دوستان و اساتید گرامی
عرض سلام و احترام
بسیار ممنون میشم عطرهای با روایح پودری مورد علاقهتون رو برای تنپوش بانوان معرفی بفرمایید
با سپاس فراوان
Narciso Rodriguez pure musc for her
گلی _ مشکی _ پودری
حس تمیزی و سبکی
پودری یعنی ترکیب مشک musk مخصوصا مشک سفید white musk با انواع گل ها مخصوصا گل های سفید، با جستجو ترکیب این نت ها تو خود عطرافشان ده ها مدل میاد که می تونین کامنت هاشو بخونین.
آیلی جان زیبای من :) سلام✨️
روایح پودری به واقع دنیایی دارند برای خودشان.
• عطرهایی که آکورد پودری مِیل به پنکیک، رژ لب، و هرگونه اقلام آرایشی، که بنده خیلی حرفه ای نیستم توش، پیدا میکنه بعضا میتونه وایب سنتی/ وینتج به عطر بده یا بوی فانتزی/عروسکی یا چیزی میانِ این دو. مهدیس عزیزم از بهترین های این دست عطرها رو برای شما نوشته؛ چند تا هم من اضافه میکنم:
#هیستویرز د پارفومز مولین رژ 1889 1889 Moulin Rouge
بوی یک پلتِ رژگونه یا لیپستیک قدیمی رو میده :) مثل لوازم آرایش قدیمی مادرهامون که از سالهاا پیش هنوز در گنجه ای جایی سر و کلهشون پیدا میشه و دنیا دنیا خاطره رو با خودشون به همراه دارن. :)
#فردریک مال لیپستیک رز Lipstick Rose
این هم چون مولن رژ بسیار وینتج و خاصه منتهی کمی تر و تمیز تر و خانمانه تر رفتار میکنه. مولن رژ بسیار بیپرواست. خُرده آکوردی انیمالیک هم در پَستوی نت های دیگه پیدا میشه. که خب لیپستیک رز این خاصیت رو نداره :)
#نارسیسو رودریگز نارسیسو رژ Narciso Rouge
ایشون یه دختر بسیار مدرن و بیپرواست. پودری، غنی و رژ لبی. رنج سنی ۲۵+ سال تا ۴۰ سال رو میتونه پوشش بده و باب سلیقه و سبک واقع بشه.
#جولیت هز ا گان لیپستیک فور Lipstick Fever
دخترانه و شاداب. پودری، وکسی، پنکیکی به علاوه یک تمشک آبدارِ تپُلی :)
• در کتگوری عطرهای پودریِ تمیز و اتوکشیده که بعضا میتونن اندکی شیرینی داشته باشند این عزیزان شایسته توجه اند:
تلخ، شیرین، کرمی/ خامه ای و پودری. بسیار ملیح و خانمانه :)
لهآتسا هم تلخی و پودری بودن زنبق رو داره و هم آکوردی کرمی و اندکی شیرین به خاطر وجود ریشه زنبق ایجاد میکنه. ریشه زنبق بسیار اعلاست در اینجا.
#فردریک مال ایریس پودر Iris Poudre
کلاسیک، تمیز، پودری/صابونی؛ بعلاوه نیم قاشق چای خوری وانیل جهت شیرینیای دلپسند :)
YSL,, Muse 👇
پودری زنبقی، هربال- سرد- سوزنی، وانیلی/کَره ای. بسیار بسیار باکیفیت و اعلا. هر دو جنسیت رو به راحتی پوشش میده.
سرد، گلی پودریِ شیرین با وجوه خاکی و رگه هایی تلخ.
#پارفومز د مارلی آتالیا Athalia
بسیار خانم و باوقار. فضایی مشکی- چوبی- پودری- زنبقی- صابونی بسیار لوکس.
#زرجوف داما بیانکا Dama Bianca ایشون هم ایضا بسیار بسیار خانم :) مهدیس عزیز بسیار جامع و کامل شرح این زیبا رو داده ذیل عطر.
#گرلن شالیمار ادوتویلت Shalimar Eau de Toilette پودری/چوبی، کمی وینتج، دودی، شیرین، کرمی. بسیار زیبا
#جیمز هیلی بلنک پودر (بلان پودر) Blanc Poudre
ماسکی پودری صابونی. یادآور بوی پودر بچه :)
از همین خانه:
#جیمز هیلی ایریس د نویت Iris de Nuit چوبی، زنبقی پودری، تلخ. بسیار جسور و جذاب.
#اتات لیبره د اورنج د گوست این د شل The Ghost In The Shell
تمیز، پودری، صابونی، آلدییدی، لاکتونیک... بله.. :)
#اتات لیبره د اورنج پوتاین دس پالاسز Putain des Palaces
اتمسفری گرفته و پودری، وینتج، انیمالیک/چرمی، صابونی!
