چند سالی میشد که از فضای کامیونیتی دوست داشتنی عطربازا های عطرافشان فاصله گرفتم. خیلی خوشحالم که چهره یک بعضی دوستان قدیمی رو هنوز میبینم و چهره ها و توصیف های جدید در دنیای عطرباز های عزیز خیلی لذت بخشه. در دوران جنگ فهمیدم چقدر کامیونیتی چیز با ارزش و مهمیه. چقدر عطرافشان برای من سایت مهمیه. جایی که احساسات خالص و صادقانه ی شما چه مثبت چه منفی مهم ترین داراییه و در پیشنهاد های روایح شما به دیگران چه مهر خالص و کمیابی وجود داره.
به خاطر مشکلات اقتصادی و از دست دادن پلتفرم های عزیزی مثل ت**میتو و سختگیری بر فروشندگان حضوری عطر های اورجینال از فضای عطر ها فاصله گرفتم و دیگه از چهره ی های جدید دنیای عطر هیچ اطلاعی نداشتم و از اینکه به فر**نتیکا و عطرافشان بیام و نظراتی رو بخونم که قرار نیست هیچ وقت با تجربه ی شخصی خودم مقایسه بشن دلزده بودم.
امسال بهار اتفاقات عجیبی افتاد که دوباره به این دنیا برگشتم، جعبه ی سمپل های قدیمی 48 عددیمو آوردم و دونه دونه بدون اینکه به اسمشون نگاه کنم رایحه هاشونو ورق زدم. از هر کدوم یک میل یا کمتر مونده. پر از احساس حسرت و تمنا شدم و از خود گذشتم که با قسط و قرض یه طوری حجم بیشتری از این روایح رو وقتی که امکانش وجود داشت تهیه نکردم دلخور شدم.
دوستان حالا دو سال گذشته و من دانشجوی ادبیات انگلیسی هستم و هنوزم با خوندن نوشته های قبلیم اخم میکنم و به خودم میخندم. ولی خوشحالم که نوشتم و الانم مینویسم. فعلا با گشت گذار بین عطر فروشی های دستساز رنگارنگ و به نظر معتبر که البته سود کلانی میکنند این عطش رو دارم خاموش میکنم. با همون قسط و قرضی که سال ها پیش برای عطر های اصل میتونست کفایت کنه. شاید یه روز دوباره کامل خاموش شدم مثل دو سال گذشته. شایدم دیگه هستم که بمونم. فعلا باید از این شعله ی قدیمی لذت برد.
سلام هم وطن عزیزم که برام مثل خواهری به خدا که ما ایرانی ها خیلی خوبیم اینو طبق تجربه ام میگم. خیلی خوش برگشتی و اینکه خیلی از نوشته تون انرژی گرفتم مخصوصا اونجا که گفتین ادبیات انگلیسی میخونید و اینم بگم مطمعنا وضع مالیتون عالی میشه و بهترین باتل های عطر دنیا رو کلکسیون خواهید کرد و اینکه از خدا برای شما خانم که قلب بزرگ و مهربون و گرمی دارین خوشبختی و سلامتی بی پایان میخوام
درود غزال عزیز
از دل نوشته شما متاثر شدم احوال شما مثل خیلی از ماها با همدیگه اشتراکات زیادی داره
به امید روزی که حسرت های ما تبدیل به خاطراتی شیرین بشن
این فضا یه کلبه ایه وسط طوفان که باهم نشستیم تصور کن دور آتیش نشستیم و بیرون طوفانه بعد اون طرف آتیش همین آقا علی که عشق دانهیل دیزایره میگه ولی دانهیل آبی یه چی دیگه اس بیس ساله دارم می زنمش اون طرف جر وبحث دوتا رو میشنوی رو اینکه بوی زنبق تو دیور اوم بهتره یا ولنتینو ، یکی مثل من برای خودش وله و از خاطراتش می گه، یکی اون طرف تر عاشقانه می نویسه برای عطرها، یکی دیگه هم همش می گه این چرته اون چرته من چرتم تو چرتی 😂 یکی کلاس میاد که اره ما برامون این گرونا چیزی نیس تو هم 😒 این شکلی نگاهش می کنی یکی دیگه داره از بقیه می پرسه عملکرد عطری که هیچ وقت نخواهد خرید چطوریاس، رو در و دیوار نوشته های ایکاروس و مسیح و اینا رو می بینی می بینی نه بابا این جا کلی آدم اومده رفته، شاید حوصله ات سر رفت و رفتی از این کلبه اما حالا که برگشتی بشین اینجا و یه چایی بریز و تو هم صحبت کن. ما همه مهمون این کلبه ایم
سلام
از علایقتون فاصله نگیرید ، حتی شده با تقلا ، هنوزم کم و بیش سایت هایی هستن که امکان عرضه دارن ، عمر خیلی کوتاه تر از اون که بخوایم بین خودمون و علایقمون فاصله بندازیم ، آهِ و دَم ، تا شرایطش هست ، تا جایی که مقدوره علایقتون و دنبال کنید ، کسی از فردا خبر نداره .
