سلام وقت بخیر. اگه ممکنه یه ادکلن برای خانوما معرفی کنید که ماندگاری و بخش بوی خوبی داشته باشه . جذاب و گیرا باشه . و همه ازم بپرسن که ادکلنت چیه . به قول شما عطر بازها امضا باشه🫠🫠
سلام حدیث خانوم
ببینید سلیقه ها متفاوت هستن
من چند گزینه بهتون میگم اما قول نمیدم صد در صد اسم عطرتون رو بپرسن ازتون
اخه میدونین چجوریه همون طوری که شما دیوونه ی یسری از بو ها هستین مردم هم همینطورن
به عنوان مثال من آنجلز شیر رو اولین بار تو تن همکارم بوییدم
و عاشقش شدم خوب درجا رفتم تهیه کردم
اما الان این به بعد اگ کسی آنجلز شیر بزنه برام عادیه
تا یه عطر جدید شاید سلیقم بگیره از طرف بپرسم
بنده یبار ساواج الکسیر زدم از یه خانوم بازخورد گرفتم بالای ۷ بار گفت اسم عطرتو بگو خوب
در صورتی که ۱۰ جای دیگ میگفتن یه بوی گندی میده حالشدن بد شده
و اینکه فکر نکنین هرچی ادکلن گرون تر باشه بازخورد مثبت بیشتر میاره
الان به عنوان مثال بنده افترنون سویم میزنم میرم بیرون مردم اصلا عین خیالشون نیست انگار نه انگار ادکلن ۱۰۰ ملیونی زدم یعنی به سگ خیابونی توجه میکنن به بنده نه😅
اما مثلا ناتیکا وویاژ ۵ ملیونی میزنم ۵۰۰ نفر میان میگن اسم عطرت جیه
داستان از این قراره دوست عزیز
در کل اینارو یه تست داشته باش بودجه داشتی اورج بگیر نداشتی دکانت بگیر بازم نداشتی اماراتی بگیر
#پارفومز د مارلی پرسیوال Percival
#نوتیکا وویاژ (ناتیکا وویاج) Nautica Voyage صد درصد اسم اینو میپرسن ازت انرژی میده بهشون
#ای ایکس نیهیلو بلو تالیسمان Blue Talisman
تام فورد نرولی هم خوبه
ممنون میشم اگ از هر کدوم بیشترین بازخوردی که گرفتی رو بهم بگی🙏
وقت به خیر، عطر امضا یعنی عطری که شما باهاش شناخته میشین و تو بیشتر زمان ها اون رو استفاده می کنین ، نه لزوما عطری که بازخورد بیشتری داره، ما یه حسن تره چی داشتیم که سر کوچه بساط سبزی فروشی داشت همیشه بوی نعناع می داد، هر وقت نعناع بو کنم یاد آقا حسن می افتم. بوی نعناع شد = امضای حسن.
برای اینکه بهتون جواب درست داده شه باید دونست که بودجه اتون چقدره؟ ایا مایل هستین دستریز یا دکانت اشتفاده کنین(حجم کمتر) برای چه فصلی مد نظرتونه، آیا مایع به استفاده از کلون / مشابه های اماراتی هستین؟
همین اینا می تونه آدرس بده که چی معرفی شه وگرنه توصیه ها خیلی می تونن نا مربوط بشن.