𝒜𝓎𝓁𝒾 𝒜𝓎𝓁𝒾
21
1405/01/10

روایح پودری

دوستان و اساتید گرامی

عرض سلام و احترام

بسیار ممنون می‌شم عطرهای با روایح پودری مورد علاقه‌‌‌تون رو برای تن‌پوش بانوان معرفی بفرمایید

با سپاس فراوان

[EDITED] 1405/01/10 16:28
Fred_S Fred_S
1405/01/10

Narciso Rodriguez pure musc for her

گلی _ مشکی _ پودری

حس تمیزی و سبکی 

Eric Revo Eric Revo
1405/01/10

پودری یعنی ترکیب مشک musk مخصوصا مشک سفید white musk با انواع گل ها مخصوصا گل های سفید، با جستجو ترکیب این نت ها تو خود عطرافشان ده ها مدل میاد که می تونین کامنت هاشو بخونین. 

[EDITED] 1405/01/10 16:58
         nazanin nazanin
1405/01/10

آیلی جان زیبای من :) سلام✨️

روایح پودری به واقع دنیایی دارند برای خودشان.

• عطرهایی که آکورد پودری مِیل به پنکیک، رژ لب، و هرگونه اقلام آرایشی، که بنده خیلی حرفه ای نیستم توش، پیدا می‌کنه بعضا می‌تونه وایب سنتی/ وینتج به عطر بده یا بوی فانتزی/عروسکی یا چیزی میانِ این دو. مهدیس عزیزم از بهترین های این دست عطرها رو برای شما نوشته؛ چند تا هم من اضافه میکنم:

1889 Moulin Rouge #هیستویرز د پارفومز مولین رژ 1889 1889 Moulin Rouge 

بوی یک پلتِ رژگونه یا لیپ‌ستیک قدیمی رو میده :) مثل لوازم آرایش قدیمی مادرهامون که از سال‌هاا پیش هنوز در گنجه ای جایی سر و کله‌شون پیدا می‌شه و دنیا دنیا خاطره رو با خودشون به همراه دارن. :)

Lipstick Rose #فردریک مال لیپستیک رز Lipstick Rose 

این هم چون مولن رژ بسیار وینتج و خاصه منتهی کمی تر و تمیز تر و خانمانه تر رفتار میکنه. مولن رژ بسیار بی‌پرواست. خُرده آکوردی انیمالیک هم در پَستوی نت های دیگه پیدا میشه. که خب لیپستیک رز این خاصیت رو نداره :)

Narciso Rouge #نارسیسو رودریگز نارسیسو رژ Narciso Rouge 

ایشون یه دختر بسیار مدرن و بی‌پرواست. پودری، غنی و رژ لبی. رنج سنی ۲۵+ سال تا ۴۰ سال رو می‌تونه پوشش بده و باب سلیقه و سبک واقع بشه. 

Lipstick Fever #جولیت هز ا گان لیپستیک فور Lipstick Fever 

دخترانه و شاداب. پودری، وکسی، پنکیکی به علاوه یک تمشک آبدارِ تپُلی :)

• در کتگوری عطر‌های پودریِ تمیز و اتوکشیده که بعضا می‌تونن اندکی شیرینی داشته باشند این‌ عزیزان شایسته توجه اند:

L`Attesa #ماسک له آتسا L`Attesa 

تلخ، شیرین، کرمی/ خامه ای و پودری. بسیار ملیح و خانمانه :)

له‌آتسا هم تلخی و پودری بودن زنبق رو داره و هم آکوردی کرمی و اندکی شیرین به خاطر وجود ریشه زنبق ایجاد می‌کنه. ریشه زنبق بسیار اعلاست در اینجا.

Iris Poudre #فردریک مال ایریس پودر Iris Poudre 

کلاسیک، تمیز، پودری/صابونی؛ بعلاوه نیم قاشق چای خوری وانیل جهت شیرینی‌ای دلپسند :)

YSL,, Muse 👇

پودری زنبقی، هربال- سرد- سوزنی، وانیلی/کَره ای. بسیار بسیار باکیفیت و اعلا. هر دو جنسیت رو به راحتی پوشش میده.