تندرست و شاد باشید.
سلام هم وطن عزیزم که برام مثل خواهری به خدا که ما ایرانی ها خیلی خوبیم اینو طبق تجربه ام میگم. خیلی خوش برگشتی و اینکه خیلی از نوشته تون انرژی گرفتم مخصوصا اونجا که گفتین ادبیات انگلیسی میخونید و اینم بگم مطمعنا وضع مالیتون عالی میشه و بهترین باتل های عطر دنیا رو کلکسیون خواهید کرد و اینکه از خدا برای شما خانم که قلب بزرگ و مهربون و گرمی دارین خوشبختی و سلامتی بی پایان میخوام
خیلی ممنونم جناب موسوی عزیز. لطف دارین. منم برای شما آقای خوش قلب و مهربان کامیونیتی عطر باز ها آرزوی بهترین ها رو دارم.
درود غزال عزیز
از دل نوشته شما متاثر شدم احوال شما مثل خیلی از ماها با همدیگه اشتراکات زیادی داره
به امید روزی که حسرت های ما تبدیل به خاطراتی شیرین بشن
ممنونم جناب علی عزیز. به امید روزی های بهتر و روشن تر
این فضا یه کلبه ایه وسط طوفان که باهم نشستیم تصور کن دور آتیش نشستیم و بیرون طوفانه بعد اون طرف آتیش همین آقا علی که عشق دانهیل دیزایره میگه ولی دانهیل آبی یه چی دیگه اس بیس ساله دارم می زنمش اون طرف جر وبحث دوتا رو میشنوی رو اینکه بوی زنبق تو دیور اوم بهتره یا ولنتینو ، یکی مثل من برای خودش وله و از خاطراتش می گه، یکی اون طرف تر عاشقانه می نویسه برای عطرها، یکی دیگه هم همش می گه این چرته اون چرته من چرتم تو چرتی 😂 یکی کلاس میاد که اره ما برامون این گرونا چیزی نیس تو هم 😒 این شکلی نگاهش می کنی یکی دیگه داره از بقیه می پرسه عملکرد عطری که هیچ وقت نخواهد خرید چطوریاس، رو در و دیوار نوشته های ایکاروس و مسیح و اینا رو می بینی می بینی نه بابا این جا کلی آدم اومده رفته، شاید حوصله ات سر رفت و رفتی از این کلبه اما حالا که برگشتی بشین اینجا و یه چایی بریز و تو هم صحبت کن. ما همه مهمون این کلبه ایم
این کلبه یکی از گرم ترین جاهاییه که بودم. جالبیش اینه که میزبان و صاحبش جمع رو گرم نمیکنه. خود مهمون هایی که بدون در زدن حتی وارد میشن گرمای کلبه رو نگه میدارن. به هر چی اعتماد نشه کرد به این میشه دلخوش بود که اینجا همیشه به جمعی هست و کسی، شاید دوستی قدیمی شایدم جدید، نمیذاره آتش آتشدان خاموش بشه. حتی این روز ها که حتی هیزم و بنزینم گیر نمیاد، یکی هست که بگه دیور فارنهایت بوی لاستیک سوخته و بنزین میده.
ممنونم آقای اریک روو.
سلام
از علایقتون فاصله نگیرید ، حتی شده با تقلا ، هنوزم کم و بیش سایت هایی هستن که امکان عرضه دارن ، عمر خیلی کوتاه تر از اون که بخوایم بین خودمون و علایقمون فاصله بندازیم ، آهِ و دَم ، تا شرایطش هست ، تا جایی که مقدوره علایقتون و دنبال کنید ، کسی از فردا خبر نداره .
تندرست و شاد باشید.
همین اینجا رو دوست دارم اتفاقا، اینکه اینجا نمیذاره از علایقم، چه نوشتن چه روایح دور شم. همیشه هر فوت و فن و راه فراری از تاریکی این روز ها برای ادامه به عطربازی بوده رو از عزیزان این جمع یاد گرفتم. ممنونم جناب جمالیان.
نخستین باری که شمارو در عطرافشان دیدم درمورد عطر های شرکتی نوشته بودید
انقدر مفید بود که یادداشتش کردم
حتی شاید لینکش رو هم داشته باشم
چقدر خوشحالم که تندرست هستید
همیشه خوب بمونید و تندرست
نخستین باری که شمارو در عطرافشان دیدم درمورد عطر های شرکتی نوشته بودید
انقدر مفید بود که یادداشتش کردم
حتی شاید لینکش رو هم داشته باشم
چقدر خوشحالم که تندرست هستید
همیشه خوب بمونید و تندرست
شما خیلی لطف دارید. خوشحالم که براتون مفید واقع شده بوده.
همچنین با آرزوی شادی و سلامتی برای شما و عزیزان شما.