تصویر ها | TIMELESS

هدیه‌ای برای روز زن، عطر شنل چنس اوتندر از برند الحمبرا در دو باتل ۱۰۰ و ۳۰ میل که هدیه‌ای ارزنده برای روز زن با برچسب قیمتی مناسب است. رایحه‌ای دلنشین با ماندگاری خوب و پراکنش متوسط. 

 

عطر وینر تروفی سیلور از برند لطافه لاین پراید با رایحه‌ای شرقی وانیلی در طبع معتدل، خوشبو و عام پسند، مناسب تن‌پوش آقایان در تمام فصول بخصوص پاییز، با ماندگاری خوب و پراکنش متوسط. 

رایحه‌ای چندوجهی از طبع خنک و گرم که در فصل بهار و تابستان خودش را تقریباً خنک نشان می‌دهد و در فصل پاییز و زمستان تقریباً گرم خودش را آشکار می‌کند. رایحه‌ای از درخودماندگی ماهیت رایحه که واقعاً مشخص نیست خنک است یا گرم. 

 

عطرهای گورماند لطافه همراه با جاکلیدی های هر عطر مربوطه. هدیه‌ای که با جاکلیدی منحصربه‌فرد خود، می‌تواند به یادگار بماند. 

 

صلح و عشق 15 آذر 1404

عطر صلح و عشق از برند لطافه لاین پراید نیوکالکشن با رایحه‌ای شرقی گلی در طبع گرم و تلخ و شیرین، رایحه‌ای بسیار لوکس، مناسب تن‌پوش بانوان اعیان پوش در روزهای سرد سال با ماندگاری خیلی خوب و پراکنش خوب در باتل زیبای آلیاژ فلزی برجسته‌کاری شده ی سه‌بعدی و هاردباکس بسیار اعیان. 

هدیه‌ای بسیار ارزشمند برای بانوان در مناسبت شب یلدا

 

عطر جدید میسون الحمبرا وایت کلود با رایحه‌ای شرقی وانیلی در طبع گرم و تلخ و شیرین، مناسب تن‌پوش آقایان و بانوان (ترجیحا بانوان) در فصول سرد با ماندگاری و پراکنش خوب در باتل زیبا. 

 

 

و باز هم کاری خاص و منحصربفرد از برند فاخر لطافه برای عطری چوبی گلی مشکی میوه‌ای در طبع معتدل روبه خنک و شیرین نرم، مناسب تن‌پوش بانوان در روزهای بهاری و تابستانی و پاییزی، در باتلی به زیبایی هر آنکه دوستش می‌دارید در حجم ۷۵ میل و غلظت ادوپارفیوم. 

هدیه‌ای جاودان برای آنکه عاشقش هستید....

نت‌های اولیه: ماندارین، گلابی سبز (نارس)

نت‌های میانی: یاس، زنبق دره، گاردنیا 

نت‌های پایه: چوب سدر، مشک

 

 

عطر گیفت ست لطافه نبراس زنانه با رایحه‌ای شرقی وانیلی در طبع گرم و شیرین، شبیه عطر بیلی آیلیش برای من، مناسب تن‌پوش بانوان در روزهای سرد با ماندگاری خوب و پراکنش متوسط. 

 

عطر گیفت ست لطافه عشق الشیوخ نقره‌ای با رایحه‌ای چوبی شرقی در طبع معتدل روبه گرم، الهام گرفته از عطر پاکورابان وان میلیون لوکی، مناسب تن‌پوش آقایان در روزهای خنک با ماندگاری خوب و پراکنش متوسط تا خوب. 

 

عطر گیفت ست لطافه آرت آف نیچر ۲ با رایحه‌ای شرقی وانیلی در طبع گرم و شیرین، الهام گرفته از عطر مارلی آلتیر، مناسب تن‌پوش آقایان در روزهای سرد با ماندگاری خوب و پراکنش متوسط تا خوب در باتل ۱۰۰ میل، باتل ۲۰ میل، اسپری ۲۰۰ میل و اتومایزر خالی ۵ میل. 

 

عطر لطافه ماسه گیفت ست با رایحه‌ای چوبی ادویه‌ای در طبع گرم و تلخ، الهام گرفته از عطر مارک آنتوان بارووا گانیمد، یک باتل ۱۰۰ میل، یک باتل ۲۰ میل، یک اسپری ۲۰۰ میل و یک اتومایزر 5 میل خالی در یک پکیج. 

 

 

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.

هرگونه استفاده از مطالب این سایت بدون اجازه مدیران آن غیر مجاز بوده و تبعات آن بسته به نوع تخلف، متوجه افراد خاطی خواهد بود.

Iran flag  Copyright © 2025 Atrafshan