ماهلیلی ماهلیلی
11
1405/01/03

رایحه شیرین و پودری

سلام به همگی

دوستان نازنینم به راهنماییتون نیاز دارم. مدت هاست در جستجوی یه رایحه شیرین و پودری و فلفل صورتی هستم برای امضا.

اضافه کنم عطرای خودم لیرا، ولنتینو پودری، جیونچی پلی فور هر هستن که دوتاشون دیسکانتنیو شدن متاسفانه. ضمن اینکه به نارسیسو پودری هم علاقه ندارم😄

مچکرم بی اندازه

nazanin nazanin
1405/01/03

سلام جانم،

اول از هر چیز باید بگم چه اسم زیبایی! :)) دلم رفت :)

چه ترکیب سختی گفتی :) من متاسفانه عطری رو سراغ ندارم که هم پودری باشه و هم وانیلی و فلفل های کوچولوی صورتی هم داشته باشه. ولی با توجه به عطرهایی که داشتی من فکر میکنم این رو بپسندی:

Libre Intense #ایو سن لورن لیبر اینتنس زنانه Libre Intense 

یه لوندر تمیز پودریِ شیرین و کرمی داره به واسطه وانیل. در فضایی مرکباتی. هیچ‌گونه فلفل هم نداره. ولی در عوض لیر کردن (هم پوشانی اش) با عطری که دارای فلفل و رز و ادویه جات یا چرم باشه خیلی جالب میشه.

مثلا با این:

Armani Prive Rouge Malachite #جیور جیو آرمانی پرایو رژ مالاکایت Armani Prive Rouge Malachite 

در پاسخ به nazanin :

سلام جانم،

چه ترکیب سختی گفتی :) من متاسفانه عطری رو سراغ ندارم که هم پودری باشه و هم وانیلی و فلفل های کوچولوی صورتی هم داشته باشه. ولی با توجه به عطرهایی که داشتی من فکر میکنم این رو بپسندی:

یه لوندر تمیز پودریِ شیرین و کرمی داره به واسطه وانیل. در فضایی مرکباتی. هیچ‌گونه فلفل هم نداره. ولی در عوض لیر کردن (هم پوشانی اش) با عطری که دارای فلفل و رز و ادویه جات یا چرم باشه خیلی جالب میشه.

مثلا با این:

Armani Prive Rouge Malachite #جیور جیو آرمانی پرایو رژ مالاکایت Armani Prive Rouge Malachite 

یه دنیا ممنونم!

مثل اسمتون نازنینید ♥️

Maxxine Maxxine
1405/01/04

ماهلیلی عزیز، سلام دارم به شما خانوم 

فلفل صورتی و روایح پودری... دو تا از محبوب های ابدی من 💘

راست اش خیلی خوشحال می شدم اگر یکوچولو بیشتر تشریح می کردید که دقیقا به کدومین علت نارسیسو رودریگز پودری نشد که باب طبع شما واقع بشه اون هم زمانی که یکی از نزدیک ترین روایح جامعه ی عطری (حیث المجموع و کلّی منظورم هست از منظر حال و هوا و جنس رایحه) یعنی والنتینو پودری، مورد علاقه ی شماست  :)  تا بتونیم یکم بهتر گزینه های پیشنهادی رو تصفیه کنیم. یعنی آیا حضور گل هاش بودند یا مُشک بسیار بارز اش مثلا؟ ولی حالا تا اینجاییم، یک لیست بسته به ذائقه ی شما...

از اونجایی که Valentino Valentina Poudre می پسندید:

For Her Musc Nude #نارسیسو رودریگز فور هر مسک نود For Her Musc Nude

سمپل های این شرکت خیلی ناچیز اند و نمی دونم چه قدر دقیق برداشت کردم اما با همون 0.06 میل به نظر من شبیه پارچه ای به جنس سوئیت و اون هم سوئیتی گلبهی یا صورتی بسیار یواش و کمرنگ اومد که شروع یکوچولو گَرده ای/فلفلی اش، درست شبیه به لمس اون پرزهای ریزِ ظریف اون جنس منحصر به فرد همون پارچه ست.

Irresistible Nude Velvet #جیونچی ایرسیستیبل نود ولوت Irresistible Nude Velvet 

این یکی هم بسیار گلی/پودری پن کیکی ست و از اونجایی که با محبوبه ی والنتینو پودری نام شما و ذهنیت من از این جنس روایح همخونی داشت می ذارم اش اینجا.

