درود
اميدوارم حال همه ي اعضاي عطرافشان خوب باشه.. هم قديمي هاش.. هم اعضاي جديد.
دلم براي اون روزاي درخشان عطرافشان تنگه😔
ممنون ميشم ي راهنمايي كنيد بابت انتخاب ي عطر مناسب.
بين اين گزينه ها كدوم كم ريسك ترين هست براي مجلسي كه اولين بار هست ادم هاش رو ميبينم و اكثريت هم خانوم هستن و داخل منزل با هواي ملايم حدود ٢٠ تا ٢٥ درجه و اينكه برام خيلي مهمه مرتب و جنتلمن باشم ( شلوار پارچه اي طوسي پر رنگ/ پيرهن ابي تك رنگ( ابي ش از ابي اسمون سه چار درجه تيره تره).اكسسوري فقط ساعت بند چرمي و كفش هم چرمي مشكي . موي كوتاه همراه ته ريش . تايم هم عصر هستش . ممنون كه وقت ميزاريد🙏🏻
مارك انتوني/ گنيمد
تام فورد/ كاستا ازورا پارفوم
گرلن/ هوم ايدل كولون
اسنشال پرفيوم / بويس امپريال
زارا / سان رايز
كنزو / هوم مارين
امورعود / سيلور بيرج
نيشانه / هاجيوات ايكس
زرجف / فيرو
ميسون روباچي / موسك پاناش
سپاس از همراهي شما عزيزان💐
خب ، سالار عزیزم
اینکه بپرسیم مجلس چه بود میشود فضولی :)
و درست نیست ، که این اجازه و مجوز نداریم !
هرچند که من حدس هایی زده ام :)
که امیدوارم همان باشد که مدّ نظرِ محدوسِ من است :)
هرچه بوده ، خیر بوده ست !
لیک این اجازه و مجوز را داریم که بپرسیم :
عاقبت چه پوشیدی ( عطر ) و چه بازخورد داشت ؟؟
البته اگر پوشاک ات را تغییر داده ای بگو و اگر همان پوشیدی که گفتی ، نیاز نیست به گفتنِ مجدد !
خلاصه که انتخاب و بازخورد اش باتوجه به هوای کرمانشاه ( ای خدا ) بر من و ما شنیدنی ست :)
بله آقا سالار.
میدانستم جوان خوش پوش و خوش بوی ما با این همه عطرهای خوش رایحه و خریدهای کور موفق و ناموفق برای مجلس خواستگاری اسپرت نمیپوشد😄
مجلس خواستگاری بهترین کت و شلوار موجود در کمد لباسهایت را میطلبد جانم.
خب اون روز هم نزدیکه . همونجور که دلم گفت این مجلس خواستگاری نیست؛ الان میگه یک خواستگاری پیش رو داری.
آماده باش😄
درود
كاوه جان
عرض ادب. هميشه عكس پروفايل ت ي حالت غريبي برام داره 🙂
واقعا نميشه هرچي دوست داري رو استفاده كني، گاهي اوقات باعث عذاب ديگران ميشه 😔
ممنون كه وقت گذاشتي برام 🙏🏻
سلامت و شاد باشيد
سلام سالار جان
عکس پروفایلم مال فیلم nostalghia تارکوفسکیه
دستور بدی عوضش میکنم :)
باید یه آپدیت بدی ، منم کنجکاوم بدونم بالاخره کدوم عطر رو استفاده کردی و بازخوردی گرفتی یا نه؟
سلام سالار جان
عکس پروفایلم مال فیلم nostalghia تارکوفسکیه
دستور بدی عوضش میکنم :)
باید یه آپدیت بدی ، منم کنجکاوم بدونم بالاخره کدوم عطر رو استفاده کردی و بازخوردی گرفتی یا نه؟
درود بر شما،
یه کوچولو من بحث رو خم کم سمت دیگری با اجازه آقا سالار :)
سینمای تارکوفسکی همیشه منو به اشک ریختن واداشته.. بسیار جهانش رو دوست دارم خصوصا نوستالژیا و استاکر. میتونم تا ابد گریه کنم با تماشا کردنشون. پروفایل شمارو میبینم یاد دیالوگ محبوبم میافتم.. داستانهای عاشقانه کلاسیک.. خالصانه.. بدون بوسه.. آن احساسات ناگفته و و.. بینظیرن خلاصه :)
بله آقا سالار.