Hiris #هرمس هیریس Hiris 

سرد، گلی پودریِ شیرین با وجوه خاکی و رگه هایی تلخ.

Athalia #پارفومز د مارلی آتالیا Athalia 

بسیار خانم و باوقار. فضایی مشکی- چوبی- پودری- زنبقی- صابونی بسیار لوکس.

Dama Bianca #زرجوف داما بیانکا Dama Bianca ایشون هم ایضا بسیار بسیار خانم :) مهدیس عزیز بسیار جامع و کامل شرح این زیبا رو داده ذیل عطر.

Shalimar Eau de Toilette #گرلن شالیمار ادوتویلت Shalimar Eau de Toilette  پودری/چوبی، کمی وینتج، دودی، شیرین، کرمی. بسیار زیبا

Blanc Poudre #جیمز هیلی بلنک پودر (بلان پودر) Blanc Poudre 

ماسکی پودری صابونی. یادآور بوی پودر بچه :)

از همین خانه:

Iris de Nuit #جیمز هیلی ایریس د نویت Iris de Nuit  چوبی، زنبقی پودری، تلخ. بسیار جسور و جذاب.

The Ghost In The Shell #اتات لیبره د اورنج د گوست این د شل The Ghost In The Shell 

تمیز‌، پودری، صابونی، آلدییدی، لاکتونیک... بله.. :)

Putain des Palaces #اتات لیبره د اورنج پوتاین دس پالاسز Putain des Palaces 

اتمسفری گرفته و پودری، وینتج، انیمالیک/چرمی، صابونی!

Dangerous Complicity #اتات لیبره د اورنج دنجرس کامپلیسیتی Dangerous Complicity 

آکورد چرمی (جیرگون)، مشروبی، پودری، گلی/چوبی

Rouge Velours #ایو سن لورن رژ ولورس Rouge Velours 

زنبقی، رژلبی، پودری با همراهی پرشور یک رز آبدارِ پر از طراوت.

Rolling in Love #بای کیلیان رولینگ این لاو Rolling in Love 

شیرین، گلی‌، پودری، صابونی.. بسیار بسیار ملیح و اغواگر

Libre Intense #ایو سن لورن لیبر اینتنس زنانه Libre Intense 

ایشون اما تمیزی و پودری بودن خودش رو از لوندر زیبا گرفته. اندکی تلخ، آروماتیک، صابونی بر محوری شیرین/ وانیلی

Rouge Assassin #جووی پاریس روژ اساسین Rouge Assassin 

پودری، چوبی، گلی، آروماتیک، امبری، تر و تمیز در فضایی دم کرده و نم‌ناک.

Kenzo Flower #کنزو فلاور Kenzo Flower 

• در محله غریب وُ صعب‌العبور عطرهای انیمالیک- ماسکی- پودری هم می‌شه از این ها نام برد. (جدیدا نمی‌دونم چرا با روایح انیمالیک نمی‌تونم ارتباط برقرار کنم🙂)

Oud Ispahan 2018 #دیور عود اسپهان 2018 Oud Ispahan 2018 

یک رزِ شیرین یاغی در حصار یک آکوردِ غولِ انیمالیک- مشکی- چرک‌آلود!

Unspoken Musk #فرانچسکا بیانکی ان اسپوکن مسک Unspoken Musk 

انیمالیک انیمالیک و انیمالیک. به همراه آکوردی پودری و گلگون :)

Angel's Dust #فرانچسکا بیانکی انجلز داست Angel's Dust 

این مخلوق حقیقتا جانور عجیبی‌ست. هم وجوه انیمالیک/ ماسکی بارزی داره و هم پودری گلی زنبقی می‌شه و ایضا رژلبی!

عزیزی🤍

مهدیس جان شایسته و درخشانم

بسیار بسیار قدردانم برای تک‌تک تجربه‌ها و زمان ارزشمندی که در اختیارم قرار دادید و من رو مشتاق تجربه کردن تک‌تک این دنیاهای پر رمز و راز کردید🤍✨️

در پاسخ به Fred_S :

Narciso Rodriguez pure musc for her

گلی _ مشکی _ پودری

حس تمیزی و سبکی 

بی‌کران سپاسگزارم از راهنمایی بسیار بسیار ارزشمندتون جناب🌸✨️

در پاسخ به Eric Revo :

پودری یعنی ترکیب مشک musk مخصوصا مشک سفید white musk با انواع گل ها مخصوصا گل های سفید، با جستجو ترکیب این نت ها تو خود عطرافشان ده ها مدل میاد که می تونین کامنت هاشو بخونین. 

