AMIR_M AMIR_M
19
1405/02/05

انتخاب عطر از بین چند گزینه

سلام دوستان عطرافشانی اگر از بین عطر های زیر ۲ مورد رو انتخاب کنید کدومشون انتخاب شما خواهد بود؟

Dior Homme Intense #دیور هوم اینتنس Dior Homme Intense 

Emporio Armani Stronger With You Intensely #جورجیو آرمانی امپریو آرمانی استرانگر ویت یو اینتنسلی Emporio Armani Stronger With You Intensely  

Angels' Share #بای کیلیان آنجلز شیر Angels' Share 

Gentleman Eau de Parfum Reserve Privée #جیونچی جنتلمن ادو پرفیوم ریزرو پرایو Gentleman Eau de Parfum Reserve Privée 

البته میدونم که کاملا سلیقه ای هست ولی خب چون همه گرم و شیرین و شرقی محصوب میشن میپرسم اگر فاکتور هامون

رایحه ، بازخورد ، و اینکه اصلاحا هایپ نباشه (با اینکه کلا با فلسفه کلمه ی هایپ مشکل دارم ولی خب دیگه چه کنیم... )کدوم ۲تا؟

[EDITED] 1405/02/05 12:58
Perfumer Perfumer
1405/02/05

جیوانچی جنتلمن رزیزو رو تست نداشتم ولی از ۳ تای بقیه 

دیور هوم اصلاااااا ولی انجلز شیر انتخاب اول 

انتخاب دوم هم اینتنسلی🥰

Eric Revo Eric Revo
1405/02/05

اولا همه این کارا که نام بردی بسیار بسیار بسیار شناخته شده ان تو دنیای ادکلن ها، هایپ که تو ایران فعععک نکنم چون خیلی ها پولشو ندارن معمولا یه چی به اسم این کارا تو مترو بهشون غالب میشه و میگن اره دیور هوم زدم پس کلا با این که شناخته شده هستن اصلش کم تو خیابون هاس.

این کار ژیونچی بوش کاملا تو خونه بویی دیور هوم اینتسه با یکی دوتا تفاوت نت ، استرانگر ویت یو اینتنسلی بوش شیرین و یه خرده سن پایینه، آنچلز شیر یه عطر گورماند خوردنی و کیکیه.

گزینه دیور هوم اینتنس اننخاب ایمن برای قرار کاری برای روزمره تو سه فصل سال (تو بهار شب ها) ، برای دیت هم حتی می تونه خوب باشه

آنجلز شیر به شرطی که خود اصلیش باشه گزینه جالب تری برای زمستونه با اینکه استرانگر کمی بازگوش تر و عمومی تره.

[EDITED] 1405/02/05 12:46
مجتبی مجتبی
1405/02/05

سلام عطر امضای من آنجلز شیر

مطمعن باش هر جا بری با کله اسم عطرتو میپرسن

بهت قول میدم

TT TT
1405/02/05

صد درصد دیور هوم و استرانگر ویت یو اینتنس 

Amirreza Amirreza
1405/02/05

درود

اگه من باشم

Prada L'Homme Intense #پرادا لهوم اینتنس Prada L'Homme Intense 

و

Noir Extreme Parfum #تام فورد نویر اکستریم پارفوم Noir Extreme Parfum 

(به لحاظ ارزش، هایپ نبودن و بازخورد)

Stalker Stalker
1405/02/05

سلام‌ و احترام

با‌ی کیلیان انجلز شِر

AMIR_M AMIR_M
1405/02/05
در پاسخ به Eric Revo :

اولا همه این کارا که نام بردی بسیار بسیار بسیار شناخته شده ان تو دنیای ادکلن ها، هایپ که تو ایران فعععک نکنم چون خیلی ها پولشو ندارن معمولا یه چی به اسم این کارا تو مترو بهشون غالب میشه و میگن اره دیور هوم زدم پس کلا با این که شناخته شده هستن اصلش کم تو خیابون هاس.

این کار ژیونچی بوش کاملا تو خونه بویی دیور هوم اینتسه با یکی دوتا تفاوت نت ، استرانگر ویت یو اینتنسلی بوش شیرین و یه خرده سن پایینه، آنچلز شیر یه عطر گورماند خوردنی و کیکیه.

گزینه دیور هوم اینتنس اننخاب ایمن برای قرار کاری برای روزمره تو سه فصل سال (تو بهار شب ها) ، برای دیت هم حتی می تونه خوب باشه

آنجلز شیر به شرطی که خود اصلیش باشه گزینه جالب تری برای زمستونه با اینکه استرانگر کمی بازگوش تر و عمومی تره.

ممنونم از نظر کامل شما دوست عزیز

کاملا درست میفرمائید اون چیزی که مشخص هست اورجینال این کار ها هیچوقت نمیتونه همه گیر بشه ، ولی سعی میکنم با این هزینه های بالا یونیک ترینش رو انتخاب کنیم از این لحاظ پرسیدم

AMIR_M AMIR_M
1405/02/05
در پاسخ به Perfumer :

جیوانچی جنتلمن رزیزو رو تست نداشتم ولی از ۳ تای بقیه 

دیور هوم اصلاااااا ولی انجلز شیر انتخاب اول 

انتخاب دوم هم اینتنسلی🥰

میشه بفرمائید چرا دیور هوم گزینه ی مقبول شما نیست ؟

AMIR_M AMIR_M
1405/02/05
در پاسخ به Amirreza :

درود

اگه من باشم

Prada L'Homme Intense #پرادا لهوم اینتنس Prada L'Homme Intense 

و

Noir Extreme Parfum #تام فورد نویر اکستریم پارفوم Noir Extreme Parfum 

(به لحاظ ارزش، هایپ نبودن و بازخورد)

ممنونم از نظر ارزشمندت

اولین
Atrafshan logo