roberto cavalli - Oud al Qasr

روبرتو کاوالی عود آل قصر

زنانه
کد کالا : ATR-32024
نوع عطر : نا معلوم
check icon ضمانت اصالت کالا
مشخصات رایحه
گروه بویایی : رایحه های شرقی
طبع : گرم
مشخصات تولید
نام برند : روبرتو کاوالی
کشور مبدأ : ایتالیا
سال عرضه : 2014
کد کالا : ATR-32024
check icon ضمانت اصالت کالا
تعداد بن این کالا : 170
بن های فعلی شما : 0
می‌توانید مصرف کنید : 0
قیمت پس از مصرف بن ها
8,450,000 تومان
رای کاربران
  • عاشقشم
    2
  • نمی پسندم
    1
  • - 25 سال
    0
  • + 25 سال
    1
  • + 45 سال
    2
  • روزانه
    0
  • رسمی
    1
تعداد رای های ثبت شده : 8
ترکیبات اعلام شده
توضیحات

رایحه ای بر پایه عود برای بانوان.

عود آل قصر محصولی از برند روبرتو کاوالی برای بانوان است که رایحه آن بر پایه عود می باشد. این ادکلن در دسته کارهای گرم قرار داشته و برای فصل های سرد سال مناسب است.

عود آل قصر محصول سال 2014 خانه ادکلن سازی روبرتو کاوالی می باشد.

این محصول را با معرفی عطرافشان به خانه ببرید.

برند روبرتو کاوالی
عطار لویس ترنر
طبع گرم
سال عرضه 2014
گروه بویایی رایحه های شرقی
کشور مبدأ ایتالیا
مناسب برای بانوان
اسانس اولیه وانیل ، سدر ، لابدانیوم، عود
نمره کاربران
Oud al Qasr-روبرتو کاوالی عود آل قصر
رایحه
8.5
2 رای
ماندگاری
8.8
4 رای
پخش بو
9.2
5 رای
طراحی شیشه
9
2 رای
این عطر برای من یاد آور ...
محصولات دیگری از برند روبرتو کاوالی
اخبار برند روبرتو کاوالی
نظرات کاربران (3 نظر)
راهنمایی مطالعه نظرات :
* نظرات اصلی که بدون خط آبی هستند نظرات مرتبط با محصول می باشند. نظرات پاسخ که با خط آبی هستند ممکن است از بحث در مورد این ادکلن فراتر رفته باشند.
** برای مطالعه نظراتی که صرفا مرتبط با این محصول هستند نظرات اصلی را مطالعه نمایید.
سلام.

عود؛ تشریح رایحه انواع طبیعی و سنتتیک.

"عود" در واقع واکنش ایمنی بصورت ترشحاتی از سمت درخت (علی الخصوص درخت آکویلاریا و ژیرنوپس) خواهد بود به حضور قارچ ها و آفت های گیاهی و انگل ها و بیماری ها که با ترشحاتی چسبناک و قهوه ای رنگ بر روی تنه ی درخت شناحته میشه ‌. قدیم ترها این ترشحات رو جمع آوری‌میکردن و مدتی در ظرف های سفالی میریختن و بعد از اون استفاده میکردن. اما بعد از مدتی گزارشاتی مبنی‌بر واکنش پوستی به مجامع بهداشتی میرسه. پس شیوه اسانس‌گیری رو تغییر دادن. اومدن تنه ی این درخت ها رو تحت فشار co2 اسانس‌گیری کردن. و بعد هم آفت زدایی کردن. سپس اون رو در محفظه هایی به مدت یک‌تا چند سال نگه داری‌میکنن. این پروسه باعث میشه گاه قیمت یک‌کیلو عود به ۲۰ هزار دلار برسه. پس بهمین خاطر هم بعدها عده ای تلاش هایی کردن که شکل سنتتیک‌اون رو بسازن.

