درود دوستان
یکی از چیزایی که در مورد عطر های خوب هم منو اذیت میکنه اینه که یکم که بگذره رایحه انگار آشنا و تکراری میشه
یعنی انگار که این رایحه خاص و مربوط به یه عطر لوکس نیست
انگار بویی هست که میشه هرجایی به مشام برسه
لطفا تاپ فایو لیستتون که رایحه های یونیک و خیلی شیک دارن با منم به اشتراک بذارید💙🫶🫶🫶
عرض احترام رها جان...
این مشکل رو با روایح من هم دارم! راست اش پیش نیومده عطری رو پس از گذشت 30 الی 50 میل از عمرش، حقیقتا دلتنگ یا وابسته باشم... هر چقدر هم که عمیقا دوست اش داشته باشم، نمی تونم بیش از حجم مذکور پایبندش بمونم :)
ولی 5 موردی که نه لزوما آنچنان بسیار Top و برتر و گلچین، ولی در حال حاضر می تونم مدتی بهشون اتکا کنم بدون این که در روزمره تو ذوق ام بزنند شاید این ها باشند:
#زدیگ اند وولتیر دیس ایز هر This is Her
#کالوین کلین ریویل زنانه (سی کی رویل) Reveal for Women
حتما تست میکنم ممنون بابت پاسخگویی
عرض احترام رها جان...
این مشکل رو با روایح من هم دارم! راست اش پیش نیومده عطری رو پس از گذشت 30 الی 50 میل از عمرش، حقیقتا دلتنگ یا وابسته باشم... هر چقدر هم که عمیقا دوست اش داشته باشم، نمی تونم بیش از حجم مذکور پایبندش بمونم :)
ولی 5 موردی که نه لزوما آنچنان بسیار Top و برتر و گلچین، ولی در حال حاضر می تونم مدتی بهشون اتکا کنم بدون این که در روزمره تو ذوق ام بزنند شاید این ها باشند:
#زدیگ اند وولتیر دیس ایز هر This is Her
#کالوین کلین ریویل زنانه (سی کی رویل) Reveal for Women
به عنوان کسی که که باهام همدرده واجب شد تستشون کنم
ممنون که وقت گذاشتی
#شنل آلور هوم ادیشن بلانش ادو پرفیوم (چنل الورهوم بلنش پارفوم) Allure Homme Edition Blanche EDP
#روژا داو الیزیوم پور هوم کلن (پارفیوم کولوژن) Elysium Pour Homme Parfum Cologne
#پافومز د مارلی پگاسوس Pegasus
اینها مشابه خاصی ندارن توی دنیای روایح
وبسیار شیک و لوکس هستن
#شنل آلور هوم ادیشن بلانش ادو پرفیوم (چنل الورهوم بلنش پارفوم) Allure Homme Edition Blanche EDP
#روژا داو الیزیوم پور هوم کلن (پارفیوم کولوژن) Elysium Pour Homme Parfum Cologne
وبسیار شیک و لوکس هستن
ممنون بابت پاسخگویی💙 روژا داو الیزیوم مدنظرم بود
وبسیار شیک و لوکس هستن
ممنون بابت پاسخگویی💙 روژا داو الیزیوم مدنظرم بود
سلام خانم رها من با اجازتون تاپ فایو اقتصادی و رو هم مینویسم
#آلفرد دانهیل دیزایر اکسترم Desire Extreme
#هوگو جین
#زن شسیدو
#ایسه میاکه لئو بلو د ایسه پور هوم L'Eau Bleue d'Issey Pour Homme