by Kilian - Flower of Immortality

بای کیلیان فلور آف ایممورتالیتی

مردانه - زنانه
کد کالا : ATR-33799
نوع عطر : نا معلوم
check icon ضمانت اصالت کالا
مشخصات رایحه
گروه بویایی : گلی میوه ای
طبع : خنک
مشخصات تولید
نام برند : بای کیلیان
کشور مبدأ : فرانسه
سال عرضه : 2013
انتخاب
حجم
وضعیت
کد کالا : ATR-33799
check icon ضمانت اصالت کالا

لطفا برای استفاده از امکانات کامل سایت، وارد حساب کاربری خود شوید

غیر قابل خرید
رای کاربران
  • عاشقشم
    2
  • نمی پسندم
    2
  • - 25 سال
    0
  • + 25 سال
    3
  • + 45 سال
    0
  • روزانه
    2
  • رسمی
    0
تعداد رای های ثبت شده : 10
ترکیبات اعلام شده
توضیحات

by Kilian Flower of Immortality - بای کیلیان فلور آف ایممورتالیتی

محصولی شیک و جذاب که در سال 2013 میلادی عرضه شده است. این عطر توسط برندی مطرح به نام بای کیلیان به بازار عرضه شد و رایحه آن خنک می باشد . عطار آن کالیس بکر می باشد و در دسته عطر های گلی میوه ای قرار می گیرد. از اسانس های بکار برده شده در این عطر می توان به دانه تونکا ، رز ، زنبق ، انگور فرنگی سیاه، هلو ، تخم هویج اشاره کرد.

برند بای کیلیان
عطار کالیس بکر
طبع خنک
سال عرضه 2013
گروه بویایی گلی میوه ای
کشور مبدأ فرانسه
مناسب برای آقایان و بانوان
اسانس اولیه دانه تونکا ، رز ، زنبق ، انگور فرنگی سیاه، هلو ، تخم هویج
نمره کاربران
Flower of Immortality-بای کیلیان فلور آف ایممورتالیتی
رایحه
9
4 رای
ماندگاری
6.8
4 رای
پخش بو
6.3
4 رای
طراحی شیشه
7.5
4 رای
این عطر برای من یاد آور ...
محصولات دیگری از برند بای کیلیان
نظرات کاربران (3 نظر)
راهنمایی مطالعه نظرات :
* نظرات اصلی که بدون خط آبی هستند نظرات مرتبط با محصول می باشند. نظرات پاسخ که با خط آبی هستند ممکن است از بحث در مورد این ادکلن فراتر رفته باشند.
** برای مطالعه نظراتی که صرفا مرتبط با این محصول هستند نظرات اصلی را مطالعه نمایید.
9
رایحه
6
ماندگاری
6
پخش بو
8
طراحی شیشه
زیبا ترین شاهکار گلی میوه ای هست ک دیدم . یه کار یونی ک بیشتر زنانه است تا مردانه . رایحه این کار از ابتدا تا انتهاء آن ملایم و لطیف بوده و بالانس زیبایی از ترشی و شیرینی رو به نمایش گذاشته و خوشمزگی و رطوبت انگور فرنگی سیاه رو با لطافت و طراوت رز فرانسوی و ته رایحه شاداب هلو ، همه و همه موجب خلق این کار حرفه ای شده .
12 تیر 1398 پاسخ تشکر
2 تشکر شده توسط : saeidrostami118 پارسی

9
رایحه
8
ماندگاری
7
پخش بو
7
طراحی شیشه
یه عطر معتدل و بی آزار ملایم و قشنگ .
شامه من بیشتر ترشی و شیرینی اتگور فرنگی و هلو رو حس میکنه که نت پودری زنبق از ابتدا انتها همراهش هست .
رز هم به نظرم زیاد بولد نیست در واقع در قسمت گلی زنبق خودنمایی میکنه .
22 مرداد 1403 پاسخ تشکر
9 تشکر شده توسط : مرتضی ع 🄼🄾🄽🄰

راستش اصلا انتظار این بو رو نداشتم. بیشتر باید اسمشو میذاشتن carrot of immortality 🙃
اولش یه بوی بسیااار ترش آبغوره ای داره که واقعا حالمو بد کرد. بعدشم تبدیل شد به خورشت هویجی که انگار هویجاش همه تلخ بودن. بوی ادویه ای خیلی غیر جذاب.
نمی‌دونم شایدم به شیمی پوست من نمیخوره. به هر حال اصلا سلیقه ی من نبود.
31 فروردین 1405 پاسخ تشکر
11 تشکر شده توسط : Elsiete علی موسوی
اونجور ک شما میگید نبس چون این عطر قدیمی هس ممکنه بچ کدی ک تست کرده باشید مایعش خراب شده باشه هلوش یذره به تلخی میزنه و شلیل بکار برده شده ک س حس اب شلقم داره یذره بوش نامنظمه ولی کیلیان هست به هر حال باید بهش احترام گذاشت
15 اردیبهشت 1405 پاسخ تشکر
4 تشکر شده توسط : Huseyin_taheri_official سانیار
این *آب شلغم که گفتید هم خییلی تشبیه خوبی بود!
ببینید باید درباره ی نقد عطر ها صادق بود و احترام به خواننده ی نظرات بسیار بسیار واجب تر از احترام به برند مولتی میلیاردره. در واقع با در نظر گرفتن قیمت و اعتبار برند ها کار شخص منتقد حساس سر و شرایط برای برند سخت تر میشه چون باید چیزی که تولید می‌کنه اسم و رسمشو یدک بکشه.
این برند تصمیم گرفته اسم عطرشو بذاره flower of immortality و من خریدار مخصوصا اگر بخوام اینترنتی خرید کنم و یه حدس کوری بزنم میگم که این عطر مناسب طرفداران روایح گلیه و یه قدم بخوام فراتر برم هم میگم نت قالب احتمالا رز هست.
اما عطر به دست من میرسه و من میبینم هیچ خبری از رز نیست! فقط شلغم و هویج و این چیزای عجیب غریب! هلوی تلخ؟ شلیل شلغمی؟ هیچ معنایی نداره.

درباره ی کیفیت دکانتم شکی ندارم. سالها قبل از تیا...میتو (ره) عزیز خریده بودم و ایشون دکانت مونده و خراب نمی‌فرستادن. همه رو همون لحظه که شما سفارش ثبت می‌کردید پر می‌کردن و فیلم هم می‌فرستادن.

در نهایت هم می‌خوام بگم که تجربه ی شخصی من از رایحه به هیچ عنوان نقض کننده ی تجربه ی دیگر عزیزانی که از این رایحه لذت میبرن نیست و فقط دوست دارم به خواننده ی نظرات این حقیقت رو منتقل کنم که این عطر اصلا بلایند بای امنی نیست و ممکنه بازخورد های مختلفی داشته باشه.
15 اردیبهشت 1405 پاسخ تشکر
9 تشکر شده توسط : Huseyin_taheri_official کامبیز سخی

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