بارها دیدم و به خودم هم بارها مسیج دادن که عود طبیعی دیگه توی عطرسازی استفاده نمیشه؟
من نمیدونم ریشه ی این تفکر‌غلط چی هستش‌. عود بر ‌دو گونه ست. طبیعی و سنتتیک‌.
ویژگی های رایحه این دو به طور ساده اینگونه ست:

- عود طبیعی:به طور کلی ویژگی رایحه ش اینگونه ست: بالزامیک. وودی. شیرین و دودی‌ .(مثلا بویی بین میوه ی گندیده و شیرین و قره قوروت )
اما برای عود طبیعی انواعی وجود داره:
- عود لائوس: رایحه ای چوبی. بالزامیک و سرکه ای و‌غوره ای. شیرین و ترش. و کثیف و چرمی و حیوانی. که خلاصه میشه گفت بوی انگور غوره شده اما کماکان شیرین.‌ مثال: عود در اپیک آمواژ.
- عود تایلندی: شدیدا چوبی. و تا حدی اروماتیک و نزدیک به بوی صندل وود و مقداری هم حیوانی. یا میشه گفت بوی: گلای خشک شده لای کتاب اما کمی غلیظ تر. مثال: عود وود تام ‌فورد‌.‌
- عود کامبوجی: روشن اما بخوری . قوي و تنباکویی(با مزه ي آلبالويي) توباکو عود تام فورد از نمونه های بد این عود هست. میشه گفت بوی سم گونه و گیاهی و دارویی و سمی . و بهترین نمونه این عود Rausch از J.F Schwarzlose هست.
- عود عربی: بالزامیک. چوبی. شیرین و جسبناک و تلخ و غلیظ. سنگین و نافذ و بخوری و گرم. نمونه ش در طبیعت: میوه ی گندیده اما کمی تلخ تر و قوی تر. شبیه به بوی قره قوروت. یا لواشک های لقمه ای اما با ترشی کمتر.. نمونه های این عود ها رو‌گهگاه در کارهای روبرتو کاوالی میبینیم. ولی به طور‌کلی اکثرا در‌خود برندهای عربی دیده میشن. یکی از رفرنس هاش رو میشه ال عود از ل آرتیزان‌معرفی کرد‌.

- عود سنتتیک: چوبی. تلخ یا استونی(بوی لاک پاک کن) یا الکلی. دودی و سوخته (نه بخوری) صد در صد "غیر بالزامیک"

نکته: عود سنتتیک هیچ وقت نمیتونه بالزامیک بشه(پس انتظار اون بوی ترش و مونده و گندیده ازش نمیره) . چون پروسه بالزامیک شدن عود یکی‌از دلایلش به این خاطره که عود رو وقتی استخراج میکنن باید چند سال بمونه. ضمن اینکه حضور ‌متانول چوب در این پروسه الزامیه‌. و دلایل دیگه. برای همین توی بعضی‌عطرها برای اینکه لو نره که عود سنتتیک‌استفاده کردن یا برای اینکه رایحه ای مشابه با عود طبیعی بسازن‌میان به عود سنتتیک ، لامی یا بنزویین یا رزین اضافه میکنن تا نقطه ضعف (بالزامیکی‌نبودن ) رو اصلاح و جبران کنن.
حتی بسته به اینکه جنس ظرفی که توش عود نگهداری میشه چی باشه هم بوی عود عوض میشه.
عود هرچه بیشتر بمونه بالزامیکی‌تر و اصطلاحا ملس تر میشه. گفتیم که یه کیلو عود مرغوب گاه تا حدود ۲۰ هزار دلار پولشه. یعنی گرمی بیست دلار. یعنی برای یه عطر عودی خیلی عالی که نیازمند به حضور چند گرم عود هست باید رقمی‌ حدود دویست تا سیصد هزار تومن فقط‌پول عود بدیم. برای همین از عود سنتتیک یا ترکیبی از سنتتیک و طبیعی استفاده میشه‌. چهار تن از اساتید بی بدیل عود آقایان اجمل ، عبدالصمد القرشی، جنید عالم و مجید مظفر اترج هستن. تسلط این اساتید به عود بی نظیر و شگفت انگیزه.

بعضی عطرهای عودی سنتتیک رو بررسی‌کنیم:
-عود میسون فرانسیس کورکجان: یکی از خوشمزه ترین و جالب ترین عطرهای عودی سنتتیک..‌عود سنتتیک‌ با لامی‌ آغشته شده تا بالزامیک‌تر‌به نظر برسه. اما این آغشتگی زیاده از حد شده و بالزامیکی‌تر بودنش به عودی بودنش چربیده. اما خب کورکجان سعی کرده ترکیب‌جالبی‌از عود سنتتیک‌رو نشان بده. که همه پسند و شیکه

- عود استفان هامبرت: یکی از ناخوشایند ترین انواع عود سنتتیک. با بویی استونی ، چوبی، شیرین و مصنوعی و تند و نا منعطف .

