سلام به همه. واسه اولین قرار قصدم بود ناکسوس زرجف بزنم اما چون از بوی تنباکو خوششون نمیاد، ریسکش رو نمیکنم دیگه.
با یه خانوم ۲۶ ساله، از بین این گزینهها کدوم محبوبتره؟ رتبه بندی کنید. هوا هم خیلی سرده در نظر بگیرید.🥶
گرلن هوم آیدل؟
من این بلک؟
اولترامیل ژان پل گوتیه؟
ورساچه اروس؟
جورجو آرمانی استرانگر ویت یو اینتنسلی؟
به نظرم من eros flame
درود بین همشون بنظرم گزینه آخر مناسبتره
ضمنا ناکسوس اصلا اون حالت زمخت تنباکویی یا دودی رو نداره که بازخورد منفی بیاره
دولچه گابانا رویال نایت ، مایکل جردن لجند ، اتکینسوتز گلد فیر .
از بین گزینه های خودت گرلن بهتره ( ناکسوس بدلیل بیس شبه فوژه ای که دارد کلاسیک میزنه و برای قرار عاشقانه توصیه نمیشه ) .
از بین عطرات اینتنسلی
ولی جات بودم یه جی پارلیس لهوم اینتنس با قیمت ۳ میلیون میخریدم و توی این جور موقعیت ها فقط اونو استفاده میکردم . رایحه اش رو خانوما خیلی میپسندن بنظرم
از بین عطرات اینتنسلی
ولی جات بودم یه جی پارلیس لهوم اینتنس با قیمت ۳ میلیون میخریدم و توی این جور موقعیت ها فقط اونو استفاده میکردم . رایحه اش رو خانوما خیلی میپسندن بنظرم
سلام، این عطر رو از کجا میتونم تهیه کنم، جستجو کردم سایت هایی که اورد رو باهاشون اشنایی نداشتم و تو سایت هایی که اینجا گفته شده و مطمئن هستن هم نبود متاسفانه
سلام، این عطر رو از کجا میتونم تهیه کنم، جستجو کردم سایت هایی که اورد رو باهاشون اشنایی نداشتم و تو سایت هایی که اینجا گفته شده و مطمئن هستن هم نبود متاسفانه
بوششبیه دیور هوم اینتسه و این بو پنجاه پنجاه با خیلی ها ازش متنفرن و یا خیلی ها خوششون میاد، بوی پودری مثل لوازم ارایشی دیور هوم اینتس که به خاطر ایریسشه و بوی تند چوبی طورش خیلی سلیقه ایه، چون این برند رو اصلا نمیشناسم و امکان نداره یه محصول اروپایی با این قیمت تو ایران بخواد باشه با این قیمت احتمال بسیار زیاد تو کارگاه های داخل با اسانس های چینی احتمالا با کیفیت (همین ژیوادان و لوزی و این داستانا) پر میشه فیکساتور می خوره و می ذارن دو ماه بمونه جا بیافته. همون عطر گرمی هست با غلظت پایین که سردرد نیاره و تابلو نشه.
برای قرار عاشقانه تو شش ماه دوم تو دنیا نه ایران، معمولا بوهای گورمت و ترکیبی شیرینی می زنن، مثل استرانگری که میگی، مثل ماست وانتد از ازارو، وانتد بای نایتش، مثل خمره قهوه، یا بوهای خاص دیت مثل ایو سن لورن لانیت لهوم یا تام فورد عود وود یا تام فورد آمبر لدر(اینم یکم ریسکیه). پی دی ام هرود هم بوش برای سن بالای سی سال خیلی مناسبه. می تونی کلون های اینا رو هم استفاده کنی البته با تحقیق کلون های خوبی تو شرکت های عربی پیدا میشه براشون.
قاعده بو توی ایرانم همینه سعی کن کلا بوهای جنتل بدی شش ماه دوم و بوها بلند نباشه، بوهای بلند برای سنین تینجری هست و برای سن بالاتر از بیست سال خیلی کار چیپ و بی کلاسیه. باید بو محوطه نزدیک به تو باشه و حباب اطرافت نه ده متر اون ور تر.
مثلا ورساچه اروسی که داری بیشتر برای پارتیه، یعنی بوی فضای باز و انرژیکه برای شش ماهه اول ساله، مثلا تو محل کار اینو نمی زنن بوهای سبک تر و شکیل تر می زنن حتی اگه بخواد کسل کننده باشه مثلا بلو د شنل یا الور هوم اسپورت یا ایو سن لورن وای.
اولترامیلی که داری هم بوی خیلی خفنیه اما برای سنین پایینه اینو تینیجرا می زنن ، البته می تونی هر بویی بخوای و دوست داری رو بزنی قاعده خاصی نیست ولی خب ما داریم راجع به تناسب حرف می زنیم مثلا دیدن یه پیرمرد با ادکلن بوی ادامسی یه جوریه همونو با یه بوی شیک باکلاس تنباکویی دودی چوبی تصور کن خیلی متفاوت دیده میشه. خلاصه اینجوریاس
من یه رفیق دارم میگه کل زندگیم یه عطر بالاخره پیدا کردم
استفاده کردم زیدیه همش بو میکرد من،اونم مونت بلنک لجند بود،
البته به هر حال هر شخصی ایده و استفاده خودشو داره،
ولی این رفیقمون هر چی میزد به غیر این مورد میگفت
کَسی نمیگفت به به به چه بویی
موفق باشید
قاعدتا الان که دارید میخونید قرار تموم شده ولی برای قرار های بعدی...
من باشم این دوتا از لیست شما اولویتمه :
1- آرمانی
2- اروس
از بین عطرات اینتنسلی
نوشته رایحه گرم و تلخ. مشابه دیور هوم اینتسه؟ یا لهوم اینتنس ایو سن لورن؟ دومیه گرم و شیرین و چوبیه بیشتر نمی تونه این باشه
با درود، امیدوارم قرارتون به خوبی پیش رفته باشه.
اگر من به جای شما بودم هرچی رو دوست داشتم میزدم. به این فکر کنین اگر از اونی که شما خوشتون بیاد اون خوشش نیاد...
بوها دریچه ای به شناخت افرادن. فرد مناسب کسیه که از بوی شما هم خوشش بیاد و عطر شما رو بپسنده.
به این فکر نکنین نشد شاید موردی پیش نیاد. پیش نیومدن از بد پیش اومدن همیشه بهتره.