نظرات | TIMELESS
ترتیب نمایش
The Tux
لینک به نظر 4 تیر 1404 تشکر پاسخ به حمید
با احترام و عرض ادب
دوست فرهیخته و ارجمند از همراهی و همدلی شما سپاسگزارم. در خصوص فرموده ی شما عارضم که برای شخص من تغییر نت در عطرها فاکتور مهمی نیست چراکه در تمام عطرها به هر حال هرم بویایی پایدار هست که ماهیت کل اون عطر را آشکار خواهد کرد. در عطرهای لطافه هم تغییر نت در برخی کارها بخصوص لاین نیش و لاین پراید دیده می‌شود. اما اینکه برای مثال یه عطری رو در لحظه‌ی اسپری کردن رایحه‌ای تند و تیز آشکار کند و بعد از دقایقی بسیار آرام و لطیف تر باشد، به نظرم بیشتر برای فاکتور مارکتینگ مهم است تا خود شخص مصرف کننده. چراکه برای تفکر شخص مصرف کننده به نوعی حالت سورپرایز ایجاد می‌کند که مثلاً یه عطری را اگه برای اولین‌بار استفاده می‌کند و با اولین اسپری از اون عطر بدش میاد اما بعد از چند دقیقه همان عطر بسیار برایش خوشایند می‌شود، این به نظر من یه نوع روانشناسی است که شرکتهای به نام عطرسازی از این فاکتور برای جذب مشتری استناد می‌کنند. وگرنه چه اشکالی دارد اصلا هرم بویایی اولیه و میانی خودشان را خیلی آشکار نکنند و همان هرم پایدار خودش را نشان دهد..؟!؟
سپاس از همراهی شما و تمامی بزرگواران...
11 تشکر شده توسط : آروین کاتبی یاس
The Tux
لینک به نظر 27 خرداد 1404 تشکر پاسخ به Pooria
دوست گرامی متاسفانه اون مینیاتوری ها هنوز وارد کشور نشده‌اند و با این شرایط هم فکر کنم مدت زمان زیادی باید منتظر باشیم.
9 تشکر شده توسط : مهران میرزایی حمید
The Tux
لینک به نظر 26 خرداد 1404 تشکر پاسخ به Pooria
با احترام و عرض ادب
دوست فرهیخته و ارجمند از کارهای خوب جدید الحمبرا عطرهای: استریت لاین لوکس، نایت لایف لاین لوکس، امرالد لاین لوکس، ترو ورد (کپی نیهیلو بلو تالیسمان، بسیار جذاب)، مموری آف عود (کار تلخ چرم انیمالیک سنگین و احتیاط برای بلایندبای)، سپتر مالاکایت، آزور،
و از عطرهای جدید لطافه: پیزا (خیلی خاص)، الجوهر لاین نیش، آرت آف نیچر ۲، آرت آف نیچر ۱ (فقط و فقط برای مردان تلخ چرم انیمالیک پسند)، آرت آف یونیورز، کانفنشن مردانه و زنانه، تریاق، العریق طلایی (مردان تلخ و چرم انیمالیک ادویه‌ای پسند، احتیاط در بلایندبای).
کارهای خیلی جدید لطافه هنوز به ایران نرسیده‌اند مثل عطر ملکه عرب با اون باتل بسیار زیبا و هارد باکس اعیانش و همچنین چندین کار جدید در شکل باتل های خاص.
ضمن اینکه لطافه عطرهای ۲۰ میل را در برخی کارهاش دقیقاً همانند شکل باتل اصلی تولید کرده است که خیلی جذاب دیده می‌شوند در حجم ۲۰ میل و مینیاتوری. مثل ماسه، آرت آف یونیورز، و چندین عطر دیگر. به احتمال زیاد عطرهای قبلی هم مثل 18۸۶ و یا خنجر هم در همون شکل باتل اصلی در حجم 20 میل تولید شوند که برای دکوراسیون عطرهای مینیاتوری بسیار جذاب دیده خواهند شد.
سپاس از همراهی شما و تمامی بزرگواران...
17 تشکر شده توسط : حمید مهران میرزایی
مقرون به صرفه در ماهیت رایحه که کپی شده از عطر بولگاری آزاران است اما با ماندگاری و پراکنش متوسط و نه چندان راضی کننده. اما خود رایحه که چوبی شرقی در بستر چرم و طبع گرم و تلخ و تند است، همچنان می‌تواند با توجه به برچسب قیمتی، جذاب باشد. باتل خوب و باکس معمولی اما قرمز و سیاه خوشرنگ دارد. بعنوان کپی مقرون به صرفه ی برچسب قیمتی ۱ میلیون تومان، به نظرم دیگه بهتر از این گزینه نمی‌توان پیدا کرد. در برند الحمبرا لاین سپتر، کپی بولگاری آزاران فعلا وجود ندارد.