سپاس فراوان جناب، البته همین کار رو هم انجام می‌دم، و در کنارش تجربه‌های عزیزانم از مجموعه عطرهای با روایح پودری موردتوجهشون به صورت یک‌جا برام بی‌کران ارزشمنده🌼✨️

در پاسخ به nazanin :

آیلی جان زیبای من :) سلام✨️

روایح پودری به واقع دنیایی دارند برای خودشان.

• عطرهایی که آکورد پودری مِیل به پنکیک، رژ لب، و هرگونه اقلام آرایشی، که بنده خیلی حرفه ای نیستم توش، پیدا می‌کنه بعضا می‌تونه وایب سنتی/ وینتج به عطر بده یا بوی فانتزی/عروسکی یا چیزی میانِ این دو. مهدیس عزیزم از بهترین های این دست عطرها رو برای شما نوشته؛ چند تا هم من اضافه میکنم:

1889 Moulin Rouge #هیستویرز د پارفومز مولین رژ 1889 1889 Moulin Rouge 

بوی یک پلتِ رژگونه یا لیپ‌ستیک قدیمی رو میده :) مثل لوازم آرایش قدیمی مادرهامون که از سال‌هاا پیش هنوز در گنجه ای جایی سر و کله‌شون پیدا می‌شه و دنیا دنیا خاطره رو با خودشون به همراه دارن. :)

Lipstick Rose #فردریک مال لیپستیک رز Lipstick Rose 

این هم چون مولن رژ بسیار وینتج و خاصه منتهی کمی تر و تمیز تر و خانمانه تر رفتار میکنه. مولن رژ بسیار بی‌پرواست. خُرده آکوردی انیمالیک هم در پَستوی نت های دیگه پیدا میشه. که خب لیپستیک رز این خاصیت رو نداره :)

Narciso Rouge #نارسیسو رودریگز نارسیسو رژ Narciso Rouge 

ایشون یه دختر بسیار مدرن و بی‌پرواست. پودری، غنی و رژ لبی. رنج سنی ۲۵+ سال تا ۴۰ سال رو می‌تونه پوشش بده و باب سلیقه و سبک واقع بشه. 

Lipstick Fever #جولیت هز ا گان لیپستیک فور Lipstick Fever 

دخترانه و شاداب. پودری، وکسی، پنکیکی به علاوه یک تمشک آبدارِ تپُلی :)

• در کتگوری عطر‌های پودریِ تمیز و اتوکشیده که بعضا می‌تونن اندکی شیرینی داشته باشند این‌ عزیزان شایسته توجه اند:

L`Attesa #ماسک له آتسا L`Attesa 

تلخ، شیرین، کرمی/ خامه ای و پودری. بسیار ملیح و خانمانه :)

له‌آتسا هم تلخی و پودری بودن زنبق رو داره و هم آکوردی کرمی و اندکی شیرین به خاطر وجود ریشه زنبق ایجاد می‌کنه. ریشه زنبق بسیار اعلاست در اینجا.

Iris Poudre #فردریک مال ایریس پودر Iris Poudre 

کلاسیک، تمیز، پودری/صابونی؛ بعلاوه نیم قاشق چای خوری وانیل جهت شیرینی‌ای دلپسند :)

YSL,, Muse 👇

پودری زنبقی، هربال- سرد- سوزنی، وانیلی/کَره ای. بسیار بسیار باکیفیت و اعلا. هر دو جنسیت رو به راحتی پوشش میده.

Hiris #هرمس هیریس Hiris 

سرد، گلی پودریِ شیرین با وجوه خاکی و رگه هایی تلخ.

Athalia #پارفومز د مارلی آتالیا Athalia 

بسیار خانم و باوقار. فضایی مشکی- چوبی- پودری- زنبقی- صابونی بسیار لوکس.

