سلام ب همگی
اینجا فن lotr داریم؟کلی سوال دارم
اگر موردور و اورک ها قرار بود بویی داشته باشن چه عطری میشد؟🤢 اصلا چنین عطری وجود خارجی داره؟
👽یا عطر اسمیگل با اون پوست لزجو سردش چی میتونه باشه؟
سرزمین شایر چی☘️🍀🌱؟ فرودو و سموایز گمجی😢
از بین الف ها لیدی گالادریل رو دوست دارم بدونم با اون صورت نورانی و استایل همیشه سفید ابریشمیش چ بویی ممکنه داشته باشه!!!
یا الروند پدر ارون 🧝♂️
خود ارون🧝♀️ ک برای من
#تیری موگلر اورا موگلر Aura Mugler
اراگون جنگجو چی!؟!
دورف ها😂اصلا نمیتونم حدس بزنم عطرشونو (تورین ،فیلی…)
و در اخر گندالف عزیزم🥰🥰 اینم نمیتونم حدس بزنم
ولی راداگاست مشخصه😂
#بویس 1920 کانابیس Cannabis
منم عاشق lotr هستم و البته از سریالش متنفرم ، بیشتر کتاب رو می پسندم چون ذهن آدم پر از خلاقیت تصویریش میشه و جزییات بیشتری رو می فهمی ، ولی خب فیلم هم خوب بوده.
راجع به ارک ها خب فکر نکنم ادکلنی باشه که اون فضای چندش رو بخواد بسازه خودمون باید بسازیم فضای بوی لجن و گِل و آتیش و دود، چه میشه کرد ادکلن دمتر رو که میشناسی همون تک رایحه ها، باید ترکیبی بسازیم ، دو تا پاف از ورژن درتش dirt که بوی خاک خیس و گل میده یک پاف از مدل fireplace که بوی آتیش و دود و کنده سوخته میده، به علاوه زرده تخم مرغ آب پز شده و سه ساعت تو هوای آزاد مونده ، تقریبا میشه فضایی که توش ارک ها هستن.
اسمیگل کارش راحته، بوی مگاماره میده جز اینه که بویی آب زی و ماهی باید و لجن دریا باید بده دو پاف مگاماره و یک پاف دوباره همون درت میشه اسمیگل
شایر باید بوی آیریش لدر بده ولی از اونجایی که فضای گرم هم داره دو پاف آیریش لدر به خاطر بوی چمن خیسش و یه پاف از انجلز شر کیلیان برای بوی کیکش و یه پاف از تاباکو وانیل برای فضای گرم درون کلبه ها. خودت ترکیب کن تو ذهنت
لیدی گالادریل وایبش به والایا می خوره بوی سپیدی میده و تمیزی. نیازی به ترکیب نداره ولی اگه دیس ایز هر رو بو کرده باشی اونم وایب رویندل رو میده.
واسه ارون منم باهات موافقم فقط بهش یه پاف از کافه رز تام فوردم بزن.
آراگون به بینیم بوش شبیه مارلی گودولفینه 😂 زیاد ربطی به فضای اطرافش نداره فضایی بین توسکان لدر و امبر لدر ولی کمی متفاوت.
برای دورف ها گوچی گیلتی ابسولو خود اوناست
برای گندالف دو پاف بای د فایر پلیس رو با یک پاف تام فورد بلک لاکر ترکیب کنی خود خودشه.
منم عاشق lotr هستم و البته از سریالش متنفرم ، بیشتر کتاب رو می پسندم چون ذهن آدم پر از خلاقیت تصویریش میشه و جزییات بیشتری رو می فهمی ، ولی خب فیلم هم خوب بوده.
راجع به ارک ها خب فکر نکنم ادکلنی باشه که اون فضای چندش رو بخواد بسازه خودمون باید بسازیم فضای بوی لجن و گِل و آتیش و دود، چه میشه کرد ادکلن دمتر رو که میشناسی همون تک رایحه ها، باید ترکیبی بسازیم ، دو تا پاف از ورژن درتش dirt که بوی خاک خیس و گل میده یک پاف از مدل fireplace که بوی آتیش و دود و کنده سوخته میده، به علاوه زرده تخم مرغ آب پز شده و سه ساعت تو هوای آزاد مونده ، تقریبا میشه فضایی که توش ارک ها هستن.
