دوستان عطرافشان عزیز درود بر شما
بر و بچ دهه شصتی و هفتادی
به نظرتون برای آهنگ Jet Airliner مدرن تاکینگ
چه عطرهایی مناسبن؟؟؟
درود آقای هاشم پور عزیز
جوپ قرمز
یه ادکلن می گم که تقرسبا برای همون زمانه یه دو سال اون ور تر و البته هنوزم در دسترسه و من عاشقشم هنوز که هنوزه. دقیقا وایب این اهنگ رو می ده. مردونه تمیز و رو به آینده.
درود
الان که دارم مینویسم اون آهنگ داره پلی میشه که بتونم بهتر فضاسازی کنم ؛
از باب متنش چیزی نمی گم و صرفا از ریتم و ملودیش ، اینطوره که بیس این آهنگ تبِ بالایی داره و ریتم بالا و درامز و ... غیره حس و حال دهه ۹۰ رو تداعی میکنن .
عصر پر زرق و برق ، فضای گرم و شلوغ و تب آلود . حسی بین مدرنیته و کلاسیک . که خیلی دوس داره تو چشم باشه با زرق و برق خودش .
در مجموع برای من عطری مثل ساواژ الکسیر این حال و هوا رو داره.
یه کلاسیکِ در مسیر مدرنیته ، گرم و تند ،و دوستدارِ نمایش ...
درود آقای هاشم پور عزیز
جوپ قرمز
درود علی آقا
بسیار عالیه این ادکلن با قطعه مورد نظر در
حس و حال نیمه داغ و هیجانی
یه ادکلن می گم که تقرسبا برای همون زمانه یه دو سال اون ور تر و البته هنوزم در دسترسه و من عاشقشم هنوز که هنوزه. دقیقا وایب این اهنگ رو می ده. مردونه تمیز و رو به آینده.
درود بر شما اریک عزیز
چه انتخاب خوبی
فوژه نیمه کلاسیک حس موسیقی های دهه ۷۰ شمسی خودمون
درود
الان که دارم مینویسم اون آهنگ داره پلی میشه که بتونم بهتر فضاسازی کنم ؛
از باب متنش چیزی نمی گم و صرفا از ریتم و ملودیش ، اینطوره که بیس این آهنگ تبِ بالایی داره و ریتم بالا و درامز و ... غیره حس و حال دهه ۹۰ رو تداعی میکنن .
عصر پر زرق و برق ، فضای گرم و شلوغ و تب آلود . حسی بین مدرنیته و کلاسیک . که خیلی دوس داره تو چشم باشه با زرق و برق خودش .
در مجموع برای من عطری مثل ساواژ الکسیر این حال و هوا رو داره.
یه کلاسیکِ در مسیر مدرنیته ، گرم و تند ،و دوستدارِ نمایش ...
درود بر مهرداد عزیز
انتخاب جالبیه
درسته لانچ جدید
ولی داغی و ادویه ای بودن کار
هیجان تقریبا غریب دهه های گذشته را تداعی میکنه👌
سلام.بین عطرای مردانه نمیدونم ولی تو عطرایی که تجربه کردم این شاید بیشتر به اون حال و هوا بخوره:
#جیونچی آنجئو دمون ادو پرفیوم (جیوانچی آنژو اترنج پارفوم) Ange Ou Demon (Etrange) EDP
سلام.بین عطرای مردانه نمیدونم ولی تو عطرایی که تجربه کردم این شاید بیشتر به اون حال و هوا بخوره:
#جیونچی آنجئو دمون ادو پرفیوم (جیوانچی آنژو اترنج پارفوم) Ange Ou Demon (Etrange) EDP
درود بر شما
ممنون از حسن توجهتون🙏🌹
بی شک....
بی شک....
سلام دانیال جان
راجر بیشتر به موسیقی کانتری میخوره😃