میدانستم جوان خوش پوش و خوش بوی ما با این همه عطرهای خوش رایحه و خریدهای کور موفق و ناموفق برای مجلس خواستگاری اسپرت نمیپوشد😄
مجلس خواستگاری بهترین کت و شلوار موجود در کمد لباسهایت را میطلبد جانم.
خب اون روز هم نزدیکه . همونجور که دلم گفت این مجلس خواستگاری نیست؛ الان میگه یک خواستگاری پیش رو داری.
آماده باش😄
بانوی زیبای ما :)
درودهای زیاد :)
چه سعادتی بر ما ، که دوباره زیبا شده ای و خورشیدگون :)
دیشب مرا تا صبح بر خود اختصاص دادی به کشف رموز !
کشف جدید را میخواهی بشنوی ؟؟
در آخر :)
البته نوتیفیکیشن ( چه طولانی ! همان زنگوله بهتر نیست :) درین بخش نمی آید دیگر ، که البته دلیلش را حدس میزنم ، بنابرین ممکن است نخوانی !
خواستگاری نیست ! کلمات اش ، به خوبی نمایان است ! کاملا واضح !
حدس من اینست با توجه به این کلمات :
پوشش انتخابی اش ، حضور اولین بار ، بانوانِ بیشتر ، درون منزل ، دیدار اول !
حدس من : یک کلاس !
که از دید من ، مهمترین است و آرزو دارم که اگر درست حدس زده ام ، تا انتها برود به "پرواز" ، و اگر نه ، سر راهش در آینده واقع شود و : دعوت شود !
لیک نباید بگوید ، میدانم !
کلاسی که پدربزرگ من ، در کودکی ام کلیدش زد :)
و سپس مادربزرگ و پدر !
و سپس اساتیدی بزرگ و بسیار !
و اما کشف جدیدم ازین عکس :
چقدر از رموز انگشتان دانی ؟؟
از خودت زیباتر اند :))
اما یک چیز را خیلی مهم دیدم : زنان امروز ، آرایش ناخن اصلا نمیدانند !
برخی چون جادوگران عمل کنند ، من که وحشت میکنم از دیدنشان :))
نمیدانند ناخن کوتاه بر زنان ، هم چقدر زیباست و هم چه معانیِ بزرگ و مهم دارد !
میبینی ؟؟
هیییچ چیز بی دلیل و تصادفی نیست !
آفرین به تو ، که همه جوره زیبایی !!
به کل !!
👈⚘
🙋♂️
بانوی زیبای ما :)
درودهای زیاد :)
چه سعادتی بر ما ، که دوباره زیبا شده ای و خورشیدگون :)
دیشب مرا تا صبح بر خود اختصاص دادی به کشف رموز !
کشف جدید را میخواهی بشنوی ؟؟
در آخر :)
البته نوتیفیکیشن ( چه طولانی ! همان زنگوله بهتر نیست :) درین بخش نمی آید دیگر ، که البته دلیلش را حدس میزنم ، بنابرین ممکن است نخوانی !
خواستگاری نیست ! کلمات اش ، به خوبی نمایان است ! کاملا واضح !
حدس من اینست با توجه به این کلمات :
پوشش انتخابی اش ، حضور اولین بار ، بانوانِ بیشتر ، درون منزل ، دیدار اول !
حدس من : یک کلاس !
که از دید من ، مهمترین است و آرزو دارم که اگر درست حدس زده ام ، تا انتها برود به "پرواز" ، و اگر نه ، سر راهش در آینده واقع شود و : دعوت شود !
لیک نباید بگوید ، میدانم !
کلاسی که پدربزرگ من ، در کودکی ام کلیدش زد :)
و سپس مادربزرگ و پدر !
و سپس اساتیدی بزرگ و بسیار !
و اما کشف جدیدم ازین عکس :
چقدر از رموز انگشتان دانی ؟؟
از خودت زیباتر اند :))
اما یک چیز را خیلی مهم دیدم : زنان امروز ، آرایش ناخن اصلا نمیدانند !