اسمیگل کارش راحته، بوی مگاماره میده جز اینه که بویی آب زی و ماهی باید و لجن دریا باید بده دو پاف مگاماره و یک پاف دوباره همون درت میشه اسمیگل
شایر باید بوی آیریش لدر بده ولی از اونجایی که فضای گرم هم داره دو پاف آیریش لدر به خاطر بوی چمن خیسش و یه پاف از انجلز شر کیلیان برای بوی کیکش و یه پاف از تاباکو وانیل برای فضای گرم درون کلبه ها. خودت ترکیب کن تو ذهنت
لیدی گالادریل وایبش به والایا می خوره بوی سپیدی میده و تمیزی. نیازی به ترکیب نداره ولی اگه دیس ایز هر رو بو کرده باشی اونم وایب رویندل رو میده.
واسه ارون منم باهات موافقم فقط بهش یه پاف از کافه رز تام فوردم بزن.
آراگون به بینیم بوش شبیه مارلی گودولفینه 😂 زیاد ربطی به فضای اطرافش نداره فضایی بین توسکان لدر و امبر لدر ولی کمی متفاوت.
برای دورف ها گوچی گیلتی ابسولو خود اوناست
برای گندالف دو پاف بای د فایر پلیس رو با یک پاف تام فورد بلک لاکر ترکیب کنی خود خودشه.
ابتدا مرسی ازین تایمی ک گزاشتی و چه عالییی ک یکی از عاشقان lotr اینجاست.
موافقم کتاب کجا و سریال کجا... اون همه جزییات کتاب با فیلم قابل قیاس نیست ولی از حق نگزریم ۳گانه ارباب حلقه ها و هابیت واقعا معرکن.
زرده تخم مرغ ابپز اورکا عالی بود😂😂دمتر ی عطر داره زامبی شاید شبیه بوی اورک باشه
حالا هروقت اسمیگلو توی همون صحنه ماهی خام خوردنش لب اب میبینم با مگاماره تصورش میکنم + بوی ماهی مرده😅 یا شاید بعضی عطرای ایسی میاکی
چیزی ک واسه شایر گفتی دقیقا خودشه🫡
گالادریل و والایا. راستش هنوز والایا رو تست نکردم ولی از تشریحاتی ک دوستان کردن دقیقا همون فضا رو داره و باید حتما امتحانش کنم
دورفا😂😂 چ عطر باابهتیم گفتی👌🏻 به قدوقوارشون نمیخوره ولی مگه قد بودنو غرورشون میزاره ب کم قانع شن؟
گندالف عزیزم🥲 فایرپلیس برازندشه ولی اون تام فوردو تست نداشتم.
الروند هم بنظرم
#گرلن وتیور Guerlain Vetiver
#تام فورد گری وتیور ادو پرفیوم Grey Vetiver EDP
خیییلی ممنونم ازین توضیحات و تبادل اطلاعات🧝♂️🧝♀️👌🏻☘️
موردور و اورک ها تنها چیزی که به ذهنم میاد، اتیت لیبره دی اورنج سکریشن مگنفیک😁
واسه بانو گالادریل،جیمز هیلی آیریس د نویت یاجیمز هیلی بلان پودر فکر میکنم مناسب باشه....
واسه گندولف سفید (میتراندیر) هم بنظرم جیمز هیلی بلان پودر مناسبه یا سرج لوتنز کلیر دی ماسک
برای برومیر با توجه به سرانجام دردناکی که داشت خودم براش عطر سرج لوتنس د پروفاندیس انتخاب میکنم😭
اسمیگل (نه گالوم) هم زندگی دردناکی داشته اگه بخوام قبل از تبدیل شدنش به گالوم عطری انتخاب میکردم بنظرم لا رلیجیوس از سرج لوتنز میتونه مناسب باشه چرا؟ چون بنظرم این عطر تضاد داره اون یاس سرد و ترکیبش با مشک و بخور، اسمیگل هم همین تضاد رو داره نیمی از وجودش (اسمیگل) معصومیتِ از دست رفتش که به دنبال محبت می گرده و اون یاس بسیار سرد بهش میاد چون دراین عطر یاس اصلا شبیه عطرهای بهاری نیس، حالت گوتیک و مالیخولیا طور داره....
برای فرودو و خود شایر بنظرم کرید اونتوس خوبه😁
برای سائورون، ناسوماتو بلک افغانو (اینو شک دارم)! خلاصه عطری تاریک مطلق مناسبشه....
