Rene Rene
31
1405/01/30

پیشنهاداتی به این خانم جوان

روزگارتون به نیکی و میهنم در سربلندی و صلح🪷

سلام!

من مدتیه که با شعف زیادی اینجا و شما عطردوست‌ها رو می‌خونم و همین خونه‌ی دنج به بوییدن و کاویدن رایحه‌های جدید علاقه‌مندم کرد.

شروع کردم به تهیه سمپل و دکانت از عطرهایی که توضیحاتشون نظرم رو جلب می‌کنن، ولی متاسفانه این بین متوجه شدم که تصوری که از رایحه‌ها دارم و تجربه‌ای که از بوییدنشون خواهم داشت، ممکنه خیلی متفاوت باشن-که قطعا نوپا بودنم تو جهان عطرها بی‌تاثیر نیست. 

چندتا از اولین تجربه‌هامو باهاتون به اشتراک می‌ذارم:

David Yurman Fragrance #دیوید یورمن فرگرنس زنانه David Yurman Fragrance  

ایشون رو اصلا نتونستم. تند و تیزی اولش، رایحه‌‌ی قدیمی‌ای که خیلی برام آشنا بود و سن عطر که برای من بالا بود یک «نه»ی بزرگه برام. 

My Way Intense #جیورجیو آرمانی مای وی اینتنس My Way Intense 

رایحه‌ش رو بدم نمیاد گاهی بو کنم اما نه به عنوان عطر خودم! شیرینی‌ش زیاده و زیادی شنگول و منگول. 

Delicate Essence #دیوید یور من دلیکیت اسانس Delicate Essence 

این خانومی رو دوست داشتم! شفافیت و سبکی و رزی که اصلا گلاب‌گون نیست. به عنوان عطر روزانه شاید بد نباشه. 

Alien EDP #تیری موگلر آلین ادو پرفیوم (تری ماگلر الین پارفوم) Alien EDP  

برای الین کبیر خیلی هیجان داشتم و از طرفی احتمال می‌دادم شاید شیربنی و سنگینیش برام غیرقابل تحمل باشه، با اینکه سری اول برام یکم قدیمی به‌نظر رسید اما بعد دیدم نه واقعا دوسش دارم. با همراهی سردرد که امیدوارم به‌خاطر فصل نامربوط باشه و نه تحمل من. :(

Pure Jasmine #تروساردی پیور جاسمین Pure Jasmine 

من یاس دوست دارم و براش خیلی ذوق داشتم ولی این‌یکی شیشه‌ی ذوقمو قیمه‌قیمه کرد. چرا آخه. خیلی خیلی شیرین، از اون نوع شیرینی‌ غیرشفافی که اصلا نمی‌پسندم. 

All Of Me #نارسیسو رودریگز ال اف می All Of Me 

یه حس شدیدی داشتم نسبت به اینکه قراره از نارسیسو‌ها خوشم بیاد. ایشون و ماسک نواغ فور هر مقتدرانه ناامیدم کردن. رزی که اینجا هست به‌شدت گلاب‌گون بود و فضایی که برام تداعی می‌کرد از نظرم کمی قدیمی و سن‌بالا رسید. 

---می‌خوام بدونم با این وجود، چه پیشنهادهایی رو برای من مناسب می‌دونین؟ 

(چون می‌دونم حالاحالاها قرار نیست از جمع کردن سمپل و دکانت‌ و تست عطرهای مختلف دست بردارم ترجیحم اینه فعلا سراغ قیمت‌های سر و دست‌شکن و عزیزانِ زیادی لوکس نرم. گرچه من می‌دونم با سلیقه‌ی گرون‌پسندی که تو چیزای دیگه دارم احتمالا آخرشم کارم به همون‌جا بکشه.:))