برخی چون جادوگران عمل کنند ، من که وحشت میکنم از دیدنشان :))
نمیدانند ناخن کوتاه بر زنان ، هم چقدر زیباست و هم چه معانیِ بزرگ و مهم دارد !
میبینی ؟؟
هیییچ چیز بی دلیل و تصادفی نیست !
آفرین به تو ، که همه جوره زیبایی !!
به کل !!
👈⚘
🙋♂️
سلام و درود بسیار خدمت آقا کامبیز عزیزمان.
اون زنگوله رو بیخیال قربان. مگر میشود جایی نام جناب آقای سخی عزیز باشد و من از سخنان زیبای شما بهرمند نشوم؟ حال اگر خطاب به خودم باشد که چه بهتر😊 خلاصه من چه مخاطب باشم و چه نباشم تا آنجایی که بتوانم همه ی نوشته های شما را میخوانم...
در مورد آقا سالار هم باید فعلا در خماری بمانیم که اون مجلس در آخر، چطور و چگونه برگزار شد😊
و اما... دلم میخواست بهتون بگم که بسیار از محبتی که به من دارید سپاسگزارم. روح زلال و چشم زیبا بینِ خود شماست که من رو لایق محبتتان کرده. البته گویا این محبت شما به شخص من، چند نفری از کاربران عزیز رو از سرِ نفرت به بنده، برانگیخته است😊 البته که به هیچ عنوان برای شخص من مهم نیست همانگونه که سالهای سال در زندگی شخصیم مهم نبوده.
و بعد لازم دیدم که عذرخواهی کنم اگر گاهی در نظراتتون که بهم لطف داشتید به لایک نظرتون بسنده کردم و نظر جداگانه ای بابت قدردانی از لطفتون منتشر نکردم. میخواستم بدانید اون لایک مراتب قدردانی و محبت من را به شما میرساند و برای زیاد نشدن نظرات در صفحه ی عطر و همینطور برانگیخته نشدن کاربرانی که بالاتر توضیح دادم، این کار رو انجام میدم. امیدوارم به بزرگواری خودتون ببخشید.
و در مورد ناخن...😄 یه چیزی بگم امیدوارم بهم نخندید... راستش ناخنام رو فقط تا ۳ میل که بلند میشه دوست دارم؛ گاهی لاک خیلی ملایم میزنم ولی انگار راه ورودی انرژیم با لاک و یا ژل گرفته میشه. باور کنید احساس میکنم سرانگشتام برای دریافت انرژی مسدوده😄
خلاصه که همش احساس میکنم یه چیزی اضافه است. .ژل ناخن و مژه مصنوعی و کرم پودر سنگین و ماسیده و سایه های چشم رنگاوارنگ و تتو و هاشور ابرو و عمل های مختلف زیبایی هم که مُطلقا... حاشا و کَلا 😄😄 البته دوسالی هست که خواهرم تلاش میکنه منو ببره و یه مژه ی سبک گربه ای واسم بذاره ولی همچنان با مقاومت من روبه روست...
ودر آخر ...، باز هم از مهربانی شما سپاسگزارم.
مهرتون جاوید و روزگارتون خوش.
اون زنگوله رو بیخیال قربان. مگر میشود جایی نام جناب آقای سخی عزیز باشد و من از سخنان زیبای شما بهرمند نشوم؟ حال اگر خطاب به خودم باشد که چه بهتر😊 خلاصه من چه مخاطب باشم و چه نباشم تا آنجایی که بتوانم همه ی نوشته های شما را میخوانم...
در مورد آقا سالار هم باید فعلا در خماری بمانیم که اون مجلس در آخر، چطور و چگونه برگزار شد😊
و اما... دلم میخواست بهتون بگم که بسیار از محبتی که به من دارید سپاسگزارم. روح زلال و چشم زیبا بینِ خود شماست که من رو لایق محبتتان کرده. البته گویا این محبت شما به شخص من، چند نفری از کاربران عزیز رو از سرِ نفرت به بنده، برانگیخته است😊 البته که به هیچ عنوان برای شخص من مهم نیست همانگونه که سالهای سال در زندگی شخصیم مهم نبوده.