- عود نویر‌ ورساچه پور اوم: یه ترکیب صریح و ساده و چوبی از عود سنتتیک .

-عود ایمورتل بایردو: این در واقع عود نیست. بلکه رز وود هستش که با سطحی آرام و آغشته به عود سنتتیک پوشیده شده‌.

ترکیب‌عود در کنار میوه هایی نظیر توت و یا انگور از بهترین انواع تلاش ها برای خلق عودهای همه پسند هستش. که در راسش شون جوبیلیشن آمو ایج قرار میگیره. و همچنین" اکورد عود" از بایردو.
چند مثال خوب برای عود:
آکوا دی پارما کولونیا اینتنسا عود
دیور عود اصفهان . ترکیبی از رز و عود. شخصا نمیپشندم اما رایحه شیکی داره.
عربین نایت خسوس دل پوزو. ارزان تره. سنگین و سن بالا و رسمی تره
----
بارها دیدم که مطالب بنده یا بقیه دوستان رو در جاهای مختلف به نام خود و یا غیر و یا بی‌نام ثبت میکنند. امیدوارم شاهد این قبیل کارها نباشیم.
برقرار باشین .
با احترام
09 خرداد 1395 پاسخ تشکر
4 تشکر شده توسط : محمد جواد رضوانی Jo
به ایکاروس گرامی
قبلا فکر میکردم عود صمغیه که از تنه درخت عودخارج میشه نمیدونستم واکنش طبیعی درخته به یه جسم خارجی چیزی شبیه مروارید. فکر نمیکردم تهیش اینقد زمان بر باشه اطلاعات جالبی بود.جهت اطلاع عرض کنم تو منطقه ما درختی هست به اسم عناب میوه هاش شبیه سنجده اما خوددرخت با سنجد متفاوته چوبش برخلاف سنجد بسیار متراکم ومحکمه اگه چوبشو بسوزونید رایحه ای شبیه عود داره چیزی شبیه عود بلک افغانو.
10 خرداد 1395 پاسخ تشکر
ممنون جناب ایکاروس
اگر امکانش هست یک توضیح هم بدید که صمغ با عود چه فرقی داره؟ ممنون
10 خرداد 1395 پاسخ تشکر
آقاي ايكاروس عزيز
ميخوام نظرمو در مورد كامنتتون بگم من رشته ي تحصيليم مديريت جهانگرديه شغلمم كارشناس فروش تور تو آژانس هواپيماييم وقتي كامنتتون و ديدم تنها چيزي كه به نظر اومد اين بود كه من بايد رشته مو عوض كنم اصلا من چرا شيمي نخوندم من كه عاشق شيمي بودم عاشق واكنش هاي عناصر با هم وقتي تو دبيرستان رشته ي تجربي ميخوندم تو ساعت شيمي من اصلا نميفهميدم زمان چطوري ميگذره انقد كامنتتون برام لذت بخش بود كه بخشي از وجودم و استعدادم و علاقه ي به فراموش سپرده شدم برام زنده شد اصلا شايد همين علاقه ست منو اينطوري به سمت عطر ميكشونه نميدونم ولي اينو ميدونم كه دارم بخشي از خودمو با كامنتتون پيدا ميكنم آخه آقاي ايكاروس تو با من چي كار كردي !!!!!!
10 خرداد 1395 پاسخ تشکر
1 تشکر شده توسط : ‌آرش
به مصطفی عزیز

عود یک واژه اختصاصی و فقط برای ترشحات درخت اکیلاریا و چند درخت دیگه ست‌.
و صمغ واژه ای عمومی تره و در ایران به همون ترشحات خشک شده روی درخت میگن. این در حالیه که ترشحات درخت به طور کلی پنج دسته ن:
Reain/ sap/ mucilage/ gum/ latex. و هر ۵ تا توی ایران صمغ ترجمه میشه‌ متاسفانه‌.
12 خرداد 1395 پاسخ تشکر

