روزگارتون به نیکی و میهنم در سربلندی و صلح🪷
سلام!
من مدتیه که با شعف زیادی اینجا و شما عطردوستها رو میخونم و همین خونهی دنج به بوییدن و کاویدن رایحههای جدید علاقهمندم کرد.
شروع کردم به تهیه سمپل و دکانت از عطرهایی که توضیحاتشون نظرم رو جلب میکنن، ولی متاسفانه این بین متوجه شدم که تصوری که از رایحهها دارم و تجربهای که از بوییدنشون خواهم داشت، ممکنه خیلی متفاوت باشن-که قطعا نوپا بودنم تو جهان عطرها بیتاثیر نیست.
چندتا از اولین تجربههامو باهاتون به اشتراک میذارم:
#دیوید یورمن فرگرنس زنانه David Yurman Fragrance
ایشون رو اصلا نتونستم. تند و تیزی اولش، رایحهی قدیمیای که خیلی برام آشنا بود و سن عطر که برای من بالا بود یک «نه»ی بزرگه برام.
#جیورجیو آرمانی مای وی اینتنس My Way Intense
رایحهش رو بدم نمیاد گاهی بو کنم اما نه به عنوان عطر خودم! شیرینیش زیاده و زیادی شنگول و منگول.
#دیوید یور من دلیکیت اسانس Delicate Essence
این خانومی رو دوست داشتم! شفافیت و سبکی و رزی که اصلا گلابگون نیست. به عنوان عطر روزانه شاید بد نباشه.
#تیری موگلر آلین ادو پرفیوم (تری ماگلر الین پارفوم) Alien EDP
برای الین کبیر خیلی هیجان داشتم و از طرفی احتمال میدادم شاید شیربنی و سنگینیش برام غیرقابل تحمل باشه، با اینکه سری اول برام یکم قدیمی بهنظر رسید اما بعد دیدم نه واقعا دوسش دارم. با همراهی سردرد که امیدوارم بهخاطر فصل نامربوط باشه و نه تحمل من. :(
#تروساردی پیور جاسمین Pure Jasmine
من یاس دوست دارم و براش خیلی ذوق داشتم ولی اینیکی شیشهی ذوقمو قیمهقیمه کرد. چرا آخه. خیلی خیلی شیرین، از اون نوع شیرینی غیرشفافی که اصلا نمیپسندم.
#نارسیسو رودریگز ال اف می All Of Me
یه حس شدیدی داشتم نسبت به اینکه قراره از نارسیسوها خوشم بیاد. ایشون و ماسک نواغ فور هر مقتدرانه ناامیدم کردن. رزی که اینجا هست بهشدت گلابگون بود و فضایی که برام تداعی میکرد از نظرم کمی قدیمی و سنبالا رسید.
---میخوام بدونم با این وجود، چه پیشنهادهایی رو برای من مناسب میدونین؟
(چون میدونم حالاحالاها قرار نیست از جمع کردن سمپل و دکانت و تست عطرهای مختلف دست بردارم ترجیحم اینه فعلا سراغ قیمتهای سر و دستشکن و عزیزانِ زیادی لوکس نرم. گرچه من میدونم با سلیقهی گرونپسندی که تو چیزای دیگه دارم احتمالا آخرشم کارم به همونجا بکشه.:))
توصیه من چندتا چیزه اول اینکه به نظرهای دیگران زیاد دقت نکن اول قبل اینکه بخوای رایحه ها رو بشناسی خودت بشناس ببین به تو چی میاد، دوست داری چطور پرزنت شی، مثلا مای وی مشخصا یه رایحه برای دخترهای پر انرژی برونگرا زیر ۲۵ ساله بیشتر اما تو طرف دیگه والایا برای زن های کت پوش و فورماله بهتره، هرچند ما می گیم مرزی تو عطر وجود نداره اما تصویر سازی وجود داره، باید بدونی چه جور شخصیتی داری، بعد ببینی چه نت هایی برات جذاب هستن، سعی کن یه خرده با کارهای اقتصادی بینیتو تست بزنی چه تو فروشگاه یا دکانت از شرکت های اماراتی مثلا الحمبرا، نه اینکه این کارها بهترین باشن، صرفا باعث می شن بدونی حد و مرزت کجاست، بعد که جغرافیایی برات شکل گرفت شروع می کنی به کشف کردن تو سرزمینش، سمت نیش نرو ته خط می فهمی بهترین رایحه ها رو همین دیزاینرها دارن ، نیش ها صرفا تجربی هستن و برای به چالش کشیدن نه اینکه ارزش مالی یا رایحه ایی داشته باشن. با هر تست می فهمی چه چیزی رو نمی خوای و این دونستن اینکه چه چیزی رو نمی خوای کمک می کنه بدونی چه چیزی رو می خوای
درود به شما
خیلی ممنونم🌟
چند سال قبل یه باتل شرکتی از چنس شنل داشتم که مطمئن نیستم کدوم بود؛ یکم تلخی و گسی داشت و سمت روایح مردونه میبردش. اونو دوست داشتم ولی الان ترجیحم پیدا کردن روایح زنانهتره.