Sonic Flower #روم 1015 سونیک فلاور Sonic Flower 

خب خب... این عطر رو بنده هم یک عمر آزگاری ست که پی اش هستم و هنوز مجال تست پیدا نکردم اما گویا یک مُشکی/پودری بسیار جانانه و زیباست و گفتم ذکر خیری ازش کنم شاید زودتر از من دستتون بهش رسید! ارائه ای نسبتا جدید از یک برند نیش هست که خب این که چه قدر راحت سمپل یا دستریز یا حتی شیشه ی کامل رو پس از امتحان بتونید گیر بیارید مطمئن نیستم هرچند به نظرم عمده ی مواقع در چنین شرایطی جوینده یابنده ست و حداقل اش اینه که توقف تولید نشده تا به حال ;) پس جای امیدواری هست همچنان!

از اونجایی که Givenchy Play edp رو دوست می دارید:

Elixir Blanc #استند هال الیکسیر بلانک Elixir Blanc 

من نسخه ی سیه پوش رو از همین برند تست کردم تحت عنوان Elixir Noir که اون رایحه ای کمابیش مشابه با نسخه ی اینتسِ ژیوانشی پلی اُ د پرفیوم داره (شیشه بنفشه) به دید من و راست اش قصد کردم دستریزی از این نسخه ی سفید Elixir Blanc تهیه کنم اما هنوز فرصت اش پیش نیومده... بذارید اینجور خلاصه کنم، اگر پلی اینتسِ بنفش تا حدودی شبیه به الیکسیر نوآرِ از استندهال باشه، شاید الیکسیر بلانک از پلیِ صورتی مطلوب شما دور نباشه!البته می دونم این دلیل موجهی نیست اما حداقل می دونم الیکسیر بلانک خنک و پودری ست و دارای فلفل صورتی  :))  دیسکانتینیو شده اما دستریز اش رو در ا-ر-ن-س شاید بتونید جور کنید.

Femme Individuelle #مونت بلنک فمه ایندیویجوال Femme Individuelle 

این هم باوجود مطرح نبودن بسیار خوش ساخت و زیبا اومد در نظرم و شاید فضایی یکوچولو نزدیک به ژیوانشی پلی هم داشته باشه چون این هم مثل اون گُلی اسپُرتی ست. (مشابه نیستند ابدا ها... اما تا حدودی نزدیک به هم در تم بویایی باز هم عرض می کنم.. شاید :) پودری هم نیست آنچنان راست اش ولی به امتحان اش می ارزه. 

حال 3 زاپاس هم پیشنهادی برای شما:

Rouge Smoking #پارفومز بی دی کی پاریس رژ (روژ) اسموکینگ Rouge Smoking 

چون گفتید شیرین و پودری به یاد اش افتادم و راستیت اش زمانی که دیدم در نُت هاش فلفل صورتی قید شده خیلی ذوق کردم که مجال گزافه گویی بیشتر به من داده شد :} این یکی پودری ست و شیرین و لطیف و نیمه گورماند یا خوراکی. من ازش یک نوار آدامس نرم و شیرین یاد می کنم با همون گرده ی پودری ملموسی که حین باز کردن اون زرورق بسته بندی آدامس ها باهاش مواجه می شیم. فکر می کنم اگر تا به حال امتحان اش نکردید بتونید دوست اش داشته باشید، یعنی امیدوارم.

Twilly d'Hermès Eau Poivrée Eau de Parfum #هرمس تویلی د هرمس او پویوری ادو پرفیوم Twilly d'Hermès Eau Poivrée Eau de Parfum 

فلفل صورتی این عطر هم بسیار لطیف و باطراوت و نازه هرچند حقیقتا پودری نیست! اما چون به نوبه ی خود در عالم فلفل صورتی ها قشنگه گفتم ارجاع اتون بدم بهش شاید بد نباشه :} رز اش هم بسیار ملیح و صورتی و یواش 🌹🌥

Reveal for Women #کالوین کلین ریویل زنانه (سی کی رویل) Reveal for Women 

واقعیت اینه که، پودری (و همزمان چوبی) هست و پر از گرده ی فلفلی از هر دو فلفل های قرمز و سیاه در ابتدا، اما تقربا اصلا شیرین نیست و به همین خاطر دل دل می کردم در نام بردن اش اما شاید پاش افتاد و پسندیدید چون دیدم فلفل سیاهِ ژیوانشی هات کوتور رو هم می پسندید (مثل خودم)

از این که این همه پرچانگی می کنم خیلی معذرت می خوام اما بحث در این باره جدا کیفور کننده ست برام! به جز یک مورد سونیک فلاور از روم1015 ، سمپل یا دستریز باقی رو مطمئنم با کمی شکیبایی (و شانس) و چشم و گوشی تیز بتونید جست و جو و پیدا کنید ابتدا جهت تست و رفته رفته به امید خدا در صورت پسند خرید...

