مهرداد مهرداد
7
1405/03/02

عطر با بوی آلبالو و رژ لب

عرض ادب خدمت بانوان گرامی

خواستم اگر مقدوره عطری که بوی آلبالو یا رژ لب توش بولد باشه بهم پیشنهاد بدین .

که کیفیت ساختش خوب باشه و قدرت خوبی هم داشته باشه .

رنج قیمتی ۵ الی ۱۰ تومن باشه ، ممنون میشم .

درود
Francique 107.9 #فرنچ اونیو فرانسیک 107.9 Francique 107.9  یا  Rouge Smoking #پارفومز بی دی کی پاریس رژ (روژ) اسموکینگ Rouge Smoking تست کنید. فقط یه حالت دودی تو سنت پروفایلش داره ممکنه اورولمینگ و زننده بشه به مرور برای بعضی ها. در کل یه چهره دارک (اینسنسی-دودی) کنار آلبالو و آکورد پودری و وانیل بی همتا ولی ریسکیش کرده

مهرداد مهرداد
1405/03/02
در پاسخ به نیک یوسفی :

درود
Francique 107.9 #فرنچ اونیو فرانسیک 107.9 Francique 107.9  یا  Rouge Smoking #پارفومز بی دی کی پاریس رژ (روژ) اسموکینگ Rouge Smoking تست کنید. فقط یه حالت دودی تو سنت پروفایلش داره ممکنه اورولمینگ و زننده بشه به مرور برای بعضی ها. در کل یه چهره دارک (اینسنسی-دودی) کنار آلبالو و آکورد پودری و وانیل بی همتا ولی ریسکیش کرده

متشکرم آقای یوسفی

BDK یه مقدار خارج از بودجه میشه .

اون کار اول کیفیت ساخت خوبی داره که بلایند بای کنم برای هدیه؟

با بوی البالو دیدم توی بازه قیمتی مناسب ولی لیپستیکی البالوییا توی این رنج پیدا نمیشن. حداقل من پیدا نکردم

مجتبی مجتبی
1405/03/02

سلام من اینو پیشنهاد میدم

Lost Cherry #تام فورد لاست چری Lost Cherry 

خیلی آلبالویی میخوره انگار

شاید باورت نشه وقای میزدم گلوم شیرین میشد

آره از بابت کیفیت و شباهت، کار رو خوب در آورده فرنچ اونو. فقط همه پسند نیست ترجیحا یه تست بزنید یا دیکنت بردارید اول. یا راجب روژ اسموکینگ یکم بخونید نظراتو. پرزنتیشن کار هم اوکیه واسه هدیه

Raaz Raaz
1405/03/02

سلام 

منم با Rouge Smoking #پارفومز بی دی کی پاریس رژ (روژ) اسموکینگ Rouge Smoking  خیلی موافقم اگه خارج از بودجه اس Prada Candy Gloss #پرادا سندی گلاس (کندی گلاس) Prada Candy Gloss 

گزینه خوبیه

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