Mida Mida
7
1404/11/22

سلام دوستان باتجربه راهنمایی کنید ممنون

«لطفاً چند عطر سنگین و جذاب معرفی کنید که رایحه‌ای سک..سی و ماندگاری بالا داشته باشند؛ عطری که فراموش‌نشدنی باشد و برای فصل و زمان حال مناسب باشد. ترجیح می‌دهم هم گزینه‌های با قیمت مناسب معرفی شوند و هم نمونه‌های خاص‌تر، کمیاب و لوکس. همچنین راهنمایی کنید از کجا می‌توانم این عطرها را به‌صورت مطمئن سفارش بدهم.»

سلام عزیزم بفرمایید چندسالتون هست؟و تو چه رنج قیمتی

دانیال دانیال
1404/11/22

به نظر من اینا نمونه های سطح بالا تا متوسط قابل قبول، هستند:

Libre #ایو سن لورن لیبر زنانه Libre 

Black Opium EDT #ایو سن لورن بلک اوپیوم ادو تویلت Black Opium EDT 

Good Girl #کارولینا هررا گود گرل Good Girl ​​​​​​

Crystal Noir EDT #ورساچه کریستال نویر ادو تویلت (مشکی) Crystal Noir EDT ​​​​​​

La Nuit Tresor #لانکوم لانویت ترزور (لنکوم ترسور ل نویت) La Nuit Tresor ​​​​​​

Poison Girl #دیور پویزن گرل Poison Girl 

Shalimar Eau de Toilette #گرلن شالیمار ادوتویلت Shalimar Eau de Toilette 

و بسیاری دیگه که خاطرم نیست در این لحظه... ولی اینا اغواگر و جذاب هستند اگر قیمتی هم بالا باشند بایستی دنبال مشابه عربی بگردید... 

[EDITED] 1404/11/23 02:08
Eric Revo Eric Revo
1404/11/23

مشکلی که دارم همیشه اینه که وقتی یکی میاد میگه جذاب و س.ک.سی یعنی چی؟ برای خانم این می تونه بوی شیرین و اصطلاحا گورماند و خوردنی باشه یا نه منظور بوی گلی طوره؟ بوی تمیز و اصطلاحا شامپویی باشه با نه بوی تند و جسور باشه، شنگینی که میگین می تونه خلاف جهت باشه با جذاب ، سنگین می تونه معنیش بوی آفیسی و موقر باشه. ما می تونیم هزار جور اسم معرفی کنیم که خلاف هم باشن مثلا دانیال جان گفت لیبر و زیرش هم نوشت بلک اپیوم این دو خلاف جهت همن، حق هم داره کلی گویی شده ، اگه می حواهین دقیق بگین چطور بویی مد نظرتونه چه وایبی بده اون وقت دقیق میشه. گفت چی به چیه، وگرنه صرفا می شه ادکلن های پرفروش رو گفت

سلام و عرض ادب 

دعوت کننده ترین عطرهای زنانه برای من

کوکو مادمازل شنل

کریستال نویر ادو پرفیوم ورساچه

ال سیلو سوبرِ لا پلازا اورینته لووه 

او پارفومی او د نوا بولگاری

سوییت فروسیوس روبرتو کاوالی ( قیمت مناسب)

لیل السحری دی اند جی

Mida Mida
1404/12/01
در پاسخ به Eric Revo :

مشکلی که دارم همیشه اینه که وقتی یکی میاد میگه جذاب و س.ک.سی یعنی چی؟ برای خانم این می تونه بوی شیرین و اصطلاحا گورماند و خوردنی باشه یا نه منظور بوی گلی طوره؟ بوی تمیز و اصطلاحا شامپویی باشه با نه بوی تند و جسور باشه، شنگینی که میگین می تونه خلاف جهت باشه با جذاب ، سنگین می تونه معنیش بوی آفیسی و موقر باشه. ما می تونیم هزار جور اسم معرفی کنیم که خلاف هم باشن مثلا دانیال جان گفت لیبر و زیرش هم نوشت بلک اپیوم این دو خلاف جهت همن، حق هم داره کلی گویی شده ، اگه می حواهین دقیق بگین چطور بویی مد نظرتونه چه وایبی بده اون وقت دقیق میشه. گفت چی به چیه، وگرنه صرفا می شه ادکلن های پرفروش رو گفت

حرفت کاملاً درسته و حق میدم بهت طبیعیه که برداشت‌ها متفاوت باشه

برای اینکه دقیق‌ بگم من اصلاً دنبال بوی شیرین و شکلاتی و لوس نیستم حتی ازشون خوشم نمیاد همینطور دنبال بوی تمیز و شامپویی هم نیستم اگه قرار باشه اون حس رو بگیرم خب میرم یه شامپوی عالی می‌خرم چیزی که دنبالش هستم یه عطر سنگین، جدی و به اصطلاح Bussiness woman طور هست عطری که وایب قدرت، اعتمادبه‌نفس و پرستیژ بده، نه فانتزی و کیوت بودن.

رایحه قوی، موقر و تاثیرگذار، نه شیرین و نه صرفاً تمیز.

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