امیدوارم سلامت باشید و موفق عزیز 🧡🌠  

Maxxine Maxxine
1405/01/04
در پاسخ به nazanin :

سلام جانم،

مثلا با این:

نازنین عزیز... 

امروز مکتوبه اتون رو ( ندونستم چی خطاب اش کنم راست اش ولی دیده بودم جایی مطرح کرده بودید خیلی لفظ review یا حتی نقد رو برای وصف هر آنچه که هست در این وادی خوش ندارید... عِه... راست اش یه جورایی مثل خودم ) و تبسمی گشآد بستم  :}

حقا و جدا و چه بسیار خوش برگشتید خانوم 🌴🌊🌙💞

همچنین جا داره بگم چه بسیار حسادت می کنم که روی گُلِ Rouge Malachite رو ملاقات کردید! 

یک دنیا رو گشتم و نبود که نبود... 🚶🏽‍♀️🕳

mahdis mahdis
1405/01/04

درود عزيزم وقتتون به نيكي 

اگر ولنتينيو پودر رو دوست داشتيد به احتمال زياد ديور هيپنوتيك پويزن رو هم ميپسنديد .. 

Hypnotic Poison #دیور هیپنوتیک پویزن Hypnotic Poison 

از گرلن هم اينسولنس خيلي با كيفيت و خوب بود ..

Insolence Eau de Parfum #گرلن اینسولنس ادوپرفیوم Insolence Eau de Parfum 

فرموديد نارسيسو نميپسنديد ، اما بنظرم 

Narciso Rouge #نارسیسو رودریگز نارسیسو رژ Narciso Rouge 

Narciso EDT #نارسیس رودریگز نارسیسو ادو تویلت Narciso EDT 

رو یه سری‌ بزنید 🥂

در پاسخ به Maxxine :

ماهلیلی عزیز، سلام دارم به شما خانوم 

فلفل صورتی و روایح پودری... دو تا از محبوب های ابدی من 💘

راست اش خیلی خوشحال می شدم اگر یکوچولو بیشتر تشریح می کردید که دقیقا به کدومین علت نارسیسو رودریگز پودری نشد که باب طبع شما واقع بشه اون هم زمانی که یکی از نزدیک ترین روایح جامعه ی عطری (حیث المجموع و کلّی منظورم هست از منظر حال و هوا و جنس رایحه) یعنی والنتینو پودری، مورد علاقه ی شماست  :)  تا بتونیم یکم بهتر گزینه های پیشنهادی رو تصفیه کنیم. یعنی آیا حضور گل هاش بودند یا مُشک بسیار بارز اش مثلا؟ ولی حالا تا اینجاییم، یک لیست بسته به ذائقه ی شما...

از اونجایی که Valentino Valentina Poudre می پسندید:

For Her Musc Nude #نارسیسو رودریگز فور هر مسک نود For Her Musc Nude

سمپل های این شرکت خیلی ناچیز اند و نمی دونم چه قدر دقیق برداشت کردم اما با همون 0.06 میل به نظر من شبیه پارچه ای به جنس سوئیت و اون هم سوئیتی گلبهی یا صورتی بسیار یواش و کمرنگ اومد که شروع یکوچولو گَرده ای/فلفلی اش، درست شبیه به لمس اون پرزهای ریزِ ظریف اون جنس منحصر به فرد همون پارچه ست.

Irresistible Nude Velvet #جیونچی ایرسیستیبل نود ولوت Irresistible Nude Velvet 

این یکی هم بسیار گلی/پودری پن کیکی ست و از اونجایی که با محبوبه ی والنتینو پودری نام شما و ذهنیت من از این جنس روایح همخونی داشت می ذارم اش اینجا.

Sonic Flower #روم 1015 سونیک فلاور Sonic Flower 

خب خب... این عطر رو بنده هم یک عمر آزگاری ست که پی اش هستم و هنوز مجال تست پیدا نکردم اما گویا یک مُشکی/پودری بسیار جانانه و زیباست و گفتم ذکر خیری ازش کنم شاید زودتر از من دستتون بهش رسید! ارائه ای نسبتا جدید از یک برند نیش هست که خب این که چه قدر راحت سمپل یا دستریز یا حتی شیشه ی کامل رو پس از امتحان بتونید گیر بیارید مطمئن نیستم هرچند به نظرم عمده ی مواقع در چنین شرایطی جوینده یابنده ست و حداقل اش اینه که توقف تولید نشده تا به حال ;) پس جای امیدواری هست همچنان!