Dama Bianca #زرجوف داما بیانکا Dama Bianca ایشون هم ایضا بسیار بسیار خانم :) مهدیس عزیز بسیار جامع و کامل شرح این زیبا رو داده ذیل عطر.

Shalimar Eau de Toilette #گرلن شالیمار ادوتویلت Shalimar Eau de Toilette  پودری/چوبی، کمی وینتج، دودی، شیرین، کرمی. بسیار زیبا

Blanc Poudre #جیمز هیلی بلنک پودر (بلان پودر) Blanc Poudre 

ماسکی پودری صابونی. یادآور بوی پودر بچه :)

از همین خانه:

Iris de Nuit #جیمز هیلی ایریس د نویت Iris de Nuit  چوبی، زنبقی پودری، تلخ. بسیار جسور و جذاب.

The Ghost In The Shell #اتات لیبره د اورنج د گوست این د شل The Ghost In The Shell 

تمیز‌، پودری، صابونی، آلدییدی، لاکتونیک... بله.. :)

Putain des Palaces #اتات لیبره د اورنج پوتاین دس پالاسز Putain des Palaces 

اتمسفری گرفته و پودری، وینتج، انیمالیک/چرمی، صابونی!

Dangerous Complicity #اتات لیبره د اورنج دنجرس کامپلیسیتی Dangerous Complicity 

آکورد چرمی (جیرگون)، مشروبی، پودری، گلی/چوبی

Rouge Velours #ایو سن لورن رژ ولورس Rouge Velours 

زنبقی، رژلبی، پودری با همراهی پرشور یک رز آبدارِ پر از طراوت.

Rolling in Love #بای کیلیان رولینگ این لاو Rolling in Love 

شیرین، گلی‌، پودری، صابونی.. بسیار بسیار ملیح و اغواگر

Libre Intense #ایو سن لورن لیبر اینتنس زنانه Libre Intense 

ایشون اما تمیزی و پودری بودن خودش رو از لوندر زیبا گرفته. اندکی تلخ، آروماتیک، صابونی بر محوری شیرین/ وانیلی

Rouge Assassin #جووی پاریس روژ اساسین Rouge Assassin 

پودری، چوبی، گلی، آروماتیک، امبری، تر و تمیز در فضایی دم کرده و نم‌ناک.

Kenzo Flower #کنزو فلاور Kenzo Flower 

• در محله غریب وُ صعب‌العبور عطرهای انیمالیک- ماسکی- پودری هم می‌شه از این ها نام برد. (جدیدا نمی‌دونم چرا با روایح انیمالیک نمی‌تونم ارتباط برقرار کنم🙂)

Oud Ispahan 2018 #دیور عود اسپهان 2018 Oud Ispahan 2018 

یک رزِ شیرین یاغی در حصار یک آکوردِ غولِ انیمالیک- مشکی- چرک‌آلود!

Unspoken Musk #فرانچسکا بیانکی ان اسپوکن مسک Unspoken Musk 

انیمالیک انیمالیک و انیمالیک. به همراه آکوردی پودری و گلگون :)

Angel's Dust #فرانچسکا بیانکی انجلز داست Angel's Dust 

این مخلوق حقیقتا جانور عجیبی‌ست. هم وجوه انیمالیک/ ماسکی بارزی داره و هم پودری گلی زنبقی می‌شه و ایضا رژلبی!

عزیزی🤍

نازنین بانوی جانم

چند وقت پیش استیک Nivea Pearl & Beauty تهیه کرده بودم که رایحه پودر مانندی داشت، بعد یه مدت استفاده حس کردم چقدر مجذوب رایحه‌اش شدم و به‌شدت علاقه‌مند شدم روایح پودری متنوعی رو تجربه کنم؛

و قبل از همه، به یاد تصویر زیبای عطرگرام شما از Amouage Lilac Love افتادم و La La Land...؛ که مهدیس جان هم لطف کردن و معرفی فرمودن.

بی‌کران قدردانم برای تک‌تک لحظاتی که در اختیارم قرار دادید و این دنیاهای اسرارآمیز و بی‌انتها رو نشونم دادید و برای سفر ارزشمند به تک‌تکشون مشتاقم کردید بانوی فرهیخته، زیبارو و نیک‌سرشتم💓💖✨️

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