درود و عرض ادب و احترام خدمت دوستان گرامی
برند اماراتی کپی کار الحمبرا میدونیم که خیلی از عطر هاش باکیفیت هستن و به پیچیدگی رایحه ها و در خیلی موارد پرفورمنس بهتر از روایح اصلی معروف هستن.
اخیرا دیدم که عطر هایی تحت عنوان عطر ۳۵ میل الحمبرا وارد بازار شده. شیشه یا این عطر ها مستطیلی و بلند و به جز اون عکس روی شیشه ها عکس های مربوط به عطر اصلی بوده (مثل پترن گل گلی گوچی فلورا یا عکس زن بادبزن بدست بوکه ایدیل زرجوف) و همچنین برند الحمبرا روی اونها ثبت شده.
همکار عزیزم که خیلی منو در عطربازی همراهی میکنه چند مدل از این عطر ها رو خریدن. همگی دارای شباهت بسیار زیاد و عالی به رایحه اصلی هستن اما با پرفورمنس به شدت ضعیف.
توی نظرات دیجی کالا خوندم که اینها فیک هستن و اصلا الحمبرا ۳۵ میل نزده.
آیا این گزاره درسته؟
جیبی الحمبرا قیافه اش شبیه به شیشه اصلیه ولی کوچیک. این مستطیلی ها کار پسرهای حاج عبدالله تو کارگاه های جاده ساوه پشت دسته صندلی سازیه که عمده پخش می کنه ماده اولیه هم ۱ میلی اسانس مترویی با ۲۰ اتانول و ۹ میل آب مقطره خدا بده برکت ، تو اروپا اینا رو از چهار جهت آویزون می کنن درس عبرت شه اینجا بچه هاش با پورش می رن خزرشهر می گن بابام تولیدی داره
دقیقا حق با شماست جناب. انگار که شرایط به اندازه ی کافی برای مردم سخت نیست و اینها میان و با سودجویی سخت ترس میکنن.
درود بر شما دکتر اسدی عزیز. دلتنگتون بودم. خیلی ممنونم بابت پاسختون.
بله خدا رو شکر توی عطرگرام شما نمونه هایی از الحمبرا 30 میل پیدا کردم. از دیگر تفاوت های نسخه ی اصلی با این فیک های 35 میل اسم عطر هاست که روی باتل اصلی نامی که خود الحمبرا برای نسخه ی 100 میل انتخاب کرده چاپ شده اما روی نسخه ی فیک اسم عطر اصلی با اشکال و عکس های مربوط به عطر اصلی هست.
بازم تشکر میکنم از اطلاع رسانی شما. خوشحالم صفحه ی عطرگرامتون رو پیدا کردم چون تا حالا دقت نکرده بودم چقدر مطالبی مفیدی شما و دیگر دوستان در عطرگرام میدارین.
همیشه معطر و موفق باشید.
سپاس از همراهی شما بانوی فرهیخته
درود مجدد خدمت شما جناب جواهری.
راستش پشتیبان های سایت ادعا میکنن که عطر هایشون دارای نشان سیب سلامته. من متاسفانه جعبه ای که سمپل ها در اون ها ارسال شده بودن ( کلا دارای پکیجینگ شیک و مناسب هستن) رو انداختم دور و شاید روی اون جعبه نشان سیب سلامت بوده. حالا این دفه ۱۰۰ میل میس دیوری که پسندیدم رو خریدم و وقتی به دستم رسید به شما درباره ی داشتن سیب سلامت اطلاع میدم.
ولی طبق تجربه ی شخصی خودم، من به شدت واکنش آلرژیک حتی به برخی عطر های اصل مثل Pure Poison, Chloe EDP, Narsiso Rodriguez Pure Musk Absolu نشون میدم. پوست خیلی حساسی هم دارم که در نقاطی از دستهام دچار اگزما هم هستم. ولی این عطر ها مشکلی برام ایجاد نکردن. برای شما و عزیزانتون هم امیدوارم ایجاد نکنن.