#اتات لیبره د اورنج دنجرس کامپلیسیتی Dangerous Complicity
آکورد چرمی (جیرگون)، مشروبی، پودری، گلی/چوبی
#ایو سن لورن رژ ولورس Rouge Velours
زنبقی، رژلبی، پودری با همراهی پرشور یک رز آبدارِ پر از طراوت.
#بای کیلیان رولینگ این لاو Rolling in Love
شیرین، گلی، پودری، صابونی.. بسیار بسیار ملیح و اغواگر
#ایو سن لورن لیبر اینتنس زنانه Libre Intense
ایشون اما تمیزی و پودری بودن خودش رو از لوندر زیبا گرفته. اندکی تلخ، آروماتیک، صابونی بر محوری شیرین/ وانیلی
#جووی پاریس روژ اساسین Rouge Assassin
پودری، چوبی، گلی، آروماتیک، امبری، تر و تمیز در فضایی دم کرده و نمناک.
• در محله غریب وُ صعبالعبور عطرهای انیمالیک- ماسکی- پودری هم میشه از این ها نام برد. (جدیدا نمیدونم چرا با روایح انیمالیک نمیتونم ارتباط برقرار کنم🙂)
#دیور عود اسپهان 2018 Oud Ispahan 2018
یک رزِ شیرین یاغی در حصار یک آکوردِ غولِ انیمالیک- مشکی- چرکآلود!
#فرانچسکا بیانکی ان اسپوکن مسک Unspoken Musk
انیمالیک انیمالیک و انیمالیک. به همراه آکوردی پودری و گلگون :)
#فرانچسکا بیانکی انجلز داست Angel's Dust
این مخلوق حقیقتا جانور عجیبیست. هم وجوه انیمالیک/ ماسکی بارزی داره و هم پودری گلی زنبقی میشه و ایضا رژلبی!
عزیزی🤍
مهدیس جان شایسته و درخشانم
بسیار بسیار قدردانم برای تکتک تجربهها و زمان ارزشمندی که در اختیارم قرار دادید و من رو مشتاق تجربه کردن تکتک این دنیاهای پر رمز و راز کردید🤍✨️
Narciso Rodriguez pure musc for her
گلی _ مشکی _ پودری
حس تمیزی و سبکی
بیکران سپاسگزارم از راهنمایی بسیار بسیار ارزشمندتون جناب🌸✨️
پودری یعنی ترکیب مشک musk مخصوصا مشک سفید white musk با انواع گل ها مخصوصا گل های سفید، با جستجو ترکیب این نت ها تو خود عطرافشان ده ها مدل میاد که می تونین کامنت هاشو بخونین.
سپاس فراوان جناب، البته همین کار رو هم انجام میدم، و در کنارش تجربههای عزیزانم از مجموعه عطرهای با روایح پودری موردتوجهشون به صورت یکجا برام بیکران ارزشمنده🌼✨️
آیلی جان زیبای من :) سلام✨️
روایح پودری به واقع دنیایی دارند برای خودشان.
• عطرهایی که آکورد پودری مِیل به پنکیک، رژ لب، و هرگونه اقلام آرایشی، که بنده خیلی حرفه ای نیستم توش، پیدا میکنه بعضا میتونه وایب سنتی/ وینتج به عطر بده یا بوی فانتزی/عروسکی یا چیزی میانِ این دو. مهدیس عزیزم از بهترین های این دست عطرها رو برای شما نوشته؛ چند تا هم من اضافه میکنم:
#هیستویرز د پارفومز مولین رژ 1889 1889 Moulin Rouge
بوی یک پلتِ رژگونه یا لیپستیک قدیمی رو میده :) مثل لوازم آرایش قدیمی مادرهامون که از سالهاا پیش هنوز در گنجه ای جایی سر و کلهشون پیدا میشه و دنیا دنیا خاطره رو با خودشون به همراه دارن. :)
#فردریک مال لیپستیک رز Lipstick Rose
این هم چون مولن رژ بسیار وینتج و خاصه منتهی کمی تر و تمیز تر و خانمانه تر رفتار میکنه. مولن رژ بسیار بیپرواست. خُرده آکوردی انیمالیک هم در پَستوی نت های دیگه پیدا میشه. که خب لیپستیک رز این خاصیت رو نداره :)
#نارسیسو رودریگز نارسیسو رژ Narciso Rouge
ایشون یه دختر بسیار مدرن و بیپرواست. پودری، غنی و رژ لبی. رنج سنی ۲۵+ سال تا ۴۰ سال رو میتونه پوشش بده و باب سلیقه و سبک واقع بشه.
