با درود خدمت دوستان عزیز دوستان گرامی میخوام از تجربتون استفاده کنم ۵ عطر پاییزی زمستونی با ماندگاری تقریبا بالا برای مهمانی های شبانه که رایحشون مسحور کننده باشه .حیرت اور باشه شما استفاده کرده باشید و بازخورد بالایی گرفته باشید چند کار اقتصادی که ارزش خرید بالایی دارن.لطفا اسم شرکتش رو هم بفرمایید با تشکر فراوان از راهنماییتون.🙏❤️
الحمبرا اسموکی براتون خوبه. چون گفتید اقتصادی باشه
ولی اگه مشکل در هزینه ندارید مارلی لیتون و تام فورد نویر اکستریم (چون همه پسند هستن)
اگه میخوای رایحه خاص تر باشه آمواج پورپوس و لانستارمموریز از اندی تاور
در کل عطرهای پاییز و زمستونی زیادی وجود داره که بازم خیلی عالی هستن. چون زمستان فصل بهشت عطربازهاست
بله اینو می گفتن حتی من فرعون رو سفارش دادم ولی اصلا شبیه نبود شک کردم گفتم شاید اشتباه ارسال کردند، به یه عطرفروشی دیگه هم رفتم تست کردم بازم دیدم شبیه نیستند. لذا من فرعون رو در حد و اندازه بلک لاکچری نمیدونم، با این حد از کیفیت و پخش و ماندگاری عطری بهتر از بلک لاکچری در برند های خارجی نمیشناسم(مبالغه نیست ) دو سه پاف زدم یک روز کامل پخش بو و بیشتر از 3 روز ماندگاری داره اینا به کنار رایحه بسیار شیکی داره موفق باشید
با احترام و عرض ادب
من ۸ سال هست که از عطر فیکورس لاکچری بلک استفاده میکنم از همان اولین سال لانچ شدن در سال ۱۳۹۶ که در باتل و هارد باکس متفاوتی بود تا به امروز. رایحه ی این عطر از اجمل سیف الهیند الهام شده است که گرانترین مایع عطر حال حاضر جهان هست. دقت فرمایید که امروزه عطر فیکورس لاکچری بلک داخل هارد باکس دستمال نرم برای پاک کردن شیشه ی عطر تعبیه کرده است و متأسفانه باز هم میزان ماندگاری و پراکنش نسبت سالهای قبل و آخرین تغییرات که داخل هارد باکس کارت طلایی مشکی تعبیه کرده بودند، دچار افت زیادی شده است.
اگر قصد خرید دارید پیشنهاد میکنم حتما از مدلی بخرید که داخل هارد باکس کارت باشد نه دستمال.
ضمن اینکه عطر فرعون فقط در لحظه ی اسپری اولیه شبیه لاکچری بلک میشود اما بعد از چند ثانیه کلا یه چیز دیگه میشه.
بهترین ها برای شما...
با احترام و عرض ادب
من ۸ سال هست که از عطر فیکورس لاکچری بلک استفاده میکنم از همان اولین سال لانچ شدن در سال ۱۳۹۶ که در باتل و هارد باکس متفاوتی بود تا به امروز. رایحه ی این عطر از اجمل سیف الهیند الهام شده است که گرانترین مایع عطر حال حاضر جهان هست. دقت فرمایید که امروزه عطر فیکورس لاکچری بلک داخل هارد باکس دستمال نرم برای پاک کردن شیشه ی عطر تعبیه کرده است و متأسفانه باز هم میزان ماندگاری و پراکنش نسبت سالهای قبل و آخرین تغییرات که داخل هارد باکس کارت طلایی مشکی تعبیه کرده بودند، دچار افت زیادی شده است.
اگر قصد خرید دارید پیشنهاد میکنم حتما از مدلی بخرید که داخل هارد باکس کارت باشد نه دستمال.
ضمن اینکه عطر فرعون فقط در لحظه ی اسپری اولیه شبیه لاکچری بلک میشود اما بعد از چند ثانیه کلا یه چیز دیگه میشه.
بهترین ها برای شما...
سلام وقت بخیر
از توضیحات خوبتون ممنونم
با احترام و عرض ادب
بهترین ها برای شما...
ممنون از هر دوی شما بزرگواران جناب دکتر اسعدی عزیز و همینطور جناب starsarve گرامی
راستش اینجا یک علامت سوالی در ذهنم شکل گرفت.
تا جایی که شنیدم «فیکورس» یک برند ایرانی هست و جایی ندیدم که این رایحه توسط برند و کشوری بجز ایران و شرکت فیکورس تولید شده باشه.(تاکید میکنم: بنده تابحال ندیدم)
جالب اینکه همین الان سری به سایت این شرکت زدم که دیدم این عطر رو داخل باکس به مبلغ 7.850.000تومان برای فروش گذاشته و جالبتر اینکه متن زیر رو در معرفی این کالا نوشته بود:
«.... این ادکلن با تمرکز بر روی رایحههای ایرانی و مواد معطر محلی، احساس اصالت و هویت فرهنگی را به شما القا میکند....»