یاد اون جمله گندولف افتادم: در هنگام شک و تردید همیشه به دنبال مشامت برو) :)
اینو شما بگین، اگه ساکنین لوتلورین و ریوندل میخواستن عطری انتخاب کنن اون چی بود؟
و در آخر
نورِ ایلوواتار راهنمای شما باد
راجع به گوچی گیلتی و دورف ها، من اونو بر اساس شخصیتشون گفتم راستش ، علتش اینه که خودت یه دورف رو تصور کن از کار تو معدن برگشته خونه اش خسته اس، یه نوشیدنی می خوره لباساش خاک گرفته ،تبرش یا چکشش رو می ذاره کنار، خب قدش کوچیکه اما اونا خیلی اگرسیو هستن و خیلی خشنن. اون مردونگی و محیط کار خشنشون. خودت دیگه حساب کن چطوریه.
موردور و اورک ها تنها چیزی که به ذهنم میاد، اتیت لیبره دی اورنج سکریشن مگنفیک😁
واسه بانو گالادریل،جیمز هیلی آیریس د نویت یاجیمز هیلی بلان پودر فکر میکنم مناسب باشه....
واسه گندولف سفید (میتراندیر) هم بنظرم جیمز هیلی بلان پودر مناسبه یا سرج لوتنز کلیر دی ماسک
برای برومیر با توجه به سرانجام دردناکی که داشت خودم براش عطر سرج لوتنس د پروفاندیس انتخاب میکنم😭
اسمیگل (نه گالوم) هم زندگی دردناکی داشته اگه بخوام قبل از تبدیل شدنش به گالوم عطری انتخاب میکردم بنظرم لا رلیجیوس از سرج لوتنز میتونه مناسب باشه چرا؟ چون بنظرم این عطر تضاد داره اون یاس سرد و ترکیبش با مشک و بخور، اسمیگل هم همین تضاد رو داره نیمی از وجودش (اسمیگل) معصومیتِ از دست رفتش که به دنبال محبت می گرده و اون یاس بسیار سرد بهش میاد چون دراین عطر یاس اصلا شبیه عطرهای بهاری نیس، حالت گوتیک و مالیخولیا طور داره....
برای فرودو و خود شایر بنظرم کرید اونتوس خوبه😁
برای سائورون، ناسوماتو بلک افغانو (اینو شک دارم)! خلاصه عطری تاریک مطلق مناسبشه....
یاد اون جمله گندولف افتادم: در هنگام شک و تردید همیشه به دنبال مشامت برو) :)
اینو شما بگین، اگه ساکنین لوتلورین و ریوندل میخواستن عطری انتخاب کنن اون چی بود؟
و در آخر
نورِ ایلوواتار راهنمای شما باد
از بین عطرایی ک گفتید گزینه ی موردور رو تست کردم واقعا بد بو بود ولی بازم اورکا بدبوترن🤢
کلیر د ماسک برای گندالف همیشه پاکیزه و مهربون خیلی مناسبه
پروفاندیس رو تست نداشتم
اسمیگلم تشبیه خوبی کردید دوگانگیشو و نسبتش ب نت ها👌🏻
شایر و اونتوس خوب بود🍀
ریوندل
#جو مالون وود سیج اند سی سالت Wood Sage & Sea Salt
همیشه دنبال مشامت برو؟ 🤔نشنیدم اینو از گندالف
راجع به گوچی گیلتی و دورف ها، من اونو بر اساس شخصیتشون گفتم راستش ، علتش اینه که خودت یه دورف رو تصور کن از کار تو معدن برگشته خونه اش خسته اس، یه نوشیدنی می خوره لباساش خاک گرفته ،تبرش یا چکشش رو می ذاره کنار، خب قدش کوچیکه اما اونا خیلی اگرسیو هستن و خیلی خشنن. اون مردونگی و محیط کار خشنشون. خودت دیگه حساب کن چطوریه.
اره میگم یوی عطره ب شخصیت و رفتارشون خیبیلی میاد😅
از بین عطرایی ک گفتید گزینه ی موردور رو تست کردم واقعا بد بو بود ولی بازم اورکا بدبوترن🤢
کلیر د ماسک برای گندالف همیشه پاکیزه و مهربون خیلی مناسبه
پروفاندیس رو تست نداشتم
اسمیگلم تشبیه خوبی کردید دوگانگیشو و نسبتش ب نت ها👌🏻
شایر و اونتوس خوب بود🍀
ریوندل
#جو مالون وود سیج اند سی سالت Wood Sage & Sea Salt
همیشه دنبال مشامت برو؟ 🤔نشنیدم اینو از گندالف
زمانی که تو غار موریا بودن بین اون دوراهی مونده بودن، دیالوگ گندولف به فورودو بود....