و بعد لازم دیدم که عذرخواهی کنم اگر گاهی در نظراتتون که بهم لطف داشتید به لایک نظرتون بسنده کردم و نظر جداگانه ای بابت قدردانی از لطفتون منتشر نکردم. میخواستم بدانید اون لایک مراتب قدردانی و محبت من را به شما میرساند و برای زیاد نشدن نظرات در صفحه ی عطر و همینطور برانگیخته نشدن کاربرانی که بالاتر توضیح دادم، این کار رو انجام میدم. امیدوارم به بزرگواری خودتون ببخشید.
و در مورد ناخن...😄 یه چیزی بگم امیدوارم بهم نخندید... راستش ناخنام رو فقط تا ۳ میل که بلند میشه دوست دارم؛ گاهی لاک خیلی ملایم میزنم ولی انگار راه ورودی انرژیم با لاک و یا ژل گرفته میشه. باور کنید احساس میکنم سرانگشتام برای دریافت انرژی مسدوده😄
خلاصه که همش احساس میکنم یه چیزی اضافه است. .ژل ناخن و مژه مصنوعی و کرم پودر سنگین و ماسیده و سایه های چشم رنگاوارنگ و تتو و هاشور ابرو و عمل های مختلف زیبایی هم که مُطلقا... حاشا و کَلا 😄😄 البته دوسالی هست که خواهرم تلاش میکنه منو ببره و یه مژه ی سبک گربه ای واسم بذاره ولی همچنان با مقاومت من روبه روست...
مگه میشه با چنین بانوی نیک سرشتِ مه رویی سر عداوت داشت؟! این هم از عجایب دنیاست واقعا :) خوب میکنید بها نمیدید :) اخیرا نوشته بودم هرکه آتشی بکارد، اول از همه، حرارت اش دامان خود او را خواهد گرفت :)) به نیکان گزندی ندارند، همه اش برای خودشان میماند :)
در رابطه با انواع و اقسام کاشت ها هم با شما خیلی خیلی موافقم.. زیبایان را چه کار با اینها اصلا؟! :)
عزیزید
مگه میشه با چنین بانوی نیک سرشتِ مه رویی سر عداوت داشت؟! این هم از عجایب دنیاست واقعا :) خوب میکنید بها نمیدید :) اخیرا نوشته بودم هرکه آتشی بکارد، اول از همه، حرارت اش دامان خود او را خواهد گرفت :)) به نیکان گزندی ندارند، همه اش برای خودشان میماند :)
در رابطه با انواع و اقسام کاشت ها هم با شما خیلی خیلی موافقم.. زیبایان را چه کار با اینها اصلا؟! :)
عزیزید
عزیز منی دختر دانا و مهربان عطرافشان💞
بله 😊تا دلت بخواهد این جور افراد در زندگیم بوده اند. جالبه که اکثریت هم خانم هستن. همجنس خودمان!
و حتی در این خانه ی معطر! کاش میشد برایت تعریف کنم تا ساعتها بخندی فقط😊
میدانی که چقدر دوستت دارم و چطور مهرت بر دلم نشسته است. روی ماهت را میبوسم گل قشنگم💞
عزیز منی دختر دانا و مهربان عطرافشان💞
بله 😊تا دلت بخواهد این جور افراد در زندگیم بوده اند. جالبه که اکثریت هم خانم هستن. همجنس خودمان!
و حتی در این خانه ی معطر! کاش میشد برایت تعریف کنم تا ساعتها بخندی فقط😊
میدانی که چقدر دوستت دارم و چطور مهرت بر دلم نشسته است. روی ماهت را میبوسم گل قشنگم💞
چه بگویم که خودم به غایت تجربه اش کردم.. حتی از میان، مثلا دوستانم :) چه حیف است بر دل تیرگی نشاندن...
جایگاهتان نزد پروردگار قرص وُ محکم است :) بمانید در پناه خودش همیشه.
دلم را روشن و گرم میکنید شما :)🫂
خوب !
