سوالی خاص و کمی عجیب

سلام دوستان امیدوارم که حالتون خوب باشه.  لطفاً من رو راهنمایی کنید.  تازه وارد در امر عطر و ادکلن هستم  در یک شهر بسیار گرم سیر زندگی می‌کنم. بر سر چند راه موندم. کار من جوریه که نمی‌تونم به راحتی برای خودم عطر انتخاب کنم. توجه کنید دوستان من در روز چهار  ساعت باید در اجتماع باشم ولی این چهار ساعت به صورت پراکنده هست. برای مثال من هشت تا نُه  صبح در میان دوستان هستم و میره تا ساعت سه تا چهار ظهر باز میام توی اجتماع و برای بار سوم دوباره ده تا یازده  شب باز باید در اجتماع  باشم خب من اگر بخوام یک عطر اصل و درست حسابی بگیرم یک بار در روز از اون استفاده  کنم برای شش  ساعت تقریباً ماندگاری خواهد داشت ولی من از این شش ساعت تنها یک ساعت استفاده مفید می‌کنم. در واقع یک ساعتش فقط من در اجتماع هستم و پنج  ساعت دیگرش تنها اون عطر حروم میشه و اگر بخوام بار دوم و سوم  استفاده کنم اینطور که یک شیشه عطر یک هفته بیشتر برای من دوام نخواهد داشت. اساتید لطفاً راهنمایی کنند من چه کار کنم. همچنین توجه کنید در مناطق گرم عطر ماندگاری کمتری داره. لطف کنید در کنار این یک عطر مناسب تابستان گرم که  جذاب باشه بهم معرفی  کنید

Arian Xa Arian Xa
1405/02/31

درود

پرسش خیلی قشنگیه و اتفاقا مشکل و سختی هم نداره

عطر هایی بخرید که یا ادوپرفیوم باشن یا پرفیوم باشن

عطر های اماراتی هم هستن که ماندگاری و پخش عالی هم دارن مخصوصا کار های عودی

میتونید یک اتومایزر بگیرید و به راحتی چندین بار در روز کار رو شارژ بکنید اگر اتومایزر نمیخواید میتونید که خودتون دکانت بگیرید و توی شیشه کوچک حملش کنید

معمولا 3 پاف کفایت خواهد کرد و شما اگر روزی 10 پاف هم از یک عطر 100 میل بزنید 140 روز براتون میمونه

Sam Sam
1405/02/31

درود بر شما و خوش آمد به جمع عطرافشانی ها،

با توجه به شرایطی که توضیح دادین پیشنهاد بنده اینه که ابتدا یک باتل 30 میل یا 15 میل خالی به همراه یک سرنگ مخصوص دکانت گیری تهیه کنین تا عطرتون در هر موقعیتی همراه تون باشه (البته اگه شرایطش براتون مهیا باشه).

عطرهای زیر گزینه های مناسبی برای مناطق گرمسیر می تونن باشن:

GIORGIO ARMANI - Acqua di Gio Profumo

GIORGIO ARMANI - Acqua di Gio for Men

Davidoff-  Cool Water

ISSEY MIYAKE - L'Eau Bleue d'Issey

BVLGARI Pour Homme

Jean Paul GAULTIER - Le Beau Paradise Garden

by Kilian - Blue Moon Ginger Dash

BVLGARI - Tygar

DSQUARED² - He Wood Rocky Mountain Wood

PARFUMS de MARLY - Greenley

PARFUMS de MARLY - Galloway

PARFUMS de MARLY - Percival

PARFUMS de MARLY - Sedley

AMOUAGE - Reflection 

AMOUAGE - Bracken Man

AMOUAGE - Beach Hut Man

CREED - Silver Mountain Water

پیروز باشید

سلام

قاعدتا باید از عطرتون دکانت بگیرید و همراه خودتون داشته باشین و در اون تایم های مشخص، استفاده کنید. راه دیگه ای نداره. در ضمن بعید می دونم شما روزی حداکثر دو میل عطر(با هفت هشت پاف) بیشتر استفاده کنید با این روش که تا ۵۰ روز را قاعدتا باید جواب بده...

در پاسخ به Arian Xa :

درود

پرسش خیلی قشنگیه و اتفاقا مشکل و سختی هم نداره

عطر هایی بخرید که یا ادوپرفیوم باشن یا پرفیوم باشن

عطر های اماراتی هم هستن که ماندگاری و پخش عالی هم دارن مخصوصا کار های عودی

میتونید یک اتومایزر بگیرید و به راحتی چندین بار در روز کار رو شارژ بکنید اگر اتومایزر نمیخواید میتونید که خودتون دکانت بگیرید و توی شیشه کوچک حملش کنید

معمولا 3 پاف کفایت خواهد کرد و شما اگر روزی 10 پاف هم از یک عطر 100 میل بزنید 140 روز براتون میمونه

درود به شما و تشکر بابت راهنمایی مفید. با این اوصاف شما بهتر نمی‌دونید که مستقیماً خود دکانت را تهیه کنم

در پاسخ به Sam :

درود بر شما و خوش آمد به جمع عطرافشانی ها،

با توجه به شرایطی که توضیح دادین پیشنهاد بنده اینه که ابتدا یک باتل 30 میل یا 15 میل خالی به همراه یک سرنگ مخصوص دکانت گیری تهیه کنین تا عطرتون در هر موقعیتی همراه تون باشه (البته اگه شرایطش براتون مهیا باشه).

عطرهای زیر گزینه های مناسبی برای مناطق گرمسیر می تونن باشن:

GIORGIO ARMANI - Acqua di Gio Profumo

GIORGIO ARMANI - Acqua di Gio for Men

Davidoff-  Cool Water

ISSEY MIYAKE - L'Eau Bleue d'Issey

BVLGARI Pour Homme

Jean Paul GAULTIER - Le Beau Paradise Garden

by Kilian - Blue Moon Ginger Dash

BVLGARI - Tygar

DSQUARED² - He Wood Rocky Mountain Wood

PARFUMS de MARLY - Greenley

PARFUMS de MARLY - Galloway

PARFUMS de MARLY - Percival

PARFUMS de MARLY - Sedley

AMOUAGE - Reflection 

AMOUAGE - Bracken Man

AMOUAGE - Beach Hut Man

CREED - Silver Mountain Water

پیروز باشید

متشکرم بابت راهنمایی کاملتون حتماً همه رو بررسی می‌کنم 

Eric Revo Eric Revo
1405/02/31

وقت به خیر دکانت ده میل بگیرین از یه کار معتدل همیشه همراهت باشه بزن بره

دوش روزانه + استفاده از مام صابونی (رکسونا یا نیوآ) + استفاده از البسته تمیز + استفاده از بادی میست و یه عطر خنک جوابگوی نیاز شما خواهد بود .

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