درود به همهی اساتید
میخوام آخرین فرصت رو به نت زنبق بدم🚶🏻♀️
بزرگواران ممنون میشم عطری معرفی کنید که نظرم رو راجع به زنبق تغییر بده😅 باید یه کاری بکنم که از شرطی شدنم جلوگیری کنم، چون متاسفانه زنبق میبینم تو نتها فرار میکنم قبل از اینکه حتی تستی از بوی اون عطر بگیرم
درود
#نائومی گودسیر ایریس سندر Iris Cendre
حالا چه اصراری دارین با زنبق در عطرها آشتی کنید؟
اینطوری بهش نگاه کنید که شاید در عدم پذیرفتن سلیقه خودتون شرطی شدید
این گزینه هم مردونست ولی خانم ها هم میتونن استفاده کنند
بنظرم یکی از بهترین عطرهای زنبقی هست
درود
#نائومی گودسیر ایریس سندر Iris Cendre
حالا چه اصراری دارین با زنبق در عطرها آشتی کنید؟
اینطوری بهش نگاه کنید که شاید در عدم پذیرفتن سلیقه خودتون شرطی شدید
سپاس از شما 🙏🏻✨️
علتش بیشتر اینه که شاید ترکیبات کلی عطرهایی که زنبق داشتن و تا بحال تست کردم رو دوست نداشتم، میخوام ببینم بهترین زنبقیها کدوما هستن
سلام hadise جان:
پیشنهاد میکنم این کارها رو تست بکنی:
#استفان هامبرت لوکاس 777 پانتیا ایریس Panthea Iris
سلام عزیرم
من عاشق نت زنبقم😍 پس فکر نکنم بتونم درک کنم چجور یکی از زنبق فراریه. زنبق بیشتر وقتا باعث میشه عطر پودری و لطیف باشه و بیشتر خانوما عااشق عطرای پودرین اما هستن عطرایی ک نت زنبق توشون خیلی تند قدیمی و تیز بکار رفته.
من چنتا عطر زنبقی بهتون پیشنهاد میدم اگر پسندیدین یعنی تا الان اون وجه ی تندو قدیمی زنبقو نمیپسندیدید اما اگر اینارم دوست نداشتید پس احتمالا زنبق کلا نت مورد علاقتون نباشه
#گرلن مون گرلن ادو پرفیوم Mon Guerlain
#والنتینو دونا Valentino Donna
سلام hadise جان:
پیشنهاد میکنم این کارها رو تست بکنی:
#استفان هامبرت لوکاس 777 پانتیا ایریس Panthea Iris
درود و مهر✨️
بسیار سپاسگزارم جناب شوشتری، امیدوارم به زودی بتونم این عطرهارو تست کنم😊🙏🏻
سلام عزیرم
من عاشق نت زنبقم😍 پس فکر نکنم بتونم درک کنم چجور یکی از زنبق فراریه. زنبق بیشتر وقتا باعث میشه عطر پودری و لطیف باشه و بیشتر خانوما عااشق عطرای پودرین اما هستن عطرایی ک نت زنبق توشون خیلی تند قدیمی و تیز بکار رفته.
من چنتا عطر زنبقی بهتون پیشنهاد میدم اگر پسندیدین یعنی تا الان اون وجه ی تندو قدیمی زنبقو نمیپسندیدید اما اگر اینارم دوست نداشتید پس احتمالا زنبق کلا نت مورد علاقتون نباشه
#گرلن مون گرلن ادو پرفیوم Mon Guerlain
#والنتینو دونا Valentino Donna
درود نوشافرین جان🩷
خیلی ممنونم ازت بابت اشارهای که به تند و تیز بودن این نت توی بعضی از عطرها کردی؛ دقیقا چالش من همینه
امیدوارم به زودی عطرهایی که معرفی کردی رو تست کنم و لذت ببرم😍