خود من هم از وقتی این سایت ها مخصوصا ع.ط.ر.س.ر.ا رو پیدا کردم از خرید عطر های اماراتی که پیدا کردن دستریز اونها هم بسیار سخته و هم در برخی موارد به علت بی شباهت بودن رایحه اونها به رایحه اصلی بعد از خرید ۱۰۰ میل پشیمون شدم، از خرید عطر های اماراتی منصرف شدم و دیگه از همینجا ها احتمالا خرید میکنم.
خیلی مچکرم غزال عزیز،تا موقعی که خریدن فول باتل اورجینال به سادگی آب خوردن واسمون بشه،این شما و این ع.ط.ر.س.ر.ا😄🦍
خیلی مچکرم غزال عزیز،تا موقعی که خریدن فول باتل اورجینال به سادگی آب خوردن واسمون بشه،این شما و این ع.ط.ر.س.ر.ا😄🦍
درود جناب جواهری
والا قیمتهای جدید ع.ط.ر.س.ر.ا هم هنگفت شده🫣
درود جناب جواهری
والا قیمتهای جدید ع.ط.ر.س.ر.ا هم هنگفت شده🫣
با درود و عرض ادب
والا جناب هاشم پور دیگه چاره ای نیست من ترجیحم من بعد اینه که به جای اعتماد به برند های اماراتی که تازگیا فیک و بنجل هم توشون زیاد شده،به فروشگاه هایی همچون و.ا.م.ق و س.ر.ا.د و ع.ط.ر.س.ر.ا اعتماد کنم......
من محصولات ع.ط.ر.س.ر.ا
به چند نفر که در زمینه خرید و فروش ادکلن اورجینال هستن
گفتم راجبشون همگی میگفتن اسانس و مثل همین کارهای
اسانس و عطرهای گرمی،
اگه اینطور باشه قیمتهای بعضا ۴میلیون و پنج میلیون تومان
برای این محصولات واقعا بغرنج ،
حالا من چند مورد خرید ازشون داشتم
کمی مشکل تنفسی برام ایجاد میکرد ،
حالا نمیدونم مقدار غلظت بالای عطرهای مورد نظر
اینطور حالت ایجاد میکرد یا مورد دیگه ای بود
خدا داند
من محصولات ع.ط.ر.س.ر.ا
به چند نفر که در زمینه خرید و فروش ادکلن اورجینال هستن
گفتم راجبشون همگی میگفتن اسانس و مثل همین کارهای
اسانس و عطرهای گرمی،
اگه اینطور باشه قیمتهای بعضا ۴میلیون و پنج میلیون تومان
برای این محصولات واقعا بغرنج ،
حالا من چند مورد خرید ازشون داشتم
کمی مشکل تنفسی برام ایجاد میکرد ،
حالا نمیدونم مقدار غلظت بالای عطرهای مورد نظر
اینطور حالت ایجاد میکرد یا مورد دیگه ای بود
خدا داند
تا حالا مشاهده کردی دکتری از دکتر دیگه خوب بگه یا تایید بکنه؟یا دیدی آشپزی بگه دستپخت آشپز فلانی از من بهتره؟،همشون خودشونو بیشتر قبول دارن،
تو دنیای عطر و روایح هم همینطوره،اگه میگن مثل اسانس و عطرهای گرمی هستش پس چرا غزال عزیز میگه عطری که خریداری کردم خطی نبود و پیچیدگی های اورجینال رو به همراه داشت؟،اسانس گرمی مگه تغییر نوت توش حاصل میشه؟،
تعجب نداره اونایی که تو کار خرید و فروش اورجینال هستن از فروشگاه هایی همچون ع.ط.ر.س.ر.ا بد بگن،چون همچین جاهایی به عبارتی به بازار و کسب و کار اونا لطمه زده و کسادشون کرده😄