دوستان میخواستم نظرتون رو راجب ادکلن های مینی که امروزه تو اینترنت مخصوصا اینستا خیلی زیاد شدن رو بدونم
به نظرتون ارزش خرید دارن ؟؟؟
درود
منظورتون مینیاتوری های اورجینال هستن یا مینیاتوری هایی که برندهایی مثل اسمارت کالکشن و اسکوپ و ...تولید میکنن؟
درود
منظورتون مینیاتوری های اورجینال هستن یا مینیاتوری هایی که برندهایی مثل اسمارت کالکشن و اسکوپ و ...تولید میکنن؟
سلام
منظورم مینیاتوری های برند های اسمارت و غیره
معمولا چیطهایی که اینستا می بینین برای اسمارت کالکشن هستن که ماندگاری خوبی ندارن و یه وقتایی حتی می تونن سر درد بیارن
عطرهای مینی برند اسکوپ و برندینی کیفیت قابل قبولی دارن
بقیه رو تست نداشتم
سلام
منظورم مینیاتوری های برند های اسمارت و غیره
من یمدت خیلیییی ازینا میخریدم،از برندهای مختلف ،همشونو از برم .
اشتباهی که خیلی از دوستان میکنن اینه که این عطرهای مینیاتوری از برندهای اماراتی و غیره تهیه میکنن و بر اساس اون رایحه عطر اصلی رو قضاوت میکنن،در حالی که خیلی وقتا رایحه ای که اون عطر مینیاتوری داره زمین تا آسمون با اورجینال فرق میکنه .از شرکت های مختلفی هم خرید داشتم : برندینی ،اسمارت کالکشن،سوپر اسمارت کالکشن،اسکوپ ،برند کالکشن و ....
از لحاظ نزدیکی بیشتر به عطر اصلی :برندینی،اما پرفورمنس خوبی ندارن معمولا
یه عطرای 15 میل از اسمارت کالکشن داشتم نمیدونم چطور انقد خوب بودن! پرفورمنس عالی..بهشون میگم آقا/خانم غول! اگه ازونا گیرت اومد بخر ،اما 30 میل هاش نه ،به اندازه 15 میلهاش خوب نیستن .
سوپر اسمارت کالکشن خیلی عطرای متنوعی داره ،توی بازسازی رایحه به برندینی نمیرسه اما خوبه،پرفورمنس عادی
اسکوپ اصلا! با وجود انقضا بعد چند وقت بوش عوض میشه
برند کالکشن هم خیلی تنوع داره و معمولین.
مثلا اگه عطری رو تست کردی یا الان داریش و میخوای توی هزینه ها صرفه جویی کنی بخر ، من خودم گول بامزیگشونو خوردم و کلی خریدم ،به خودم اومدم دیدم اندازه پول سه چهار تا فول باتل پول به این مینیا دادم:)