کیفیت خوب در رایحه، مناسب تن‌پوش آقایان در روزهای سرد.
سپاس از همراهی بزرگواران...
14 تشکر شده توسط : حمید مهران میرزایی
کپی تقریباً خوب از عطر بولگاری فالکار با رایحه‌ای چوبی شرقی در طبع گرم و تند و تلخ، مناسب تن‌پوش آقایان در روزهای سرد با ماندگاری و پراکنش متوسط در باتل خوب و باکس معمولی. برای آشنایی با ماهیت رایحه ی بولگاری فالکار، گزینه ی مناسبی است اما کیفیت عطر میسون الحمبرا سپتر آمازونایت را ندارد.
عطر فراگرانس ورلد باواریا هاوک فقط یه کار دم دستی برای پوشش روزانه از ماهیت رایحه ی بولگاری فالکار است. فلذا مخاطبانی که بجای عطر فالکار دنبال عطر بسیار مشابه و باکیفیت هستند، پیشنهاد من عطر الحمبرا سپتر آمازونایت است منتهی برای پوشیدن در مناسبت‌های خاص یا عام در فصول سرد. اما اگر مخاطبان هزینه‌ی حداکثر یک میلیون تومان در نظر داشته باشند، عطر فراگرانس ورلد باواریا هاوک گزینه ی مناسبی است.
سپاس از همراهی بزرگواران...
13 تشکر شده توسط : حمید مهران میرزایی
کپی تقریباً خوب از عطر بولگاری فالکار با رایحه‌ای چوبی شرقی در طبع گرم و تند و تلخ، مناسب تن‌پوش آقایان در روزهای سرد با ماندگاری و پراکنش متوسط در باتل خوب و باکس معمولی. برای آشنایی با ماهیت رایحه ی بولگاری فالکار، گزینه ی مناسبی است اما کیفیت عطر میسون الحمبرا سپتر آمازونایت را ندارد.
عطر فراگرانس ورلد باواریا فقط یه کار دم دستی برای پوشش روزانه از ماهیت رایحه ی بولگاری فالکار است. فلذا مخاطبانی که بجای عطر فالکار دنبال عطر بسیار مشابه و باکیفیت هستند، پیشنهاد من عطر الحمبرا سپتر آمازونایت است منتهی برای پوشیدن در مناسبت‌های خاص یا عام در فصول سرد. اما اگر مخاطبان هزینه‌ی حداکثر یک میلیون تومان در نظر داشته باشند، عطر فراگرانس ورلد باواریا گزینه ی مناسبی است.
سپاس از همراهی بزرگواران...
15 تشکر شده توسط : حمید مهران میرزایی
ارزانترین کار باکیفیت در قبال سایر عطرهای بی‌کیفیت یا بدکیفیت کپی شده از عطر مگامار، همین عطر آکوا پورا از فراگرانس ورلد می‌باشد. برای کپی های عطر مگامار چندین شرکت را تجربه کردم که به نظرم اعلاترین رایحه متعلق به عطر لطافه هیام از لاین نیش است که رایحه‌ای بسیار خوشایندتر از خود مگامار واسه شامه ی من دارد. چراکه در عطر هیام لطافه اون حالت فلزی خیلی کم رنگ شده و همین امر باعث شده تا رایحه‌ای غنی و لذت بخش دریایی را تداعی کند.
اما این عطر از فراگرانس ورلد لااقل از کارهای جانوین، ریو کالکشن، روونا، جسیکا تویینز، و سایر شرکت‌های کپی البته نه اطلس لطافه یا مگارا از الحمبرا، بهتر است. برچسب قیمتی مناسبی هم دارد در حجم ۷۰ میل که ۲۰ تا ۲۵ میل از اطلس و مگارا بیشتر است.
برای مخاطبانی که قصد خرید رایحه‌ ی مگامار دارند اما هزینه ی حداکثر ۱ میلیون تومان می‌خواهند خرج کنند، به نظرم گزینه ی مناسبی است. ماندگاری و پراکنش متوسط تا خوبی دارد.
سپاس از همراهی بزرگواران...
15 تشکر شده توسط : حمید مهران میرزایی
این عطر رو پارسال خریدم. رایحه‌ای ادویه‌ای در طبع گرم و تلخ و تند ملایم، کپی شده از عطر Black Pepper & Amber, Neroli Zielinski & Rozen، مناسب تن‌پوش آقایان در روزهای سرد با ماندگاری و پراکنش متوسط روبه کم در باتل معمولی. رایحه واقعاً خیلی جذاب است اما حیف که ماندگاری و پراکنش کمی دارد که البته اغلب کارهای فراگرانس ورلد (به جز فرنچ اونیو، اف ای پاریس)، ماندگاری و پراکنش متوسط تا کمی دارند. رایحه ی این عطر برای اغلب شامه ها مورد پسند خواهد بود و در محیط باز، خیلی دلنشین می‌شود. ای کاش ماندگاری و پراکنش این عطر مانند عطر آکوا پورا از همین فراگرانس ورلد بود. قیمتش هم به نظرم خوبه البته پارسال من ۸۰۰ هزار تومان خریدم. این عطر با این ماندگاری و پراکنش نه چندان جذاب، فقط به عنوان دم دستی کاربرد دارد که ای کاش این رایحه را برای همچین پرفورمنس ضعیفی تولید نمی‌کردند.
