حسین T حسین T
16
1405/01/06

افزایش قیمت عطر ها در هفته های اخیر

سلام من قصد خرید عطر دارم ولی تو این ۲-۳ ماه اخیر خیلی گرون تر شدن شاید تقریبا ۶۰-۷۰ درصد!(دی من استرانگر ابسولوتلی خریدم ۱۱و ۵۰۰ ولی الان زیر ۱۸ تومن نیستش) درحالی که دلار تو ۲-۳ ماه اخیر ۲۵ درصد افزایش قیمت داشته احتمال زیاد بخاطر جنگ باشه این افزایش قیمت.

بطور خلاصه خواستم‌ بدونم این افزایش قیمت بعد جنگ درست میشه یا نه از نظرتون(البته افزایش ۶۰ درصدی ‌پایه حقوق هم هست سر همین نمیدونم قمیت ها ازینم برن بالاتر یا نه!)

خلاصه خوشحال میشم نظرتون رو بدونم درباره اینکه کی عطر بخرم

اینکه گرونی هست قیمت دلار بالا هست جنگ هست تورم هست قبول ولی اینکه کسی روی یه عطر ۲۰ میلیون سود کنه دیگه بی‌انصافیه 

هر چه زودتر بخرین تو این مملکت من به یاد ندارم چیزی ارزون شده باشه. 

Starsarve Starsarve
1405/01/06

سلام وقت بخیر 

به نظرم هرچه زودتر بخرید. 

مهرداد مهرداد
1405/01/06

وقت بخیر

بله همینطوره ، قیمت دلار قبل جنگ هم حوالی ۱۴۰ بود ، الان هم همین حدوده .

و دقیقا قیمت آمواج اپیک یک ماه و نیم پیش بوده حدود ۳۵ میلیون تومان ، و امروز شده ۵۳ میلیون تومان !!!

که حقیقتا عجیب هست ...

بگذریم

اگه عطرای زرجوف و آمواج و برندهایی از این قبیل که بالای ۲۰۰ دلار معمولا قیمت دارن نظرتونه نخرید ،چون خود فروشندگان دسته جمعی افزایش قیمت زدن و حباب داره !! ( مایه تاسفه واقعا)

اما از برندهای میان رده تر اگه چیزی میخواید بخرید اونقدری اختلاف قیمت نخوردن .

Eric Revo Eric Revo
1405/01/06

اگه واقعا اون قدر بالا قصد خرید دارین و البته از این فروشگاه نمی خرین ، توصیه می کنم یا بسپرین براتون از خارج بخرن و یا ادم های  معتبر از ترکیه براتون می خرن میارن ۵۰۰ تومن یا یه تومن تهش کارمزد می گیرن. پرداخت پول الکی به یه سری از این دلال ها توهین به شعور آدمه. تو همین هفته ۲۰ درصد روی ادلکن ها کشیدن و واقعا علاقه ایی ندارم به پرداخت چنین پولی

دانیال دانیال
1405/01/06

والا این سوال شما، سوالی هست که  بشریت در پاسخش حیران مانده است! 

شهرزاد شهرزاد
1405/01/06

لازمه‌ اینجا متذکر بشم قیمت های خود سایت عطرافشان به شکلی بالا رفتن که تقریبا دیگه مطلقا امکان خرید از این سایت برای من وجود نداره. بدون هیچ گونه آفر و تخفیف. 

Pooria Pooria
1405/01/07
در پاسخ به مهرداد :

وقت بخیر

بله همینطوره ، قیمت دلار قبل جنگ هم حوالی ۱۴۰ بود ، الان هم همین حدوده .

و دقیقا قیمت آمواج اپیک یک ماه و نیم پیش بوده حدود ۳۵ میلیون تومان ، و امروز شده ۵۳ میلیون تومان !!!

که حقیقتا عجیب هست ...

بگذریم

اگه عطرای زرجوف و آمواج و برندهایی از این قبیل که بالای ۲۰۰ دلار معمولا قیمت دارن نظرتونه نخرید ،چون خود فروشندگان دسته جمعی افزایش قیمت زدن و حباب داره !! ( مایه تاسفه واقعا)

اما از برندهای میان رده تر اگه چیزی میخواید بخرید اونقدری اختلاف قیمت نخوردن .

خودمون به هم دیگه رحم نداریم بعد توقع داریم...

به جای اینکه قیمت هارو کاهش بدن که نقدینگی داشته باشن افزایش دادن. 

تنها دلیل افزایش هم میتونه بسته بودن مرز باشه و قحطی عطر!

arash arash
1405/01/07

چیزی که داره اتفاق میوفته اینه که دلار باید خیلی بالاتر باشه ولی چرا این قیمته به خاطر این هست که چیزی وارد کشور نمیشه و قاعدتا دلار از کشور خارج نمیشه واسه همین الان ثابته پس به نظرم اگه شرایط همین بمونه و جنگ تمام بشه خروج دلار اتفاق میوفته و میتونه قیمتها افزایش پیدا کنه

در ضمن الان هم قیمتها با دلار همخوانی نداره چون جنس وارد نمیشه پس اجناس تو بازار کم هست و خریدار بیشتره پس قیمت‌ها کاذب افزایش دارن

اصلا نمیشه پیشبینی کرد ولی به نظر من با اتمام جنگ و فارغ از نتیجه جنگ، احتمال کاهش قیمتها به صورت مقطعی و افزایش قیمتها بعد از  ۱ الی ۲ ماه خیلی محتمل هست

مردم رو آوردن به عطرهای اماراتی و بادی اسپلش حـتـی! 

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