سلام سلام 💕
امروز اومدم اینجا یکمی درد و دل عطری کنم، چون حس میکنم اینجا شاید آدمهایی باشن که بدون قضاوت، این حس رو بفهمن :)
نمیدونم شما هم اینطوری شدین یا نه، ولی من جدیدا خیلی قدرت خرید خودمو توی عطر با آدمهایی که راحتتر عطر اورجینال میخرن یا کالکشنهای خفن دارن مقایسه میکنم. میدونم شاید برای خیلیها الان دغدغه اصلی زندگی نباشه، ولی بعضی وقتا واقعا آدمو به فکر فرو میبره. حتی گاهی اوقات یه حس بدی بهم میده، انگار از یه چیزی عقبم یا «کافی» نیستم… چرا دروغ بگم؟
از اون طرف حتی دکانت اورجینال گرفتن هم بعضی وقتا برای من دوگانگی ایجاد میکنه. یه بخشی از ذهنم میگه با همون هزینه شاید بشه یه شرکتی یا دوپ خوب گرفت و بیشتر ازش لذت برد؛ ولی یه بخش دیگه هنوز دلش همون نسخه اصلی رو میخواد.
خلاصه که عطر باز بودن این روزا خودش شده یه دردسر لذت بخش :) گفتم شاید اینجا حرف بزنم یکمی حس بهتری بگیرم
سلام🌸
این کاهش شدید قدرت خرید اخیر توی کل زمینه ها بوجود اومده حتی برای تامین نیازای عادی زندگی. عطر ک توی کل دنیا و قدیم خودمون یه کالای حال خوب کن بود الان شده استرس اور. نکنه تموم شه نکنه گرون ترازین ش ک میشه! خلاصه بگم ک تنها نیستی و وضع اکثریت همینه. من خودم قبلا اگر چندتا چندتا عطر خوب میگرفتم الان شده مثلا سالی ۶تا ... درسته دغدغه اصلی نیست ولی برای ادمای عاشق عطر خیلی ناراحت کننده و ناامید کنندست این اوضاع. نمیدونم درست میشه یا نه چون خیلی وقته دیگه بش فکرم نمیکنم من کامنتای ۷سال پیشو میبینم اینجا ک داشتن مینالیدن از قیمتای سرب فلک کشیده و نگاه ب امروز میکنمو فقط سکوت...
و در اخر پیشنهاد من بتو اینه ک از تله ی مقایسه دربیا و بدون ویترینی ک از خیلیا میبینی خیلی وقتا ی حباب گول زنندست.اگر بیفتی توی این راه مقایسه ،عطر برات نمیشه لذت میشه سردرگمی میشه مقایسه میشه عذاب. پس یه نفس عمیق بکش و از رایحه ی هرچی داری فقط لذت ببر.
و توی این وضع الان یسری برندارو هنوز میشه با قیمت ۱۰ یا زیر ۱۰ تهیه کرد و لذت برد. من نمیدونم سلایق عطریتو ولی درگیر برند نشو اگر برندهای مورد علاقت الان عطراشون ۸۰ تومن شده باشن و تو مجبور ب استفاده دکانت و دوپ شدی ک هیچ. چون چاره یی نیست ولی اگر دنبال کشف روایح به دور از توجه به برند هستی توصیه من استفاده از برندهای سلبریتی مثل بریتنی،جسیکاسیمپسون،الیزابت اردن،کیتی پری،بیانسه،jlo هست. یا دیزاینری های قیمت مناسب مثل Ck, Lalique,Jesus del pozo,police,zara,st DuPont,Azzaro
هنوزم میشه قطره چکونی لذت برد تا زمانی ک وارد اون تله نشی
سلام همشهری، چیزی که اینجا می بینیم می تونه نوک قله کوه باشه پشتش هیچی مشخص نیست، بعنی شاید چیزی که به عنوان کالکشن دیگران می بینی حاصل سال ها باشه، یه پست دیدم یه عزیزی تصویری از ادکلنی گذاشت که ۱۵ سال پیش خریده یعنی یه وقتایی اگه یه کار رو دوست داشتن می خریدن کالکتور بودن، اینچوری نیست که همه رو تو چند سال اخیر خریده باشن. عطر یه کالای لوکس حساب میشه چون صرفا بر طبق علاقه اس نه نیاز،خوشبو بودن و شیک بودن رو با یه ادکلن ساده هم میشه بهش رسید واسه همین اولویت همه نیست اینجا جامعه نیش هستن تو در واقع داری خودت رو با یه جامعه آماری خیلی خاص می سنجی ۹۸ درصد آدم ها یه ادکلن دارن،خود من سال ها فکر می کردم کلا باید دو ادکلن داشت و واقعا چقدر لذت می بردم از همون دو ادکلنم، الان این طور نیست با این که کالکتور نیستم اما همون تعدادی که دارم واقعا لذتی نداره برام ، بیشتر دوپامین کشف کردن چیز تازه اس که خیلی وقت ها تو فرودگاه و فروشگاه با تست تامینش کردم، تهش فهمیدم ساده ترین کارها بیشترین واکنش رو از اطرافیان داشت و کارهای عجیب غریب اصلا نداشت.
