Reza Reza
14
1405/03/02

زرجوف ارباپورا یا سوسپیرو ویبراتو؟

سلام دوستان بنظر شما بین زرجوف ارباپورا و سوسپیرو ویبراتو از نظر پخش بو که اطرافیان کاملا متوجه بشن و بازخورد بدن(داخل بهار و تابستون) ، کدوم بهتر و مناسب تره؟

Eric Revo Eric Revo
1405/03/03

برای آقایون قطعا ویبراتو، ارباپورا شبیه کیرکه اس میوه ایی و شاده به نظر خودم بیشتر به خانم ها می خوره . 

Dr Hamed Dr Hamed
1405/03/03

Vibrato  

Reza Reza
1405/03/03
در پاسخ به Eric Revo :

برای آقایون قطعا ویبراتو، ارباپورا شبیه کیرکه اس میوه ایی و شاده به نظر خودم بیشتر به خانم ها می خوره . 

خیلی ممنونم🙏🏻

Reza Reza
1405/03/03
در پاسخ به Dr Hamed :

Vibrato  

ممنونم🙏🏻

دانیال دانیال
1405/03/03

قطعا ویبراتو

Reza Reza
1405/03/03
در پاسخ به دانیال :

قطعا ویبراتو

مرسی🙏🏻

AMIR_M AMIR_M
1405/03/03

بنظرم برای آقایون با اختلاف ویبراتو بهتره ، البته بر اساس تجربه ی شخصی میگم ویبراتو نسبت به باقی عطور برند های نامی که دچار کاهش پرفورمنس شدن ، در بچ کد های جدیدش هم پرفورمنس خیلی خوبی داره.

[EDITED] 1405/03/04 11:25
M  P M P
1405/03/04

من تجربۀ خودمو از خریدی که توی هفته‌های قبل داشتم می‌گم
خیلی گشتم بلکه بتونم ویبراتو تولید سال 2022 یا 2023 رو پیدا کنم که البته موفقیت‌آمیز نبود. نهایتا از یه فروشگاه که قبلا چندباری ازش خرید کرده بودم خرید کردم. یه شیشه به‌عنوان تست که تقریبا 15 میل ازش استفاده شده بود. قیمت 26.5 که با توجه به میانگین قیمت 40 تومنی که الان فروخته می‌شد به‌نظر بسیار هم با صرفه بود. بچ کد شیشه 7073G بود که من قبلا از این داشتم. موندگاری تولیدات اول رو نداشت ولی بازم قابل قبول بود
ادکلن که دستم رسید بسیار ناامیدکننده بود. به نظرم عطر و رایحه مثل قبل نبود. اصلا پخش بود نداشت و موندگاری افتضاح. تقریبا 10 پاف ازش استفاده کردم. اول فکر کردم من دچار وسواس شدم چون مثلا وقتی 3 پاف به خودت زدی اصلا بوی فراگیری نداشت و 2 ساعت بعد با نزدیک کردن بینی به محلی که اسپری شده بو رو متوجه‌ می‌شدم. باز فکر کردم وسواس فکریه. اما یکی-دو جایی که رفتم و ازشون پرسیدم آیا متوجه بوی ادکلن می‌شن، جواب دادن نه.

یادمه وارد یه فروشگاه شدم و به‌جایی که همه مست رایحۀ ادکلن بشن چیزی که غالب بود بوی عرق تن نفر جلوییم بود.

دیدم این ادکلن قد یه ادکلن قلابی 2 تومنی هم ارزش نداره و پسش دادم

نمی‌دونم آیا ممکن بوده شیشه خالی رو پر کرده باشن (که به نظر میاد یه فروشگاه اینترنتی همچین ریسکی رو برای خراب کردن خودش نکنه)
گفتم شاید خیلی از تاریخش گذشته یا توی ویترین جلوی نور بوده...
به‌هر حال از قید خرید مجددش گذشتم
ترسیدم ریفرمولاسیون‌های اخیر یه شاهکار رو به یه فاجعه‌ تبدیل کرده باشن

Reza Reza
1405/03/04
در پاسخ به AMIR_M :

بنظرم برای آقایون با اختلاف ویبراتو بهتره ، البته بر اساس تجربه ی شخصی میگم ویبراتو نسبت به باقی عطور برند های نامی که دچار کاهش پرفورمنس شدن ، در بچ کد های جدیدش هم پرفورمنس خیلی خوبی داره.

متشکرم🙏🏻🙏🏻

Reza Reza
1405/03/04
در پاسخ به M P :

من تجربۀ خودمو از خریدی که توی هفته‌های قبل داشتم می‌گم
خیلی گشتم بلکه بتونم ویبراتو تولید سال 2022 یا 2023 رو پیدا کنم که البته موفقیت‌آمیز نبود. نهایتا از یه فروشگاه که قبلا چندباری ازش خرید کرده بودم خرید کردم. یه شیشه به‌عنوان تست که تقریبا 15 میل ازش استفاده شده بود. قیمت 26.5 که با توجه به میانگین قیمت 40 تومنی که الان فروخته می‌شد به‌نظر بسیار هم با صرفه بود. بچ کد شیشه 7073G بود که من قبلا از این داشتم. موندگاری تولیدات اول رو نداشت ولی بازم قابل قبول بود
ادکلن که دستم رسید بسیار ناامیدکننده بود. به نظرم عطر و رایحه مثل قبل نبود. اصلا پخش بود نداشت و موندگاری افتضاح. تقریبا 10 پاف ازش استفاده کردم. اول فکر کردم من دچار وسواس شدم چون مثلا وقتی 3 پاف به خودت زدی اصلا بوی فراگیری نداشت و 2 ساعت بعد با نزدیک کردن بینی به محلی که اسپری شده بو رو متوجه‌ می‌شدم. باز فکر کردم وسواس فکریه. اما یکی-دو جایی که رفتم و ازشون پرسیدم آیا متوجه بوی ادکلن می‌شن، جواب دادن نه.

یادمه وارد یه فروشگاه شدم و به‌جایی که همه مست رایحۀ ادکلن بشن چیزی که غالب بود بوی عرق تن نفر جلوییم بود.

دیدم این ادکلن قد یه ادکلن قلابی 2 تومنی هم ارزش نداره و پسش دادم

نمی‌دونم آیا ممکن بوده شیشه خالی رو پر کرده باشن (که به نظر میاد یه فروشگاه اینترنتی همچین ریسکی رو برای خراب کردن خودش نکنه)
گفتم شاید خیلی از تاریخش گذشته یا توی ویترین جلوی نور بوده...
به‌هر حال از قید خرید مجددش گذشتم
ترسیدم ریفرمولاسیون‌های اخیر یه شاهکار رو به یه فاجعه‌ تبدیل کرده باشن

خیلی لطف کردید،ممنون از اشتراک گذاری تجربتون🙏🏻

اتفاقا تقریبا یکبار همچین اتفاقی برای خودم سر خرید آمواج اینترلود رخ داد🤧

پس با این اوصاف منم قبل خرید میگردم ببینم میتونم بچ قبل ۲۰۲۲ پیدا کنم یا نه🥲

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