از اونجایی که Givenchy Play edp رو دوست می دارید:

Elixir Blanc #استند هال الیکسیر بلانک Elixir Blanc 

من نسخه ی سیه پوش رو از همین برند تست کردم تحت عنوان Elixir Noir که اون رایحه ای کمابیش مشابه با نسخه ی اینتسِ ژیوانشی پلی اُ د پرفیوم داره (شیشه بنفشه) به دید من و راست اش قصد کردم دستریزی از این نسخه ی سفید Elixir Blanc تهیه کنم اما هنوز فرصت اش پیش نیومده... بذارید اینجور خلاصه کنم، اگر پلی اینتسِ بنفش تا حدودی شبیه به الیکسیر نوآرِ از استندهال باشه، شاید الیکسیر بلانک از پلیِ صورتی مطلوب شما دور نباشه!البته می دونم این دلیل موجهی نیست اما حداقل می دونم الیکسیر بلانک خنک و پودری ست و دارای فلفل صورتی  :))  دیسکانتینیو شده اما دستریز اش رو در ا-ر-ن-س شاید بتونید جور کنید.

Femme Individuelle #مونت بلنک فمه ایندیویجوال Femme Individuelle 

این هم باوجود مطرح نبودن بسیار خوش ساخت و زیبا اومد در نظرم و شاید فضایی یکوچولو نزدیک به ژیوانشی پلی هم داشته باشه چون این هم مثل اون گُلی اسپُرتی ست. (مشابه نیستند ابدا ها... اما تا حدودی نزدیک به هم در تم بویایی باز هم عرض می کنم.. شاید :) پودری هم نیست آنچنان راست اش ولی به امتحان اش می ارزه. 

حال 3 زاپاس هم پیشنهادی برای شما:

Rouge Smoking #پارفومز بی دی کی پاریس رژ (روژ) اسموکینگ Rouge Smoking 

چون گفتید شیرین و پودری به یاد اش افتادم و راستیت اش زمانی که دیدم در نُت هاش فلفل صورتی قید شده خیلی ذوق کردم که مجال گزافه گویی بیشتر به من داده شد :} این یکی پودری ست و شیرین و لطیف و نیمه گورماند یا خوراکی. من ازش یک نوار آدامس نرم و شیرین یاد می کنم با همون گرده ی پودری ملموسی که حین باز کردن اون زرورق بسته بندی آدامس ها باهاش مواجه می شیم. فکر می کنم اگر تا به حال امتحان اش نکردید بتونید دوست اش داشته باشید، یعنی امیدوارم.

Twilly d'Hermès Eau Poivrée Eau de Parfum #هرمس تویلی د هرمس او پویوری ادو پرفیوم Twilly d'Hermès Eau Poivrée Eau de Parfum 

فلفل صورتی این عطر هم بسیار لطیف و باطراوت و نازه هرچند حقیقتا پودری نیست! اما چون به نوبه ی خود در عالم فلفل صورتی ها قشنگه گفتم ارجاع اتون بدم بهش شاید بد نباشه :} رز اش هم بسیار ملیح و صورتی و یواش 🌹🌥

Reveal for Women #کالوین کلین ریویل زنانه (سی کی رویل) Reveal for Women 

واقعیت اینه که، پودری (و همزمان چوبی) هست و پر از گرده ی فلفلی از هر دو فلفل های قرمز و سیاه در ابتدا، اما تقربا اصلا شیرین نیست و به همین خاطر دل دل می کردم در نام بردن اش اما شاید پاش افتاد و پسندیدید چون دیدم فلفل سیاهِ ژیوانشی هات کوتور رو هم می پسندید (مثل خودم)

از این که این همه پرچانگی می کنم خیلی معذرت می خوام اما بحث در این باره جدا کیفور کننده ست برام! به جز یک مورد سونیک فلاور از روم1015 ، سمپل یا دستریز باقی رو مطمئنم با کمی شکیبایی (و شانس) و چشم و گوشی تیز بتونید جست و جو و پیدا کنید ابتدا جهت تست و رفته رفته به امید خدا در صورت پسند خرید...