#جولیت هز ا گان لیپستیک فور Lipstick Fever
دخترانه و شاداب. پودری، وکسی، پنکیکی به علاوه یک تمشک آبدارِ تپُلی :)
• در کتگوری عطرهای پودریِ تمیز و اتوکشیده که بعضا میتونن اندکی شیرینی داشته باشند این عزیزان شایسته توجه اند:
تلخ، شیرین، کرمی/ خامه ای و پودری. بسیار ملیح و خانمانه :)
لهآتسا هم تلخی و پودری بودن زنبق رو داره و هم آکوردی کرمی و اندکی شیرین به خاطر وجود ریشه زنبق ایجاد میکنه. ریشه زنبق بسیار اعلاست در اینجا.
#فردریک مال ایریس پودر Iris Poudre
کلاسیک، تمیز، پودری/صابونی؛ بعلاوه نیم قاشق چای خوری وانیل جهت شیرینیای دلپسند :)
YSL,, Muse 👇
پودری زنبقی، هربال- سرد- سوزنی، وانیلی/کَره ای. بسیار بسیار باکیفیت و اعلا. هر دو جنسیت رو به راحتی پوشش میده.
سرد، گلی پودریِ شیرین با وجوه خاکی و رگه هایی تلخ.
#پارفومز د مارلی آتالیا Athalia
بسیار خانم و باوقار. فضایی مشکی- چوبی- پودری- زنبقی- صابونی بسیار لوکس.
#زرجوف داما بیانکا Dama Bianca ایشون هم ایضا بسیار بسیار خانم :) مهدیس عزیز بسیار جامع و کامل شرح این زیبا رو داده ذیل عطر.
#گرلن شالیمار ادوتویلت Shalimar Eau de Toilette پودری/چوبی، کمی وینتج، دودی، شیرین، کرمی. بسیار زیبا
#جیمز هیلی بلنک پودر (بلان پودر) Blanc Poudre
ماسکی پودری صابونی. یادآور بوی پودر بچه :)
از همین خانه:
#جیمز هیلی ایریس د نویت Iris de Nuit چوبی، زنبقی پودری، تلخ. بسیار جسور و جذاب.
#اتات لیبره د اورنج د گوست این د شل The Ghost In The Shell
تمیز، پودری، صابونی، آلدییدی، لاکتونیک... بله.. :)
#اتات لیبره د اورنج پوتاین دس پالاسز Putain des Palaces
اتمسفری گرفته و پودری، وینتج، انیمالیک/چرمی، صابونی!
#اتات لیبره د اورنج دنجرس کامپلیسیتی Dangerous Complicity
آکورد چرمی (جیرگون)، مشروبی، پودری، گلی/چوبی
#ایو سن لورن رژ ولورس Rouge Velours
زنبقی، رژلبی، پودری با همراهی پرشور یک رز آبدارِ پر از طراوت.
#بای کیلیان رولینگ این لاو Rolling in Love
شیرین، گلی، پودری، صابونی.. بسیار بسیار ملیح و اغواگر
#ایو سن لورن لیبر اینتنس زنانه Libre Intense
ایشون اما تمیزی و پودری بودن خودش رو از لوندر زیبا گرفته. اندکی تلخ، آروماتیک، صابونی بر محوری شیرین/ وانیلی
#جووی پاریس روژ اساسین Rouge Assassin
پودری، چوبی، گلی، آروماتیک، امبری، تر و تمیز در فضایی دم کرده و نمناک.
• در محله غریب وُ صعبالعبور عطرهای انیمالیک- ماسکی- پودری هم میشه از این ها نام برد. (جدیدا نمیدونم چرا با روایح انیمالیک نمیتونم ارتباط برقرار کنم🙂)
#دیور عود اسپهان 2018 Oud Ispahan 2018
یک رزِ شیرین یاغی در حصار یک آکوردِ غولِ انیمالیک- مشکی- چرکآلود!
#فرانچسکا بیانکی ان اسپوکن مسک Unspoken Musk
انیمالیک انیمالیک و انیمالیک. به همراه آکوردی پودری و گلگون :)
#فرانچسکا بیانکی انجلز داست Angel's Dust
این مخلوق حقیقتا جانور عجیبیست. هم وجوه انیمالیک/ ماسکی بارزی داره و هم پودری گلی زنبقی میشه و ایضا رژلبی!
عزیزی🤍
نازنین بانوی جانم
چند وقت پیش استیک Nivea Pearl & Beauty تهیه کرده بودم که رایحه پودر مانندی داشت، بعد یه مدت استفاده حس کردم چقدر مجذوب رایحهاش شدم و بهشدت علاقهمند شدم روایح پودری متنوعی رو تجربه کنم؛
و قبل از همه، به یاد تصویر زیبای عطرگرام شما از Amouage Lilac Love افتادم و La La Land...؛ که مهدیس جان هم لطف کردن و معرفی فرمودن.
بیکران قدردانم برای تکتک لحظاتی که در اختیارم قرار دادید و این دنیاهای اسرارآمیز و بیانتها رو نشونم دادید و برای سفر ارزشمند به تکتکشون مشتاقم کردید بانوی فرهیخته، زیبارو و نیکسرشتم💓💖✨️