اول : چه افتخاری بر نوشته های من ! که شمعی شوند و پروانگانی زیبا چون شما را گرد خویش جمع کنند به دعوت !
قبلا هم گفته ام خدمت شما که دلها را به هم راه است :)
دوم : اگر روزی مشرف شدم بحضور ، تمااام سوالها و جوابها را در "این" ارتباط که فرمودید ، خواهم گفت ! ایضا :
چرا و چطور زیبایی اتفاق افتد ؟ چرا همه دنبال زیبایی اند ؟ چرا آنان که "نگرانِ" زیبایی اند مدام و به هر وسیله ی درست و نادرست بر آن کوشند ؟ چرا برخی از زیبایان متنفر اند ؟ چرا اگر چون منی حقیر ، بر زیبایی ی کسی صحه گذاشت ، دیگری یا دیگرانی به عداوت خیزند ؟ حسادت و عداوت در این مورد با هم چه فرق دارند و هر کدام از چه منبع سرچشمه گیرند ؟ مهم : آیا اصلا خدا درین مورد (زیبایی) دخالتی دارد ؟ ( و دقیقا بهمین دلیل برخی نگرانند ، چون خویش مسبب بوده اند ! )
و بسیااار پرسش دیگر که همگی پاسخهایی دارند که مو به تن سیخ کنند
واکنش شما باید چه باشد ؟؟
بی اهمیتی پاسخ درست نیست !!
بفرموده : سوال کننده (درخواست کننده) را از خود نران !
بر ایشان دل بسوزان و مهمتر : بر آنها بیاموز ، تا گاهِ بعدی زیباتر باشند !
گسترده است ، اینجا نمیتوانم بگویم ، خسته میشوم از نوشتن و مدیرمان از خواندنِ به اجبار :)
لیک میدانم شما مشتاقید به شنیدن !
پس : پاسخ خواهید یافت !
بهرحال اگر نامبردگان زن باشند دلائلی دارد و اگر مرد باشند دلائلی ! زیبا باشند دلائلی ، نازیبا دلائلی !
همگی قابل به پاسخ :)
درب گوش ات : زیبایی که محک نخورد و آزمایش نشود ، زیبا نمیشود و نمیماند ، پس : این پاسخ را تو قبلا آموخته ای که : پاس کرده ای این ترم را !!
دیگر : تو که بام ات بیش ، پس برف ات بیشتر !!
زیبایی هزینه دارد ! اولین دشمن اش آرامش نداشتن است !!
باید اول به آرامش رسیده باشی تا سپس زیبا شوی و زیبا بمانی !
که تو آموخته ای !
این دنیا ، سراسر سوال است و مدااام بیشتر شود ، لیک همگی پاسخ دارند !
خیییلی زیاد است ؟؟ خیر !! چطور ؟؟
وقتی پرده بیفتد ، دیگر پاسخ هر سوالی را دانی ، پاسخ هر پرسشی ، قبل از اینکه سوال به اتمام رسد ، بر تو میرسد !
میدانی معنی این را :
چون پرده بر افتد ، نه تو مانی و نه من !
همه اینطور معنی کنند : عاقبت عمر همه تمام شود و تو و من میرویم !
لیک اشتباه است :)
درست : وقتی پرده ( همانی که گفتم ) افتد و چشمت باز شود ، دیگر تو و منی ای نمیماند ، هر سه ( من تو او ) یک شویم ، پس آنگاه پرسشی نمیماند !!
همه پاسخ است :))
اساتید میگویند : هش دار ، که تا شیدایی ( دیوانگی ) راهی ات نمانده :)
گویم : پس فکر کرده اید آن پاسخ ها که چشمانتان را گرد کند و دهانتان را ایضا ، از کجا می آیند بر من ؟؟
:))
پس : نگو برای من مهم نیست !
هست ! باید باشد ! بر ایشان دل بسوزان و بر خودت بگو : آفرین ، درست رفته ای ، بالاتر رو !!
منظور را درک کردی ؟؟
یعنی لبخند بزن :) هم بر ایشان :) هم بر خود :) لیک این دو ، معانی ای دو دارند !!