آقاي كريمي تذكر به جايي بود، چشم دفعات بعدي حتما اين موضوع رو رعايت مي كنم.
ايكاروس عزيز، بعد از سپاس فراوان بابت توضيحات مبسوط و جالب شما؛ متأسفانه يا خوشبختانه قبل از اينكه نظر شما رو بخونم (اينقدر اشتياق داشتم كه فراموش كردم) الي سعب رو سفارش دادم. خوشبختانه از اين بابت كه من هم دنبال يه كار پيچيده يا به قول شما عجيب و غريب بودم. خب كيفيت هم برام مهم بود كه شما تأييد كرديد. به ويژه اينكه خودم اهل جنوب هستم و اون حال و هوايي رو كه براي اين كار تصويرسازي كرديد كاملا ميپسندم. تأسف و نگرانيم بابت دو چيزه؛ يكي سن عطر و اينكه من كم سن تر هستم دوم اون قسمت فمينين ماسكولين. شخصيت من بسيار مونث و زنانه ست و هميشه از اينكه مردوار به نظر بيام گريزونم و خوشم نمياد!! اگر زودتر نظر شما رو در مورد هوي فمينين بودن عود آل قصر خونده بودم شايد بلايند باي اون رو سفارش مي دادم.
29 فروردین 1395 پاسخ تشکر
خانم الهه گرامی سلام

اگر اهل جنوب هستید باید بگم ال سعب برای شما چندان هم ماسکولین به نظر نخواهد رسید. با توجه به ذائقه غذایی و بافت و گرمای اون نواحی این سبک از بوها از آنچه که اکنون تصور میکنید براتون رایج تر و گوارا تر خواهد بود. نگران نباشید. تفاوت های این دو محصول خیلی زیاد نیست در فضای کلی ای که ایجاد میکنن. مبارکتون باشه.
29 فروردین 1395 پاسخ تشکر
1 تشکر شده توسط : بهزاد معصوم نژاد

بازم یه کار گرم .. اونم نزدیک بهار!!!
ای کاش سه ماه پیش این رو میاوردین.
عود القصر یه رقیب گردن کلفت به اسم امبرسلطان سرج لوتنس و یه رقیب کم نام ولی خیلی خیلی قدر به اسم oud flamboyantاز جیونچی داره.
در مقدمه و همین ابتدا عرض کنم که عاشقان پخش بو و ماندگاری، سورپرایز خیلی خوبی دارن. ماندگاری عالی و پخش خیلی خوب.
اولا عرض شود که از نظر حقیر این کار صد در صد سنتتیکه. و همچنین قطعا در این کار کهربا و انواع صمغ وجود داره.
آکورد اصلی اینکار: بترتیب اینان: عوود. صمغ. کهربا. دود .
تم رایحه: گرم. اغواگر. شبانه. مراسمی. تاریک . کمی شیرین.
اسمشو گذاشتن عود القصر .. یعنی با عود عربی سر و کار داریم. من میگم داره سرمون کلاه میره. ولی کاری به کارش ندارم. چرا؟ اذیتم نمیکنه. پسم نمیزنه. باهام مشکلی نداره. سرمو گیج نمیاره. تاریک میشه و من رو به خلسه میبره. خب چی از این بهتر. و چی از این بهتر که بخور و فلفل و رز توی کار نیستن و میتونم با خیال راحت بوش بکشم و برم پایین و پاییین تر. وانیل از ابتدای کار خیلی نرم یواش و آروم مثل نبض پالس میفرسته و اصلا اذیت نمیکنه.
من از رایحه های سنتتیک متنفرم. اما سخت نمیگیرم در مورد این. در حقیقت باید شدیدا بهش حمله میکردم. ولی خب واقعا آزارم نمیده. یه کار خلسه آور و تاریک. تا حد مناسبی گرم. ولی توی یه اتاق کوچیک شروع میکنم به عرق کردن. ولی خفه م نمیکنم آروم برام اطراف رو تاریک میکنه و سنگین میکنه. ضمن اینکه لادن خلسه منو عمیق تر میکنه و شیطنت و فریبکاری خاص خودش رو داره.. ولی میزاره راحت نفس بکشم. بر عکس عطرهای مشابهی که با بی دقتی اکثرا رز بکار بردن و جدن اعصاب من یکی رو بهم میریزه. پخش بوی بالا و ماندگاری بیش از هشت ساعت.
این عطر اصرار عجیبی داره زنانه ی بالای ۳۰ سالی باشه که یه خانم از طبقه بالای جامعه که اهل مهمونی رفتن های زیاده و اهل تجملاته ازش استفاده کنه. باید بگم تا هفتاد درصد موفق بوده. برای افرادی که میخوان حضورشون رو به هر شیوه ای تحمیل کنن. و اصلا خوششون نمیاد بوی عطری بجز عطر خودشون پخش باشه و همچنین یه کوچولو اهل افاده و پز دادن هستن و برونگرا هستن کار مناسبیه( فکر نمیکنم همه معصوم باشیم. هستن کسایی که اهل افاده باشن. این توهین به کسی نیست. کاراکتر عطر از نظر من اینه. ) ..

