Roza Roza
10
1405/02/01

نیش

خوشبو ترین عطر نیشی که تست کردین چی بوده و چه بویی داشته🫠(خانومانه)

paris1 paris1
1405/02/01

Supreme Bouquet #ایو سن لورن سوپرم بوکت Supreme Bouquet نمی‌دونم نیش حساب میشه یا لوکس ولی فوق العاده ست...کلا آدم رو می‌بره یه جای خوب

Raaz Raaz
1405/02/01

سلام رزای عزیز

از نظر من Flower Market #میسون مارتین مارژیلا فلاور مارکت Flower Market 

من خیلی دوستش دارم

Eric Revo Eric Revo
1405/02/01

کارهای زدیک اند ولتییر عالی بودن

Amirreza Amirreza
1405/02/01

درود. از نظر من Tyger Tyger #فرانچسکا بیانکی تایگر تایگر Tyger Tyger 
ترکیب عسل و گل های سفید در اپنینگ داره و با وجود اینکه در درای دان کمی به واسطه چرم دارک میشه اما همچنان یه تم پودری بسیار لطیف رو در خودش حفظ میکنه. اکثر کارهای این برند ریسکی هستن ولی این به نظر من یکی از خوشبو ترین عطرهایی هست که بوییدم.
نکته دیگه اینکه ماندگاریش بالا هست ولی رایحه خیلی سبکی داره و حتی توی اواخر شهریور که اولین بار تست کردم اصلا شیرینی سنگین و خفه کننده ای نداشت.

غزال غزال
1405/02/01

درود بر شما خانم رزا. صفحه ی علاقمندی هاتون رو نگاه کردم و بر اساس حدس خودم نظر رو می‌نویسم. امیدوارم عطر ها مورد پسندتون واقع شن. 

Virgin Island Water #کرید ویرجین ایسلند واتر Virgin Island Water 

عطر زیبای جدیدی که کشف کردم. منو برد وسط یه جزیره یک استوایی که حتی نمی‌دونم کجاست. ولی توش آب نارگیل یه ذره وانیلی تزئین شده با لیمو ترش سرو میکنن. 

Bouquet Ideale #زرجوف بوکت آیدیل Bouquet Ideale

شاید همه دیگه بشناسنش ولی من قبل از اینکه معروف بشه عاشقش بودم و هستم 🫠 توی زمستون یا منو بپیچین لای پتو و بهم رول دارچینی و هات چاکلت بدین یا اصن هیچی ندین فقط همینو بدین. با همین گرم و راحت میشم 😩💖 البته شما گفتین رغبه رو دوست نداشتین. من شنیدم این یه ذره به رغبه نزدیکه با اینکه عود نداره. قبل خرید تستش کنید. 

Supreme Bouquet #ایو سن لورن سوپرم بوکت Supreme Bouquet 

با نظر خانم پاریس کاملا موافقم. البته تعجب میکنم این این عطر بیشتر داره دیده میشه چون خیلی ساله اومده و هیچکی نمی‌شناختش. فوق العاده شیک و زیباست. رایحه فوق العاده گل مریم و یلانگ یلانگ خامه ای و اندکی فلفل صورتی و پچولی. 

Athalia #پارفومز د مارلی آتالیا Athalia  

فضاهای دارک و تاریک و شیرین دوست دارین, فوق العاده شیکه. اگر استایلتون خیلی شیک و سنگینه میتونین اینو استفاده کنین. رایحه مرکباتی ولی بیشتر چوبی و دودی. اینقدر فوق العادست نمیتونم توصیفش کنم. حتی هنوز براش نظر ننوشتم 🫠

Carnal Flower #فردریک مال کارنال فلور Carnal Flower 

گل مریم با ساقه و ریشه و همه چیزش. خیلی زیباست. 

Stalker Stalker
1405/02/01

سلام

یکی از بهترین‌ها

Rouge Assassin #جووی پاریس روژ اساسین Rouge Assassin 

متاسفانه اونقدری ادکلن زنانه نمی‌شناسم 

ولی یکی از بهترین ادکلن های زنانه ای که تا حالا بو کردم و قطعا برای همسر آینده میخرمش( اگر پیداش بشه )ممو‌ مدورای هست

Madurai #ممو مدورای Madurai 

Perfumer Perfumer
1405/02/04

عطر های نیش بسیاری است کرده ام اما سه از تا از بهترین هاش

۱: دسیژن از آمواج با بوی کندر طبیعی و وانیل 

۲: درانک لاور از بورن تو استند اوت با بوی کنیاک 

۳:لورنزو پازاگلیا اویل آنجل با بوی میوه ای و وانیلی 

Blanca Blanca
1405/02/12

پانتئون روما H. به معنای واقعی کلمه هیچ جا نبود که بازخورد نگیرم.با پخش بو و ماندگاری بسیاااااااااااار بالا.جالبه که زنانه مردانه هست و توی فصول سرد بیشتر به سمت مردانه تمایل پیدا میکنه و فصول معتدل و گرم زنانه.

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