امیدوارم سلامت باشید و موفق عزیز 🧡🌠  

سلام به روی ماهتون مهربان 

چقدر

چقدر چقدر چقدر لذت بردم از واژه واژه اهمیتی که به دغدغه من دادین. چقدر انسانها میتونن برای لحظه ای، زمینت رو بهشت کنن.

ممنونم ازتون. دونه به دونه رو دکانت میگیرم و تست میکنم، علی الخصوص رژ اسموکینگ و ریویل رو.

دلیل بی مهریم به نارسیسو پودری، نت فلورال-ماسک به علاوه هایپ بودنش هست. من عاشق نت های فلورال بودم تا اینکه روز های سخت، برای من تصمیم گرفت هر انچه که لطافت، تردی و اسیب پذیریم رو عیان میکنه، پنهان کنه.

امیدوارم روزی زمینمون پر بشه از روایح شیرین و پودری و گلی و شما که مصداقِ مهرید.

nazanin nazanin
1405/01/05
در پاسخ به Maxxine :

نازنین عزیز... 

امروز مکتوبه اتون رو ( ندونستم چی خطاب اش کنم راست اش ولی دیده بودم جایی مطرح کرده بودید خیلی لفظ review یا حتی نقد رو برای وصف هر آنچه که هست در این وادی خوش ندارید... عِه... راست اش یه جورایی مثل خودم ) و تبسمی گشآد بستم  :}

حقا و جدا و چه بسیار خوش برگشتید خانوم 🌴🌊🌙💞

همچنین جا داره بگم چه بسیار حسادت می کنم که روی گُلِ Rouge Malachite رو ملاقات کردید! 

یک دنیا رو گشتم و نبود که نبود... 🚶🏽‍♀️🕳

مکسین جان، دوست عزیزِ من :)

باید بگم من هربار و هر مرتبه که دست‌نوشته ای از شما دختر نازنین می‌بینم از آن تبسم های گشاد می‌زنم؛ باور بفرمایید که همیشه! :) و عضلات صورتم از کش آمدن های مداوم خسته نمیشن که هیچ؛ کِیفور و غرق حال خوش می‌شن😊 لذت می‌برم از این مکث، نگاهِ تماشاگرانه، و درک و خوانشی که داری برای عطر ها؛ این مخلوقات خارق‌العاده.

باورت میشه هنوز هم که میگم ریویو/ نقد خیلی احساس رضایت ندارم از خودم؟ همچنان میزان تعصبی برای عطرها به خرج می‌دم و برخی کلمات و رفتارها رو ناشایست می‌دونم براشون.

گمانم دنیا دنیا رو بگردم مأمن‌ی چون اینجا نتونم پیدا کنم. بیست و اندی سال گشتم و گذر کردم؛ نبود :) به برکت وجود دل‌های منزه ای‌ست چون تو جانم. و به راستی معجزه ای‌ست که به تن دور اما نزدیک‌ترین ایم به هم! جادویی و زیباست✨️ :)

افسوس که مدت ها پیش دَخل دکانت‌ اون خانم سرخ! توسط منو دوستانم درومد؛ و اِلا یه جوری به دستت می‌رسوندم :(

این بعد از ظهر بارانی ام رو شما چه بهاری کردی! ممنونم ازت❣️😇

در پاسخ به mahdis :

درود عزيزم وقتتون به نيكي 

اگر ولنتينيو پودر رو دوست داشتيد به احتمال زياد ديور هيپنوتيك پويزن رو هم ميپسنديد .. 

Hypnotic Poison #دیور هیپنوتیک پویزن Hypnotic Poison 

از گرلن هم اينسولنس خيلي با كيفيت و خوب بود ..

Insolence Eau de Parfum #گرلن اینسولنس ادوپرفیوم Insolence Eau de Parfum 

فرموديد نارسيسو نميپسنديد ، اما بنظرم 

Narciso Rouge #نارسیسو رودریگز نارسیسو رژ Narciso Rouge 

Narciso EDT #نارسیس رودریگز نارسیسو ادو تویلت Narciso EDT 

رو یه سری‌ بزنید 🥂

مچکرم مهدیس نازنین 💜 ظاهرا باید گرلن اینسولنس رو تست کنم. مخصوصا اینکه علاوه بر نوت پودری، زنبق هم داره!

در پاسخ به نوشافرین :

مچکرم مهربانم 🩵 حتما اکستاتیک رو امتحان میکنم، لطیف و سر به زیر به نظر میرسه🩷 

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