من این رو خریدم ۹۵ یورو. از طرفی میدونم قیمتش ۱۴۵ دلاره که خودتونم میتونین آمارشو در بیارین. توی دبی قیمتش همین حدوداییه که عطرافشان زده.
توی دست مثل یه توپ قیر ماننده.
به پخش بوش شیش و نیم میدم.
به ماندگاریش هفت و نیم.
(اگر معیار مثلا اینترلود باشه)
22 اسفند 1394 پاسخ تشکر
ايكاروس عزيز
ممكنه نظرتون رو در مورد Elie Saab Le Parfume Edu Parfum Intense هم بدونم؟ البته فكر كنم چون اين كامنت غير مرتبط با اين عطر هست بايد در صفحه خودش كامنت بذاريد.
در مورد الي ساب زياد شنيده بودم كه بوي عربي و زيارتگاه داره ولي ديروز خودم بوش كردم و بسيار عجيبانه كه بعد از 5-6 عطري كه قبلش بو كرده بودم الي ساب من رو غرق كرد در خودش!! واقعا همون مرموزي و جادويي بودن گرگ و ميش مورد نظر سازنده رو برام تداعي كرد. با اين حال ميخوام نظر كارشناسي شما رو هم بدونم.
28 فروردین 1395 پاسخ تشکر
لازم دیدم اینجا جمله خوبی از ایکاروس عزیز رو تکرار کنم :
دوستانی که در مورد یک عطر یا بطور کلی در مورد روایح سوالی دارن بهتر اینه که شخص خاصی رو مخاطب خودشون قرار ندن تا از نظرات سایر اساتید و حداقل کسانی که در مورد اون موضوع تجربه ای داشته اند ،محروم نشوند.
28 فروردین 1395 پاسخ تشکر
به خانم الهه

بوی زیارتگاه که نه. ببینین . میسون فرانسیس کورکجان اون رو ساخته. این تکلیفمون رو مشخص میکنه. یعنی با یه کار سوپر سنتتیک عجیب غریب و تا حد زیادی با کیفیت مواجهیم. فضای مهمانی های اعیانی اعراب رو داره. گویی چند تا از همسران امیران عرب تصمیم گرفتن مهمانی زنانه ای داشته باشن. بسیار شیرین-فللوری-گرم و غلیظه. دقیقا مثل شیره ی خرماهای داغی که سر میزهاشون میزارن و با قاشق در کنار غذا میخورن. با همان خلق و خوی خیلی گرم و سمپاتیک عربی . مثال بسیار خوبی رو در کنار عود القصر آوردین. و جای تبریک داره. آکوردهای مشابهی دارن. و فضای یکسانی دارن. من به اون کار ال سعب میگم فمینین ماسکولین و به عود القصر میگم هِوی فمینین. اون کار درواقع زنانه ای مردانه خو هستش. و عود القصر زنانه ای غلیظ. میتونه به راحتی باعث سردرد شدید دیگران باشه اون. و به عنوان نکته ی آخر او یک کار کمی سن بالاتر و کلاسیک تریه. و این تا حد سن مایین تر (سی تا ۳۵) و تا حدی ندرن تری هستش.
28 فروردین 1395 پاسخ تشکر
1 تشکر شده توسط : بهزاد معصوم نژاد
آقای آرش عزیز من چندین باره دارم بابت عطرای دیگه سوال میکنم اما کسی جواب نمیده یا به قول شما تجربیاتشو نمیده بچه ها یه ذره کم لطف شدن
29 فروردین 1395 پاسخ تشکر

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