سپاس از همراهی بزرگواران...
14 تشکر شده توسط : حمید مهران میرزایی
از عطرهای نفیس برند الحمبرا با رایحه‌ای چایپر گلی در طبع گرم و شیرین کهربایی، کپی حرفه‌ای از عطر ایوسن لورن تاکسیدو، مناسب تن‌پوش ترجیحاً آقایان در روزهای سرد با ماندگاری و پراکنش خوب. بهترین زمان برای مقایسه ی شباهت میان این با تاکسیدو، حداقل ۴ ماه بعد از مسریت شدن هست. البته الحمبرا تاکس برای شامه ی من از خود تاکسیدو جذاب تر است چراکه اون رایحه ی کهربایی را به نظرم بهتر از تاکسیدو آشکار می‌کند.
عطری هست که معمولاً ازش بازخورد می‌گیرید البته به شرطی که حتما در روزهای سرد مناسب آن را تن‌پوش کنید. ضمن اینکه عطر الحمبرا تاکس جزو اون دسته عطرهایی هست که بهتره با بدن تمیز استحمام شده و لباس تمیز که قبلاً آغشته به عطر دیگری نیست و تعریق هم بهش جذب نشده، پوشیده شود تا ماهیت جذاب تر خودش را بهتر آشکار کند. در روزهای سرد بارانی یا برفی آهسته و سبک، من از این عطر خیلی بازخورد گرفتم و با برخورد قطرات باران به پوست گردن که آغشته به این عطر هست، یه فضای خزان یا انتظار طولانی اما شیرین را تداعی می‌کند. برچسب قیمتی مناسبی هم دارد در باتل خوب و هاردباکس معمولی.
نسخه‌های جدید این کار از الحمبرا با نام وینسام تولید می‌شوند که به نظرم وینسام رایحه اش کمی متفاوت شده و اون فضای شیرینی کهربایی یا خیلی غلیظ شده و یا با یه ماده ی دیگر تعویض شده است. در کل، وینسام سعی کرده ماهیت تاکسیدو را حفظ کند، اما کسانی که قبلاً الحمبرا تاکس را تجربه دارند با همون بونوازی از درپوش وینسام هم، متوجه تفاوت رایحه می‌شوند. من الحمبرا تاکس را بیشتر می‌پسندم و نزدیکتر به ایوسن لورن تاکسیدو می‌دانم تا الحمبرا وینسام.
سپاس از همراهی بزرگواران...
17 تشکر شده توسط : Jamal nazemi حامد
یه عطر خوب از الحمبرا با شباهت زیاد به DNA کرید سیلور مانتین واتر و کمی هم مشابه زرجوف مفیستو، با رایحه‌ای چوبی گلی مشکی مرکباتی در طبع خنک و تلخ که از عطر تیزیانا ترنزی گومین کپی شده است. رایحه‌ای کاملاً آشنا از آرماف سیلاژ که کمی ملایم‌تر شده و در ابتدای اسپری، روایح مرکبات خیلی ملایم خودشان را آشکار می‌کنند که حدود دو دقیقه بعد با روایح چوبی و گلی مشکی همراه می‌شوند و حس شاداب و سرزنده ای را تداعی می‌کند.
در بین کپی‌های مشابه کرید سیلور مانتین واتر یا مفیستو، این عطر از الحمبرا به نظرم باکیفیت ترین است. مناسب تن‌پوش ترجیحاً آقایان در تمام فصول بخصوص بهار و تابستان با ماندگاری و پراکنش متوسط در باتل شکیل و برچسب قیمتی مناسب. پارسال به قیمت 1 میلیون تومان خریدم و با این قیمت، واقعاً راضی کننده است. برای هدیه دادن به کسی که عاشق عطرهای ماهیت کرید سیلور مانتین واتر یا مفیستو است، کار ارزنده‌ای می‌باشد.
سپاس از همراهی بزرگواران...
16 تشکر شده توسط : فاطمه فیضی حسن شجاعی

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.

هرگونه استفاده از مطالب این سایت بدون اجازه مدیران آن غیر مجاز بوده و تبعات آن بسته به نوع تخلف، متوجه افراد خاطی خواهد بود.

Iran flag  Copyright © 2007 - 2025 Atrafshan