inas inas
1405/01/30

درود اگر یاس رو دوست دارید این کارو حتما تست کنید 

Gucci Bloom #گوچی بلوم Gucci Bloom 

یاس و مریم خالص

Eric Revo Eric Revo
1405/01/31

توصیه من چندتا چیزه اول اینکه به نظرهای دیگران زیاد دقت نکن اول قبل اینکه بخوای رایحه ها رو بشناسی خودت بشناس ببین به تو چی میاد، دوست داری چطور پرزنت شی، مثلا مای وی مشخصا یه رایحه برای دخترهای پر انرژی برونگرا زیر ۲۵ ساله بیشتر اما تو طرف دیگه والایا برای زن های کت پوش و فورماله بهتره، هرچند ما می گیم مرزی تو عطر وجود نداره اما تصویر سازی وجود داره، باید بدونی چه جور شخصیتی داری، بعد ببینی چه نت هایی برات جذاب هستن، سعی کن یه خرده با کارهای اقتصادی بینیتو تست بزنی چه تو فروشگاه یا دکانت از شرکت های اماراتی مثلا الحمبرا، نه اینکه این کارها بهترین باشن، صرفا باعث می شن بدونی حد و مرزت کجاست، بعد که جغرافیایی برات شکل گرفت شروع می کنی به کشف کردن تو سرزمینش، سمت نیش نرو ته خط می فهمی بهترین رایحه ها رو همین دیزاینرها دارن ، نیش ها صرفا تجربی هستن و برای به چالش کشیدن نه اینکه ارزش مالی یا رایحه ایی داشته باشن. با هر تست می فهمی چه چیزی رو نمی خوای و این دونستن اینکه چه چیزی رو نمی خوای کمک می کنه بدونی چه چیزی رو می خوای

Rene Rene
1405/01/31

درود به شما

خیلی ممنونم🌟

چند سال قبل یه باتل شرکتی از چنس شنل داشتم که مطمئن نیستم کدوم بود؛ یکم تلخی و گسی داشت و سمت روایح مردونه می‌بردش. اونو دوست داشتم ولی الان ترجیحم پیدا کردن روایح زنانه‌تره. 

Rene Rene
1405/01/31
در پاسخ به inas :

درود اگر یاس رو دوست دارید این کارو حتما تست کنید 

Gucci Bloom #گوچی بلوم Gucci Bloom 

یاس و مریم خالص

فکر می‌کردم نسخه‌های مشابهش زیاد باشه، اما حتما تست می‌کنم. ممنون از پیشنهادتون.🪻

Rene Rene
1405/01/31

سلام، ممنونم ازت مهدیس جان🌞

نظرات باربری هر رو خوندم، زیادی شیرین و مربایی نیست؟ من با شیرینیجات تو رایحه رابطه‌ی دوستانه‌ای ندارم چندان. :))

Rene Rene
1405/01/31
در پاسخ به Eric Revo :

توصیه من چندتا چیزه اول اینکه به نظرهای دیگران زیاد دقت نکن اول قبل اینکه بخوای رایحه ها رو بشناسی خودت بشناس ببین به تو چی میاد، دوست داری چطور پرزنت شی، مثلا مای وی مشخصا یه رایحه برای دخترهای پر انرژی برونگرا زیر ۲۵ ساله بیشتر اما تو طرف دیگه والایا برای زن های کت پوش و فورماله بهتره، هرچند ما می گیم مرزی تو عطر وجود نداره اما تصویر سازی وجود داره، باید بدونی چه جور شخصیتی داری، بعد ببینی چه نت هایی برات جذاب هستن، سعی کن یه خرده با کارهای اقتصادی بینیتو تست بزنی چه تو فروشگاه یا دکانت از شرکت های اماراتی مثلا الحمبرا، نه اینکه این کارها بهترین باشن، صرفا باعث می شن بدونی حد و مرزت کجاست، بعد که جغرافیایی برات شکل گرفت شروع می کنی به کشف کردن تو سرزمینش، سمت نیش نرو ته خط می فهمی بهترین رایحه ها رو همین دیزاینرها دارن ، نیش ها صرفا تجربی هستن و برای به چالش کشیدن نه اینکه ارزش مالی یا رایحه ایی داشته باشن. با هر تست می فهمی چه چیزی رو نمی خوای و این دونستن اینکه چه چیزی رو نمی خوای کمک می کنه بدونی چه چیزی رو می خوای

ممنونم از انتقال تجربه🌟

در مورد خودشناسی که کاملا موافقم؛ اثر پررنگی روی انتخاب‌های آدم می‌ذاره، تو هر دنیایی. مثلا من می‌دونم مای وی یا عطرهای فانتزی و پرسروصدا «من» نیستم. شاید از رایحه‌شون بدم نیاد، رو تن دیگران برام خوشایند باشه یا حتی دوست داشته باشم تو شرایط خاصی، خیلی کوتاه ازشون استفاده کنم که اینجا به‌نظرم نظرم برمی‌گرده به شخصیت پیچیده‌ی آدمی؛ اما کلیت رو بخوام در نظر بگیرم، برمی‌گردم روی «نه». 

دارم کم‌کم امتحان می‌کنم و روی اونایی که نظرم رو جلب می‌کنن بیشتر تامل می‌کنم که متوجه چرایی‌شون بشم. فکر نمی‌کنم به زودی هم دست بردارم چون می‌دونم دنیای عطرها اون‌قدری بزرگ هست که دلم بخواد بیشتر کشف کنم و وصلش کنم به جهان خودم. 

Rene Rene
1405/01/31

سلام، متشکرم از پیشنهادتون🪻

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