سوم : بله ، میدانم ، همان لایک کفایت دارد ، من لایک یا عدم لایکِ هر یک را به ریزترینِ اجزاء ، که حتی فکرش را هم نمیکنند ، میدانم :)
برخی با خود درگیر اند !
ایضا میدانم دوستانم را چه چیزها و چه کس هایی نگران کنند :)
میتوانم به یک اشاره بر کلمات ، کاری کنم که بدخواهانِ خوبان این خانه خجالت بکشند ، لیک : آنکه میتواند ، نمیکند !
مگر خود ، اسباب فراهم کنند به تکرار !
:)
آخر : ماجرای آرایش کردن و آرایش دادن !
همه را دقیق حلاجی کرده ام ، چه به مطالعه ، چه به تحقیق و چه به سرشماری و سرنوشت !
زیبایی بر دو نوع است : کامل (بیرون و درون) - ناقص (در مسیر زیبا شدن واقع شده لیک از درون هنوز متغیر است)
زیبایان کامل از آرایش فراری اند ! چرا ؟
احساس میکنند آرایش زشتشان کند ، چیزی غیر واقعی بر ایشان آویزان کند ، حتی از زیورآلات دوری کنند مگر بسیااار ظریف و لطیف باشد !
البته اجتماع در این دخیل است ! مثلا هندیان یک کیلو زلم و زیمبو آویزان کنند ، بر شترانشان ایضا ، بر ماشینهایشان ایضا !
این دیگر برمیگردد به عقاید ، ایضا آموزه های پیشینیان شان !
حال اینکه زیبایانشان به منزل و تنهایی که رسند ، همه را جدا کنند و گویند : آخیش !!
این بسیار معنی دارد !
چرا زیباترین زن یک شهر باید صبح دست بر چشم همسرش گذارد که : مرا نبین تا برگردم ! و سپس برود به آرایش ، حال آنکه زیباترین است و بی نیاز از آن که اتفاقا آن ، زیبایی اش را محو کند !
و وقتی دلائل را بر همسرش شمردم ، باید چهره اش را میدیدی ، میگفت این معجزه است ! میگفتم : خیر ، دانش است :)
هر اتفاق پیشینه ای دارد ، تصادف بی معنی ست در دنیایی که هر چیز به علتی معلول است !
خلاصه که : هر که اهل دشمنی ست ، خود دشمن بوده است و لیاقت دشمنی دارد و در انتها : باید دشمنیِ "او" را نیز تجربه کند ! که عاقبت هر کس چنان خیزد که زییَد :)
چاه کَن هماره تهِ چاه است بقول نازنین زیبا :)
تمام اینها که گفتم ، همه فقط از :
"یک دلیل" تفسیر شد :))
چندین دلیل دیگر نیز هست که اتفاقا : دو دلیل اش از بین همه ، زیبا و نیکو هم هست !!
منتها ما عادت داریم یک مورد را که معمولا هم بدترین است :) ببینیم و جمله ای بگوئیم و تمام کنیم حال آنکه باید همه جانبه دید و از تمامی زوایا خصوص و خصوص : از بالا و سوم شخص !
جمله ای دیگر درب گوشت : دشمن تو را قویتر کند که عدو مسبب خیر است ، چون تو از اهالیِ اویی !
اینهمه گفتم هنوز به دلیل دوم نرسیدیم :))
همه خسته شدیم :))
اشاره : عشاق تو رو به افزایش اند :)) که حسد ورزند :))
اگر خدا کمک کرد ، اتفاقاتی خوب خواهد افتاد که چون فنر جمع شده است به رهایی ای زیبا :)
خصوص بر این خانه ، با دو برنامه بزرگ لیک حرف پیش خوب نیست :)
داستان انرژی و سد انرژی و ... بماند ، که همه درست است و نشان از اتصال ، توصل و توسل تو دارد !
امشب میخواستم عطر بیلاود آمواژ را تست و ریویو کنم ، لیک عطر شما غلیظتر بود که مرا به این سو کشاند :))
ارادت ها بانوی زیباتمام :)
مقاومت بر زیبایی ، اصل است !
برخی هم زیبایی را با خوشگلی هم معنی دانند که : اشتباهی بزرگ است !