درود عزیزانم
دوستان کسی تجربه استفاده از عطر های برند آلفا مونته رو داره؟
در چه سطحی هست کارهاش؟ارزش خرید داره توی بازه قیمتی خودش؟
بنده هم مشتاقم بدونم این برند چه کیفیت و شباهتی ارائه میکنه؟؟
شما اطلاعی درمورد نحوه ساخت و اصالت برند دارین؟؟؟ ایرانیه ؟
منم تا حالا خرید نداشتم ولی یه مدل از این برند به اسم apex روی دستم تست کردم، بوی خوبی داشت ولی به نظرم باید تست کنین چون خیلی سلیقه ای هست و ممکنه دوست نداشته باشین، ولی ماندگاری خیلی بالایی داشت و تقریبا ۱ روز بوش روی دستم دوام اورد
من همین الان حداقل ۱۲ تا ادکلن دارم که تقریبا ۹۰ درصدشون نصف این ادکلن هم ماندگاری ندارن
در کل با قیمت ۵ میلیون به نظرم ارزش تست کردنو داره و اگه خوشت اومد خریداری کن
با احترام و عرض ادب
دوست فرهیخته و ارجمند جناب آقای شاهرخ بزرگوار، عطرهای آلفا مونته کیفیت خوبی دارند با ماندگاری و پراکنش متوسط تا خوب. بهترینهای آلفا مونته:
۱۹۸۸ کپی بسیار حرفهای از زرجوف آلکساندریا ۲
کروز کپی حرفهای از دیور هوم (نه اینتنس)
اووردوز کپی از مگامار
کانتیننتال پلاس کپی از اونتوس
VIP کپی از باکارات رژ
ریچموند فکر کنم کپی از تراژدی لورد جرج
پیشنهاد میکنم ابتدا نسخهی ۳۰ میل ۱۹۸۸ را خرید کنید اگر راضی بودین نسخههای ۱۰۰ میل را خریداری کنید. آلفا مونته در نسخههای ۳۰ میل هم موجود است.
سلام دوست عزیز
من چند رفیق در زمینه فروش عطر دارم یه روز رفتم مغازه شون چندتا تبلیغات از الفامونته شنیده بودم قیمت مناسب نسبت به کارهای دیگه بود ، و یهویی یه جوری که غافلگیر کنم دیگه نه نگن ، گفتم الفامونته میخوام ، گفتن راستش به درد تو نمیخوره کارای رضایت بخشی نیستن ماندگاری و پخش خوبی ندارن ولی خوب تولید داخله و فراوان ، اگه واسه محیط کاری بسته خرید کنی شاید راضیت کنه ، چندتا کار خوب و ضعیف دارن باید تست کنی بعد بخری ، کارهای خوبشو پیدا کن وگرنه در حد الحمبرا و لطافه هم نیستن
من 100 میل آلفامونه کانتینتال پلاس را پارسال خریدم.
شباهت به اونتوس واقعا خوب بود، فکر میکنم 2700 خریدم.
پخش معمولی بود ولی ماندگاری پایین در حد ۲ الی ۳ ساعت.