AMIR_M AMIR_M
19
1405/02/26

نظرات و معرفی در مورد برند و شرکت های عطور ایرانی

سلام و درود 

میخواستم نظرات صاحب نظران و اساتید این محفل و همچنین عزیزانی که تجربه ی استفاده از عطر های ایرانی رو داشتند بدونم 

عطرهایی مثل آلفامونته ، رویالیون همچنین برند هایی که کارهای ارزنده ای دارند رو معرفی کنید 

و سوالی که داشتم در ایران برندی هست که عطار داشته باشه ؟

در واقع هم بتونیم محصولات خوبی رو استفاده کنیم و هم حمایت کنیم از زحمتکشان این حوزه 

[EDITED] 1405/02/27 11:33

یه برند به اسم ضاصاری (n zoe)هست سه تا عطر ازش تست کردم: فردوس، بلوط و زیبا. میتونم بگم فوق العاده بودن👌🏻و واقعا باورم نمیشد چنین روایح باکیفیتی رو دارم از ی برند ایرانی تست میکنم. پیشنهاد میکنم امتحان کنید

فکر میکنم اقای نوید عطارشون باشن🤔

در پاسخ به نوشافرین :

یه برند به اسم ضاصاری (n zoe)هست سه تا عطر ازش تست کردم: فردوس، بلوط و زیبا. میتونم بگم فوق العاده بودن👌🏻و واقعا باورم نمیشد چنین روایح باکیفیتی رو دارم از ی برند ایرانی تست میکنم. پیشنهاد میکنم امتحان کنید

فکر میکنم اقای نوید عطارشون باشن🤔

سلام نوشافرین خانوم میگم این سه تا عطر که تست کردین شبیه چه عطرایی بودن پرفورمنس خوبی داشتن ؟

من فقط نامی صنعتی رو میشناسم که آواسنتر و آ اس پ نمایندگی هاش هست اما بوهاشو زیاد نمیدونم چطورن اما تو سایتش خیلی عطر داره. 

Hesam Hesam
1405/02/27

با سلام و احترام

عطر تاج‌بو و گل‌بو از بوچی اگر اشتباه نکرنم رو در سمیناری هدیه گرفتم

عطر تاج‌بو ادویه‌ای تلخ مردانه و عطر گل‌بو عطری با برچسب زنانه و گرم

بسته‌بندی شکیل در حجم ۵۰ میل

ماندگاری و پخش بوی قابل قبول و رایحه‌ای قابل توجه 

با برچسب قیمتی که بعد‌ها جست‌جو کردم؛ به نظر ارزشمند و قابل توجه است

با سپاس از شما

اسانس های عطر های ایران اکثرا از اسانس های چینی بی‌کیفیت و تولید زیر زمینی اون کشور هستش که حتی داخل چین مجوزهای بهداشتی دریافت نکردن اکثر تاجران منفعت طلب و بی رحم داخلی سراغ این تولیدات میرن بخاطر سود ، حتی همین اسانس ها رو داخل مواد شوینده میریزن که واسه سلامتی مضر هستش نمونه بارز ش ریزش مو ....

مراقب سلامتی تون باشید 

در پاسخ به سعید رنجبر :

سلام نوشافرین خانوم میگم این سه تا عطر که تست کردین شبیه چه عطرایی بودن پرفورمنس خوبی داشتن ؟

سلام

تا به حال عطری با اون روایح تست نکردم ک بتونم بگم شبیه چی بودن🤔

سایت عطرچی دکانتاشو داره 

عطر اروین تیتانیوم،خودم تست نداشتم ولی خیلی ازش تعریف شنیدم

Cna Cna
1405/02/27

درود 

برند تیموریان یکی از خوبهای این صنعت در ایران 

Eric Revo Eric Revo
1405/02/27

هر برند ایرانی می گیرین اگه سازنده اش زحمت رفتن برای کسب مجوز وزارت بهداشت برای سیب سلامت نگرفت رو بریزین تو سطل زباله. ابتدایی ترین ملزوم مواد ارایشی بهداشتی گذر از سنجش وزارت بهداشت اون کشوره.

AMIR_M AMIR_M
1405/02/27
در پاسخ به Eric Revo :

هر برند ایرانی می گیرین اگه سازنده اش زحمت رفتن برای کسب مجوز وزارت بهداشت برای سیب سلامت نگرفت رو بریزین تو سطل زباله. ابتدایی ترین ملزوم مواد ارایشی بهداشتی گذر از سنجش وزارت بهداشت اون کشوره.

سلام ، اریک جان میفرمائی اگر برند یا شرکتی سیب سلامت داشته باشه گزینه ی مقبولی می‌تونه باشه ؟

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