لطفا برای استفاده از امکانات کامل سایت، وارد حساب کاربری خود شوید

Vertus - Monarch

ورتوس مونرک (مونارچ)

مردانه - زنانه
کد کالا : ATR-39931
نوع عطر : نا معلوم
check icon ضمانت اصالت کالا
مشخصات رایحه
گروه بویایی :
عطار :
طبع :
مشخصات تولید
نام برند : ورتوس
کشور مبدأ : فرانسه
سال عرضه : 2017
غیر قابل خرید
رای کاربران
  • عاشقشم
    2
  • نمی پسندم
    0
  • - 25 سال
    0
  • + 25 سال
    0
  • + 45 سال
    0
  • روزانه
    0
  • رسمی
    0
تعداد رای های ثبت شده : 4
ترکیبات اعلام شده
توضیحات

Vertus Monarch - ورتوس مونرک (مونارچ)

محصولی شیک و جذاب که در سال 2017 میلادی عرضه شده است. این عطر توسط برندی مطرح به نام ورتوس به بازار عرضه شد از اسانس های بکار برده شده در این عطر می توان به لیمو ترش، فلفل ، سرو کوهی ، یاس، ادویه گل میخک ، سرو ، مشک ، خزه درخت بلوط ، روایح چوبی، صمغ گیاهی اشاره کرد.

برند ورتوس
سال عرضه 2017
کشور مبدأ فرانسه
مناسب برای آقایان و بانوان
اسانس اولیه لیمو ترش، فلفل ، سرو کوهی
اسانس میانی یاس، ادویه گل میخک ، سرو
اسانس پایه مشک ، خزه درخت بلوط ، روایح چوبی، صمغ گیاهی
نمره کاربران
Monarch-ورتوس مونرک (مونارچ)
رایحه
9
1 رای
ماندگاری
9
1 رای
پخش بو
8
1 رای
طراحی شیشه
10
1 رای
این عطر برای من یاد آور ...
محصولات دیگری از برند ورتوس
نظرات کاربران (1 نظر)
راهنمایی مطالعه نظرات :
* نظرات اصلی که بدون خط آبی هستند نظرات مرتبط با محصول می باشند. نظرات پاسخ که با خط آبی هستند ممکن است از بحث در مورد این ادکلن فراتر رفته باشند.
** برای مطالعه نظراتی که صرفا مرتبط با این محصول هستند نظرات اصلی را مطالعه نمایید.
Vertus Monarch

سلام و احترام خدمت عطرافشانی‏های عزیز.
در فروشگاه معروف تستش کردم. رایحه‏ای خاص که به مدد نوت‏هاش پویا و در جریانه. ماندگار با پخش قوی که تا فردای آن روز همراهم بود و دائم بدون اینکه مشامم اشباع بشه به وضوح حس می‏شد. حس که چه عرض کنم تمام و کمال حضور دداشت.
مجاب به خریدش شدم.
رایحه: تیزی لبه های شیرین، زبر، خشک و سنتتیک باکارات رژ، صیقل خورده و گرد، نرم و کمی نمور شده و با اضافه شدنن میخک و فلفل تم مدیسینال (دارویی) بسیار زیبایی رو بر بستری سبز ایجاد کرده.
صبر کردم تا بعد از مدتی استفاده، کامنت بنویسم. رایحه خیلی جذاب و با کلاسسس که قیمت نسبت به کیفیت و پرفورمنس عالیه. جالبه لیبل روی محصول نوشته ساخت ایران!
خیلی بعید میدونم این عطر در کشور طراحی و تولید شده باشه! شاید پکیجینگ به خاطر ممنوعیت واردات و ... اما خود عطر؟! ممنون میشم اگر دوستان در این خصوص اطلاع دارن بنده رو هم مطلع کنند که جریان چیه.
سن عطر با اغماض بالای 35 سال اما واقعاً نمیدونم کدوم 35 ساله‏ای میتونه این رو بپوشه؟ شاید مدیر عامل جوان یه بانک بزرگ بین المللی، یه شرکت غول نفتی یا شاهزاده جوون یه کشور اروپایی!!
واقعا نام عطر بازتاب رایحه است. مثلا رو تن صدراعظم آلمان یا پادشاه اسپانیا میشینه ولی حتی برای امانوئل مکرون یا پوتین هم مثل یه لباس گشاده!!
خانم‏ها هم میتونن استفاده کنن مشروط به اینکه از اعضای خانددان‏های سلطنتی باشن و 40 سال به بالا...
عطری برای سه فصل (به غیر از تابستون) که نمیتونم حتی بدون یک استایل فوق رسمی تصورش کنم!!
اصلا به اصطلاح دامیننت نیست و برخلاف توسان لدر و پرایوت لیبل، قدرت و ابهتش رو از وقارش میگیره. اگه اون دو تا کار رو دو تا مدیر عامل خیلی موفق و کاریزماتیک پوشیده باشن این کار رو کسی پوشیده که اون دو تا برای دیدنش باید از یکسال قبل وقت بگیرن!!
واقعا شبیه به کلایوکریستین X هم هست و حدفاصل اون و BR540 و بیشتر نزدیک به X ایستاده و نقطه ضغفش هم دقیقا مثل همونه. با این که کمی راحت‏پوش تره ولی بازم موقعیت پوشیدنش یه چالشه. دستریز 8 میل X چند سال تو کمد عطرهام جا خوش کرده بود بدون اینکه امیدی به موقعیت استفادش باشه.
یه باتل 200 میل مونارش رو خریدم ولی با خودم میگم کی و کجا باید ازش استفاده کنم؟ وقتی مدیر عامل یه هلدینگ فولادی بین المللی شدم یا تو مراسم تاج گذاریم؟!!! به قول شاعر:
از شوکت فرمانرواییها سرم خالی است؛ من پادشاه کشتگانم، کشورم خالی است
فرمانروایی خانه بر دوشم، محبت کن؛ ای مرگ! تابوتی که با خود می‌برم خالی است

دلتان خوش و زندگی به کامتان عزیزان
21 بهمن 1404 پاسخ تشکر
10 تشکر شده توسط : nazanin میثم شفیعی
سلام
عطر تحت لیسانس هست و در کیش بسته بندی میشه و با نمونه اصلی که ۱۰۰ میل هست بسیار تفاوت داره.
زمانی که اصلی ۱۵ تومان بود ۲۰۰ میل ایرانی ۵ بود.
من یه عطر ۲۰۰ گرفتم و ۱۸۰ درجه با اصلی فرق داشت.
نشتی داشت و عطر روی لباس لکه می‌انداخت و چرب بود و خوشبختانه مرجوع کردم.
از وقتی ایران تولید میشه دیگه اصلی وارد نشد.
تقریبا تمام کارهای این برند رو تست کردم و همگی خوب بودن.
21 بهمن 1404 پاسخ تشکر
9 تشکر شده توسط : 🄼🄾🄽🄰 inas

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