نمیدونم عطرافشان عزیز منتشر می کنه این تایپک رو یا نه ...
یادمه قبلنا حدود سه سال پیش ، با شغل کارمندی و یکم اضافه کاری چه کارهای ارزنده ای که تونستم بخرم ... از کارهای گرلن گرفته تا گوچی ...
حتی بعنوان عطر روزمره ازشون استفاده میکردم، پارسال رفتم سراغ باربری و نارسیسو و امسال کارهای اماراتی ...
حقیقتا چند تا کار اماراتی که تست کردم اصلا رضایت نداشتم ، فکر می کنم به خرید دکانت بسنده کنم و شاید چند وقت دیگه کلا با دنیای عطر خداحافظی کنم 😔
عطرباز حرفه ای نبودم ولی خب عطر جز اندک چیزهایی بود که در دنیا برای لحظاتی، ذوق و شوق رو به من برمیگردوند ...
از عطرهای گلی و معتدل خوشم میاد مخصوصا white floral...اگر عطر نسبتا مناسبی با رایحه شفاف و زنانه و پرفورمنس نسبتا مناسب از بین کارهای اماراتی با قیمت زیر ۶-۷ تومن می شناسید لطفا معرفی کنید
عطرهای مورد علاقه بنده: گوچی بلوم، گرلن آیدیل، باربری لاندن، ماریا کری فوراور
وقت به خیر، داستان اکثر ماست اابته، درست مثل بلایی که شر ماشین سال های دور اومد و بازار کره و ژاپن و اروپایی به چینی تبدیل شده و الان سوارشکن میشن کلاس می ذارن، دیر نیست یکی با کلاس کاری بگه ارض الزعفران زده، البته ایرادی نیست چون توانایی مالی هممون منها عده ی قلیلی نابود شده.
اگه گل های شفید رو دوست دارین کار الحمبرا ناکوتیک فلور رو توصیه می کنم کاری نزدیک به فضای والایاست
درود زهرا خانم گرامی
اکثرمون همین شرایط رو داریم و دقیقا حال و وضعیت شما رو درک میکنم
پیشنهاد میکنم این عطر رو تست کنید
#هوگو بوس فمه (هوگو باس فم زنانه) Hugo Femme
کار اماراتی هم Afnan 9am Pour Femme خوبه