یعنی بزرگواران خیلی علاقه دارن که هویت این رایحه رو ملّی اعلام بفرمایند که نمیدونم چرا ناخودآگاه یاد سمند و خودروی ملّی و این چیزا افتادم! :)))
خب در اینجا جناب دکتر لطف فرمودن و با اعلام رایحه اصلی و مادر این عطر یعنی اجمل سیف الهیند(که شنیدم جزو ارزشمندترین کارهای دنیا هم هست) پته این عزیزان رو روی آب ریختند :)
راستش من همیشه از کنار اسم این رایحه به سرعت رد میشدم و تصور نمیکردم اینقدر متفاوت و جذاب باشه. اما وقتی جناب دکتر میفرمایند عطری رو به مدت 8 سال هست که استفاده میکنند (دقت کردم فعل ماضی بکار نبردن، یعنی الان هم جزو گزینههای روی میزشون هست) و دوست عزیزمون جناب Starsarve عزیز هم تمام عطرها رو کنار گذاشتن و در پاسخ دوستمون فرمودن با خیال راحت از همین استفاده کن یعنی:
این عطر رو هرطور شده باید بگیرم. ممکنه به دلیل اختلاف سلیقه، آخرش به این نتیجه برسم که این عطر، عطر من نباشه. اما کنجکاوی یقه منو گرفته و رها نمیکنه.
بنابراین میرسیم به سوال اصلی :
آیا تنها تولیدکننده این عطر شرکت فیکورس هست و باید از اونجا بگیرم؟ یا تولیدکننده دیگری هم داره؟
پیشاپیش ممنون از پاسختون
ممنون از هر دوی شما بزرگواران جناب دکتر اسعدی عزیز و همینطور جناب starsarve گرامی
راستش اینجا یک علامت سوالی در ذهنم شکل گرفت.
تا جایی که شنیدم «فیکورس» یک برند ایرانی هست و جایی ندیدم که این رایحه توسط برند و کشوری بجز ایران و شرکت فیکورس تولید شده باشه.(تاکید میکنم: بنده تابحال ندیدم)
جالب اینکه همین الان سری به سایت این شرکت زدم که دیدم این عطر رو داخل باکس به مبلغ 7.850.000تومان برای فروش گذاشته و جالبتر اینکه متن زیر رو در معرفی این کالا نوشته بود:
«.... این ادکلن با تمرکز بر روی رایحههای ایرانی و مواد معطر محلی، احساس اصالت و هویت فرهنگی را به شما القا میکند....»
یعنی بزرگواران خیلی علاقه دارن که هویت این رایحه رو ملّی اعلام بفرمایند که نمیدونم چرا ناخودآگاه یاد سمند و خودروی ملّی و این چیزا افتادم! :)))
خب در اینجا جناب دکتر لطف فرمودن و با اعلام رایحه اصلی و مادر این عطر یعنی اجمل سیف الهیند(که شنیدم جزو ارزشمندترین کارهای دنیا هم هست) پته این عزیزان رو روی آب ریختند :)
راستش من همیشه از کنار اسم این رایحه به سرعت رد میشدم و تصور نمیکردم اینقدر متفاوت و جذاب باشه. اما وقتی جناب دکتر میفرمایند عطری رو به مدت 8 سال هست که استفاده میکنند (دقت کردم فعل ماضی بکار نبردن، یعنی الان هم جزو گزینههای روی میزشون هست) و دوست عزیزمون جناب Starsarve عزیز هم تمام عطرها رو کنار گذاشتن و در پاسخ دوستمون فرمودن با خیال راحت از همین استفاده کن یعنی:
این عطر رو هرطور شده باید بگیرم. ممکنه به دلیل اختلاف سلیقه، آخرش به این نتیجه برسم که این عطر، عطر من نباشه. اما کنجکاوی یقه منو گرفته و رها نمیکنه.
بنابراین میرسیم به سوال اصلی :
آیا تنها تولیدکننده این عطر شرکت فیکورس هست و باید از اونجا بگیرم؟ یا تولیدکننده دیگری هم داره؟
پیشاپیش ممنون از پاسختون
با احترام و عرض ادب
دوست فرهیخته و ارجمند جناب متین راد از همراهی و عنایت شما سپاسگزارم. خدمت شما عارضم که هیچ شرکت تولیدی برای برند فیکورس در کشور وجود ندارد و فقط مایع عطرهای لاکچری مردانه (بلک) و زنانه (سفید)، از کشور سوئیس وارد میشن و در این باتلها تعبیه شده و در ایران پک میشوند. اما مابقی عطرهای فیکورس توسط شرکتهای عطرسازی داخل کشور تولید میشوند که به نام برند فیکورس منتشر میشوند. همچنین اغلب کارهای فیکورس تقریباً کپی یا مشابه عطرهای معروف هستند اما چند مورد کار اورجینال خودشان را دارند که آنها هم مثل لاکچری بلک روایح خاصی دارند و بسیار مورد علاقه ی من میباشند. یکی از آنها عطر فیکورس سوانکر است که رایحهای چوبی آروماتیک دارد اما بسیار شامه نواز بوده و در طبع نیمه گرم و تلخ میباشد اما متاسفانه ماندگاری و پراکنش عطر سوانکر در حال حاضر مثل سالها قبل نیست و بسیار افت کرده است. ولی یک شرکت ایرانی دیگر به نام لوئیس آلاویا همین عطر فیکورس سوانکر را کپی کرده است به نام سدار که دارای ماندگاری و پراکنش خوبی است و من راضی هستم.
از عطرهای خوب فیکورس یکی دیگر به نام دی بلک است که رایحهای بسیار تند و تلخ در بستر چرم و دود و ادویه و عود دارد با ماندگاری و پراکنش وحشتناک برای سالها قبل و در حال حاضر از میزان ماندگاری و پراکنش تولیدات جدید اطلاعی ندارم.
همچنین عطر فیکورس لاکچری گلد نیز کپی شده از عطر لویی ویتون آمبر نومد است با ماندگاری و پراکنش خیلی خوب.
برای خرید سعی کنید حضوری باشد اگه نشد از خود سایت فیکورس خرید کنید که خیلی امنتر از مابقی سایتهای فروشنده این برند است.
بهترین ها برای شما دوست گرامی...