حس عقب افتادنی که می گی تو زمینه های مختلف هست ولی واقعیت اینه که مسیر زندگی هر کسی متفاوته مسابقه دو نیست که خط ابتدا و پایان یکی باشه، یه دوستم زودتر از همه رفت تو کار به خونه رسید ازدواج کرد خودرو خرید کسب و کارش گرفت دوستای دیگه ام همش حس می کردن عقب افتادن ازش متاشفانه سکته کرد فوت شد، تو ۳۳ سالگی، آدم نمی دونه تا کی فرصت داره باید باید از چیزی که داری لذتشو ببری. من کالکتورهای زیادی دیدم که تنها چیزی که نداشتن لذت بود ،چیز خاصی رو از دست ندادی، به قول تام فورد فکر نکنم موقع مردن به این فکر کنم برند کفشم چیه و یا خونه ام ۱۴۵ متر بود یا ۱۳۴ متر، به این فکر می کنم که عمرم رو کنار کیا گذروندم و خاطراتم با عزیزانم رو مرور می کنم.
سلام🌸
این کاهش شدید قدرت خرید اخیر توی کل زمینه ها بوجود اومده حتی برای تامین نیازای عادی زندگی. عطر ک توی کل دنیا و قدیم خودمون یه کالای حال خوب کن بود الان شده استرس اور. نکنه تموم شه نکنه گرون ترازین ش ک میشه! خلاصه بگم ک تنها نیستی و وضع اکثریت همینه. من خودم قبلا اگر چندتا چندتا عطر خوب میگرفتم الان شده مثلا سالی ۶تا ... درسته دغدغه اصلی نیست ولی برای ادمای عاشق عطر خیلی ناراحت کننده و ناامید کنندست این اوضاع. نمیدونم درست میشه یا نه چون خیلی وقته دیگه بش فکرم نمیکنم من کامنتای ۷سال پیشو میبینم اینجا ک داشتن مینالیدن از قیمتای سرب فلک کشیده و نگاه ب امروز میکنمو فقط سکوت...
و در اخر پیشنهاد من بتو اینه ک از تله ی مقایسه دربیا و بدون ویترینی ک از خیلیا میبینی خیلی وقتا ی حباب گول زنندست.اگر بیفتی توی این راه مقایسه ،عطر برات نمیشه لذت میشه سردرگمی میشه مقایسه میشه عذاب. پس یه نفس عمیق بکش و از رایحه ی هرچی داری فقط لذت ببر.
و توی این وضع الان یسری برندارو هنوز میشه با قیمت ۱۰ یا زیر ۱۰ تهیه کرد و لذت برد. من نمیدونم سلایق عطریتو ولی درگیر برند نشو اگر برندهای مورد علاقت الان عطراشون ۸۰ تومن شده باشن و تو مجبور ب استفاده دکانت و دوپ شدی ک هیچ. چون چاره یی نیست ولی اگر دنبال کشف روایح به دور از توجه به برند هستی توصیه من استفاده از برندهای سلبریتی مثل بریتنی،جسیکاسیمپسون،الیزابت اردن،کیتی پری،بیانسه،jlo هست. یا دیزاینری های قیمت مناسب مثل Ck, Lalique,Jesus del pozo,police,zara,st DuPont,Azzaro
هنوزم میشه قطره چکونی لذت برد تا زمانی ک وارد اون تله نشی
مرسی که وقت گذاشتی و انقدر کامل نوشتی 💞
کاملاً باهات موافقم، چون حس کردم جدیداً دارم کمتر از قبل از عطر لذت میبرم سر همین قضیه مقایسه کردن.
راستی این برندهایی که گفتی رو معمولاً از کجا معتبر تهیه میکنی؟ خودمم خیلی دوست دارم عطرایی که underrated تر هستن رو داشته باشم
مرسی که وقت گذاشتی و انقدر کامل نوشتی 💞
کاملاً باهات موافقم، چون حس کردم جدیداً دارم کمتر از قبل از عطر لذت میبرم سر همین قضیه مقایسه کردن.
راستی این برندهایی که گفتی رو معمولاً از کجا معتبر تهیه میکنی؟ خودمم خیلی دوست دارم عطرایی که underrated تر هستن رو داشته باشم
خواهش میکنم عزیزم
سلبریتیارو ریحا دیدم داشت چندتاشو و پاپروک. بقیه رو هم عطرافشان،پرفیوم شاپینگ ،شقایق۲.
از برندهای کاشارل و ایسی میاکی و لولوcastagnatte هم تست کن. 🌸