوال تون برای من میشه "همه عطرهام" تقریبا. اصولا من بیرون از خونه عطر نمیزنم. عطر رو همراه و همدم احساسات و لحظات خودم میدونم بیشتر. بنابراین همه عطرهام، عطرهای تنهایی هام هستن.
عطر برای من تقریبا هرگز خالق احساسات نیست بلکه مرهم، ادامه دهنده یا همراه اون احساساته. یعنی این غلیان درونیه که احساسی رو بر من غالب میکنه و اون موقع است که سراغ عطر مناسبِ اون لحظه میرم. برعکسش برای من صادق نیست.
فرمول مشخصی هم نداره. مثلا به قول شما در زمان رنج یا تنهایی، در زمان ایکس، حس میکنم فلان عطر رو نیاز دارم اسپری کنم. در زمان وای، با احساس مشابه، ممکنه برم سراغ کشوی عطرم و بهمان عطر رو انتخاب کنم. بنابراین خیلی حسیه برای من.
در مورد رفتن به قدیم هم یه دیزاینر ایرانی هست عطرهاش بعضا یاداور سالهای قبل و آدم های اون موقع است. البته نه کلاسیک. همین مثلا یکی دو دهه پیش و آدم هاش که دیگه تغییر کرده ولی بوی اون موقع ها و عطرهاشون تو حافظه ام مونده. در مورد این دیزاینر توی عطرگرام یکمی نوشتم.
و همین دیگه. خوشحال شدم. موفق باشید
درود خانم مهدیس
بله البته؛
#تام فورد نویر د نویر Noir de Noir
عطر هایی هستن که هربار اومدم چیزی که ازشون تو سرم دارم رو به صورت متن یا کلام قابل انتقال دربیارم؛ دیدم هیچ نمیشه.
نوار د نوار و چند عطر دیگه که اونا هم برپایه رز و پچولی هستن.
سلام مهدیس زیبای من؛
چه انسانهایی که کنار هم اند اما دلهایشان از هم بیخبر مانده! و چه کسانی که از هم دور اند اما فاصلهای میانشان نیست!
زیبایی ماجراهای خودش را هم دارد :) انگار هرچه ظریفتر باشی دنیا بیشتر با تو مُچ میاندازد؛ اما معمولا به زیبایی ات خواهد باخت! ؛)
همچنان برای من این عطر، عطر تنهایی من است. جالبتر اینکه احساس میکنم در قلباش هزاران کلام نگفته وجود دارد که به هنگام خلوت هم لب باز نمیکند و ترجیح اش نمایش یک سکوت طولانیست. اما با این حال شخصیتی بسیار وزین و آرام دارد. برعکس شیشه تیره نازش، اصلا سیاه نیست :) بیشتر سبز یشمی میبایست باشد! این رنگ را بسیار دوست دارم:
#مپ اف د هرت بلک هرت وی 2 Black Heart V 2
:)
مشتاق ام بدانم برای خودت چیست :)
❤️
امیدوارم حالت خوب باشه مهدیس جان،
کاش واقعا رایحه ای وجود داشت واسه همچین مواقعی در اون حد،کاش ژاک کاوالیه عزیز دل از ترنج و درخت پرتقال بکنه و رایحه ای از جنس آغوش مادر و یا، یار خوب بسازه واسه وقتایی که به جز خودت حوصله هیچکسو نداری،
ولی در حد چند پاف تو تنهایی بلگاری تایگار واسم آرامش آورده همیشه❤
سلام مهدیس زیبا.
راستش همدم تنهایی های من چندین ساله که
#والنتینو دونا Valentino Donna
#لانکوم لانویت ترزور (لنکوم ترسور ل نویت) La Nuit Tresor
این دوتا عطر هستند. به خاطر نت رز در هردو ، ممکنه برای بعضیها لاو نباشه و یا دریافت رایحه برای بعضی افراد خیلی شیرین باشه.
ولی برای من اصلا اینطور نیست. البته این دوتا عطر در تنهایی من بیشتر نقش سنگ صبور رو بازی میکنن😊 هر از گاهی که دلم گرفته باشه یکیشون رو روی گردن و ساعدم اسپری میکنم و با هاشون درد دل میکنم. یهو میبینی ساعتها دارم با خودم حرف میزنم و گریه میکنم:))
در این حد مجنونم😄
#باربری لندن زنانه Burberry London for Women
این عطر، من رو به خودم نزدیکتر میکنه. انگار خود واقعیم به یک شیشه عطر بدل شده و حس خوبی بهم میده.🙂👸🏻✨️