فکر میکردم نسخههای مشابهش زیاد باشه، اما حتما تست میکنم. ممنون از پیشنهادتون.🪻
سلام، ممنونم ازت مهدیس جان🌞
نظرات باربری هر رو خوندم، زیادی شیرین و مربایی نیست؟ من با شیرینیجات تو رایحه رابطهی دوستانهای ندارم چندان. :))
توصیه من چندتا چیزه اول اینکه به نظرهای دیگران زیاد دقت نکن اول قبل اینکه بخوای رایحه ها رو بشناسی خودت بشناس ببین به تو چی میاد، دوست داری چطور پرزنت شی، مثلا مای وی مشخصا یه رایحه برای دخترهای پر انرژی برونگرا زیر ۲۵ ساله بیشتر اما تو طرف دیگه والایا برای زن های کت پوش و فورماله بهتره، هرچند ما می گیم مرزی تو عطر وجود نداره اما تصویر سازی وجود داره، باید بدونی چه جور شخصیتی داری، بعد ببینی چه نت هایی برات جذاب هستن، سعی کن یه خرده با کارهای اقتصادی بینیتو تست بزنی چه تو فروشگاه یا دکانت از شرکت های اماراتی مثلا الحمبرا، نه اینکه این کارها بهترین باشن، صرفا باعث می شن بدونی حد و مرزت کجاست، بعد که جغرافیایی برات شکل گرفت شروع می کنی به کشف کردن تو سرزمینش، سمت نیش نرو ته خط می فهمی بهترین رایحه ها رو همین دیزاینرها دارن ، نیش ها صرفا تجربی هستن و برای به چالش کشیدن نه اینکه ارزش مالی یا رایحه ایی داشته باشن. با هر تست می فهمی چه چیزی رو نمی خوای و این دونستن اینکه چه چیزی رو نمی خوای کمک می کنه بدونی چه چیزی رو می خوای
ممنونم از انتقال تجربه🌟
در مورد خودشناسی که کاملا موافقم؛ اثر پررنگی روی انتخابهای آدم میذاره، تو هر دنیایی. مثلا من میدونم مای وی یا عطرهای فانتزی و پرسروصدا «من» نیستم. شاید از رایحهشون بدم نیاد، رو تن دیگران برام خوشایند باشه یا حتی دوست داشته باشم تو شرایط خاصی، خیلی کوتاه ازشون استفاده کنم که اینجا بهنظرم نظرم برمیگرده به شخصیت پیچیدهی آدمی؛ اما کلیت رو بخوام در نظر بگیرم، برمیگردم روی «نه».
دارم کمکم امتحان میکنم و روی اونایی که نظرم رو جلب میکنن بیشتر تامل میکنم که متوجه چراییشون بشم. فکر نمیکنم به زودی هم دست بردارم چون میدونم دنیای عطرها اونقدری بزرگ هست که دلم بخواد بیشتر کشف کنم و وصلش کنم به جهان خودم.
سلام، متشکرم از پیشنهادتون🪻